Şimdi Ara

2004 1.6 vectra landi renzo izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
13.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır lpg taktırıp taktırmamak arasında düşünürken nihayet buğün karar verip aracıma ankara olgunlar lpg de landi renzo sıralı sistem taktırdım ilk gün itibariyle sadece size çekişte hiç bir farkın olmadığını söyleyebilirim , araclarına lpg taktıracak arkadaşlara burada her üç günde bir olumlu veya olumsuz izlenim ve görüşlerimi bu formda bulacaklardır görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1998onur -- 12 Aralık 2007; 20:06:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 1998onur

Arkadaşlar uzun zamandır lpg taktırıp taktırmamak arasında düşünürken nihayet buğün karar verip aracıma ankara olgunlar lpg de landi renzo sıralı sistem taktırdım ilk gün itibariyle sadece size çekişte hiç bir farkın olmadığını söyleyebilirim , araclarına lpg taktıracak arkadaşlara burada her üç günde bir olumlu veya olumsuz izlenimlerimi burada bulacaklardır görüşmek dileğiyle.

Doğru bir seçim yapmışsın arkadaşım hayırlı sürüşler...
  • umarım iyi bir seçim olur
  • paranın alabileceği en iyi sistem landi&landi renzo
  • hayırlı olsun zaten baştan hayırlı bir iş yaptınız. yani güne avantajlı başladınız.(bu yarışta şike var çünkü sizde landi renzo var)
  • quote:

Orjinalden alıntı: çağlarca

hayırlı olsun zaten baştan hayırlı bir iş yaptınız. yani güne avantajlı başladınız.(bu yarışta şike var çünkü sizde landi renzo var)

bencede
  • Arkadaşlar aklıma gelmişken ben son kulanıcıyım yani A markası veya B markası beni hiç alakadar etmez benim bu formdaki amacım kendimce dogru ve yanlışları burada sizlerle paylaşıp aynen benim gibi son kullanıcı arkadaşlara karınca karınca acaba bi faydam olabilirmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accent Admire 1.3 ve lpg
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha nasıl olsun onur bey onları doğru yola davet ediyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1998onur

Arkadaşlar aklıma gelmişken ben son kulanıcıyım yani A markası veya B markası beni hiç alakadar etmez benim bu formdaki amacım kendimce dogru ve yanlışları burada sizlerle paylaşıp aynen benim gibi son kullanıcı arkadaşlara karınca karınca acaba bi faydam olabilirmi ?

olmazmı onur bey tabikide önemli kullanıcılarımızın menuniyeti bizim için önemlidir. hatamız olabilir tabiki hatasız bişey olmaz sizler sayesinde daha sorunsuz olucak
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peceneq -- 4 Aralık 2007; 22:32:00 >
  • burada amaç doğru tesbitleri lpg kullanmak isteyen arkadaşlara aktarmak.
  • yokuşlarda bayma varmı bence önemli olan budur. d sınıfı 1.6 araçlarda vectra avensis gibi... araçlar zaten hantal yokuşlarda 5 kişi+ bagajda bayarlar bn çok yaşadım bi kere hataydan adanaya gelirken belene doğru baya bi yokuş vardır arabada 6 kişiyiz gece karanlığı ancak 3. viteste çıkabildim lpg olsa idi anca 2. viteste çıkardı sanırım bence önemli olan yokuşta bayıp baymasıdır düz yolda pek farketmez.
  • YOKUŞTA BAYMA YOK DİYEN YALAN SÖYLER ARKADAŞIM BENİM ARACIMDADA LANDİ RENZO VAR VE ARAÇ İYİCE YIĞILIYOR HEMDE ARAÇ 2000cc BENZİN DE KULLANIMI BAZEN ÖZLÜYORUM ÖZELLİKLE ARAÇTA 5 KİŞİ UZUN YOLA ÇIKINCA AMA TASARRUF VARYA İŞİN UCUNDA ELDEN NE GELİR...
    quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

yokuşlarda bayma varmı bence önemli olan budur. d sınıfı 1.6 araçlarda vectra avensis gibi... araçlar zaten hantal yokuşlarda 5 kişi+ bagajda bayarlar bn çok yaşadım bi kere hataydan adanaya gelirken belene doğru baya bi yokuş vardır arabada 6 kişiyiz gece karanlığı ancak 3. viteste çıkabildim lpg olsa idi anca 2. viteste çıkardı sanırım bence önemli olan yokuşta bayıp baymasıdır düz yolda pek farketmez.
  • şimdi lpg fiyatları dahada artmaya başladı ve tasarruf azalacak iyice aradaki fark azalınca amorti etmesi uzayacak gazın benzini+ arabanın bayması...
  • lpg de bir alt viteste çıkılıyor yokuşlar aksini söyleyen ya yalan söylüyordur ya da turbosu vardır

temmuz ayından beri landi renzo takılı aracımda. tek sıkıntım çatır çutur çalışan enjektörler. gerçi 2500 devirden sonra hafif bir spor araba gurultusu oluyor
  • Güle güleö kullan demek isterim ama, bugün gördümki LPG'ye yine zam gelmiş. 1.68 den 1.76'ya yükselmiş. Bende lpg'ciyim. Ama bu işin sonu nereye varacak belli değil.
  • quote:

yokuşlarda bayma varmı bence önemli olan budur. d sınıfı 1.6 araçlarda vectra avensis gibi... araçlar zaten hantal yokuşlarda 5 kişi+ bagajda bayarlar bn çok yaşadım bi kere hataydan adanaya gelirken belene doğru baya bi yokuş vardır arabada 6 kişiyiz gece karanlığı ancak 3. viteste çıkabildim lpg olsa idi anca 2. viteste çıkardı sanırım bence önemli olan yokuşta bayıp baymasıdır düz yolda pek farketmez.

