Şimdi Ara

Landi Renzo taktirdim, Citroen Xsara 1.8 otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaslar, araniza yeni katildim.
    Citroen Xsara, 98 model, 1.8 motorlu otomatik vites bir arac aldim. Klimali, 2 airbag, ABS, 80bin kmde (9.000Ytl ye aldim)
    Bu forumda biraz arastirma yaptiktan sonra gittim hemen lpg takdirdim.
    Landi Renzo marka, sirali sistem lpg montajim yapildi. Izmir 1.Sanayide KAPTAN Otogazda. 1.500 ytl ye pesin para yaptirdim.
    Montajdan memnun kaldim, reklam gibi oluyor ama tavsiye ederim.
    Ilk izlenimlerim arac lpg de gayet güzel gidiyor, lpg ye geciste hic farkettirmiyor, herhangi bir guc kaybi kesinlikle yok.
    Ne kadar yaktigini suan bilmiyorum ama benzinde sehiricinde km'de 0,35 kurus yakiyordu.
    Bu konudaki yorumlarim ve gozlemlerim devam edecektir, ilgilenenlere bilgi mahiyetinde paylasayim dedim.
    Saygilar.

• ben de bikaç marka arasında kararsız kaldım fakat ilk kez landi taktıran birinin yorumunu okudum...daha sonrakiğ gözlemlere de ihtiyacımız olacak...teşekkürler
  • özellikle yakıt konusunda tecrübelerini bekliyoruz
  • bende toyota corolla 1999 1.6 terraya kartal oto sanayide mavi ay şirketine taktırdım.şuan çok memnunum şehir içi 135 lira yakıyor.marka lovato herkese tavsiye ederim.bence dizele avuç dolusu para vermeye hiç gerek yok
  • Dün akşam lpg bitti ve yeniden fulledim, 206 km yol yapmışım, 41 ytl'lik gaz aldım, tamamı şehiriçi, yani km'de 0,20 ykr yakmış.
    Az değil ama benzine göre daha iyi zira benzinde km de 0,35'ten az yakmıyormuş, ancak ustalar daha az yakacağını söylemişlerdi, bikaç depo sonra yeniden ayara gideceğim, durumum şimdilik budur.
  • bizdede proton 1,6 otomatik vites var baya oldu gaz taktıralı şehir içi 180- 200 arası yakıyor
  • Haftasonu uzunyola çıktım, Kuşadası yaptım geldim
    Uzun yolda şehirdışında 0,15 ytl yaktı,
    memnun kaldım, hoşuma gitti.
    Benim Scooter bile 0,10 ytl yakıyor, beğendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sunbred

Selam Arkadaslar, araniza yeni katildim.
    Citroen Xsara, 98 model, 1.8 motorlu otomatik vites bir arac aldim. Klimali, 2 airbag, ABS, 80bin kmde (9.000Ytl ye aldim)
    Landi Renzo marka, sirali sistem lpg montajim yapildi. Izmir 1.Sanayide KAPTAN Otogazda. 1.500 ytl ye pesin para yaptirdim.
    Ilk izlenimlerim arac lpg de gayet güzel gidiyor, lpg ye geciste hic farkettirmiyor, herhangi bir guc kaybi kesinlikle yok.
    Ne kadar yaktigini suan bilmiyorum ama benzinde sehiricinde km'de 0,35 kurus yakiyordu.
    Bu konudaki yorumlarim ve gozlemlerim devam edecektir, ilgilenenlere bilgi mahiyetinde paylasayim dedim.
    Saygilar.

Ben UŞAK'ta otouruyorum çarşamba günü yani 28/02/2007 tarihinde kaptan otomotive telefon ile sordum landirenzonun fiyatına peşin 1650 YTL olarak verdi sizin tanıdık falan mı? 1500 Ytl ye taktı.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpcanmehmet

bende toyota corolla 1999 1.6 terraya kartal oto sanayide mavi ay şirketine taktırdım.şuan çok memnunum şehir içi 135 lira yakıyor.marka lovato herkese tavsiye ederim.bence dizele avuç dolusu para vermeye hiç gerek yok

diyosun
  • Peşin ve Nakit ödedim
    bu yüzden 1500 ytl ye yaptırdım.
    Halen çok memnunum, ne zaman gitsem çok iyi ilgileniyorlar.
  • arkadaşım landi renzo bence en iyisi bu marka üstünde marka tanımam
    yani ya landi renzo ya hedef öneririm başka markayı tanımam
  • TARTARİNİ....
    quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

arkadaşım landi renzo bence en iyisi bu marka üstünde marka tanımam
    yani ya landi renzo ya hedef öneririm başka markayı tanımam
  • landi renzodan sonra tartarini geliodu unuttum kusura bakma
  • Sunbred merhaba,
    nasıl gidiyor Landi Renzo?
    problem yasadin mi? yakıtın dustu mu ?
    enjektor olarak ne kullandılar?bosch mu matrix mi?
    bosch ise sesi rahatsız ediyor mu?

quote:

Orjinalden alıntı: Sunbred

Selam Arkadaslar, araniza yeni katildim.
    Saygilar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.