Dostum arabalar 4 kişiliktir.. Siz o arabaya 6 kişi bindirirseniz ve üstüne bir de bagaj koyarsanız tabiki araba bayılır. Bunu arabaya atmak, hantal tabiri yapmak yanlış..

Bir yanlış da benzin-lpg kıyaslamanız. Siz karbüratörlü sistemlerle sıralı sistemleri karıştırıyorsunuz. Benzinli araçta 3. vitesle çıktığınız bir yokuşu gayet güzel ve kararlı bir şekilde de lpg(sıralı sistem) li araçla çıkabilrsiniz.. Öyle vites düşme gibi bir olay olmaz. Sadece devir farkı olur. Lpg li araçta devirlenme az olur o da önemsenmeyecek bir farktır.

• sabahleyin araç çok rahat çalıştı yalnız ilk çalıştığında enjektör sesi beni bayağı bi rahatsız etti, gerçi enjektörlerin sesli çalıştığını land renzoyu taktırırken bildiğim için çok ta önemsemedim dogrusu.
    çekişle ilğili söylemek istediğim aracıma 4-5 kişi binmedim ancak şu halinden inanın memnunum lpg den gaza geçişte gayet başarılı buldum ama yine de asıl tespitlerimi bir kaç bin km sonra bu formda bulaçaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Dostum arabalar 4 kişiliktir.. Siz o arabaya 6 kişi bindirirseniz ve üstüne bir de bagaj koyarsanız tabiki araba bayılır. Bunu arabaya atmak, hantal tabiri yapmak yanlış..

Bir yanlış da benzin-lpg kıyaslamanız. Siz karbüratörlü sistemlerle sıralı sistemleri karıştırıyorsunuz. Benzinli araçta 3. vitesle çıktığınız bir yokuşu gayet güzel ve kararlı bir şekilde de lpg(sıralı sistem) li araçla çıkabilrsiniz.. Öyle vites düşme gibi bir olay olmaz. Sadece devir farkı olur. Lpg li araçta devirlenme az olur o da önemsenmeyecek bir farktır.

haqngi arabalar 5 kişiliktir mesela avensis ile pikanto ikiside 4 kişilikmidir? bi kere ruhsatta binek arabalarda istihap haddi 5 kişi yazar 1.6 d sınıfı araçlar 4 kişiden sonra yokuşlarda bayarlar ama 2000 motor olsa 6 kişi ile bile birşey olmaz. ayrıca lpg ile benzin aynı demişsin katılmıyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

haqngi arabalar 5 kişiliktir mesela avensis ile pikanto ikiside 4 kişilikmidir? bi kere ruhsatta binek arabalarda istihap haddi 5 kişi yazar 1.6 d sınıfı araçlar 4 kişiden sonra yokuşlarda bayarlar ama 2000 motor olsa 6 kişi ile bile birşey olmaz. ayrıca lpg ile benzin aynı demişsin katılmıyorum

yanlışın var ruhsatta istihap haddi 4 kişi yazar. şöför sayılmaz hiç bir zaman. şu anda ruhsata bakıpta söylüyorum.

• arkadşlar tam 2 ay önce aracıma landi renzo sıralı taktırdım.
    2000 model polo hb comfortline var.
    işe arabamla gidip geliyorum. haftanın 6 günü, günlük yaklaşık 80 km yol yapıyorum.
    iki ayda 4300 küsür km yol yapmışım. bunun karşılığında 400 lt gaz ve 630 ytl para ödemişim.
    tabii bu iki ay içinde 3 kez de zam geldiğini, en son dün akşam 1.71 den gaz aldığımı da hesaba kattım.
    100 km de 8.5 lt, kmde ise 13.5 ykr ye denk geliyor. (zaten bir km tablom var)

arkadşlar çekişten bahsetmiş, ben rampalarda bir fark göremedim.
    köy yerinde yaşıyorum ve buralarda rampalardan bol bişey yok.
    benzinde 3. vites çıktığım rampalarda lpg ile 2. vitese düşmüyorum.
    düz yolda bir farkı yok gibi ancak sanki ani gaza basmalarda (ara hızlanma) biraz yavaş kaldı gibi geldi bana.
    o kadar da olsun diyorum.

sabahları çalışmada şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım. tek marşta hep almıştır.
    ilk kuruldu ve 1000 km sonra bir ayar yapıldı o kadar.

şu ana kadar çok memnunum... Allah bozmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 6 Aralık 2007; 11:09:59 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.