Arkadaşlar inanın çok memnunum inşaallah böyle devam eder
Bende de 2004 vectra var, Landi Renzo veya BRC düşünüyorum. BRC için 1.500, Landi Renzo için 1.750 dediler ama adam Landi Renzo'yu övdükçe övdü. Gerçekten çok fark olur mu? (Sonuçta arada 250 TL var)
Bir sorum da Vectra C'lerde lpg'nin göstergesini nereye gizlediniz?
Problem yok
ben landiyi 1350 diye duymuştum fiyatı artmış herhalde 1750 aradaki fark 400 tl çok artmış
quote:
Orjinalden alıntı: uysalotogaz
ben landiyi 1350 diye duymuştum fiyatı artmış herhalde 1750 aradaki fark 400 tl çok artmış
1500 normal 1750 cok 1350 gormedım hiç
landi renzo cevremden gordugum bıldıgım en ii italyan bence tek gecerım
sn.rechan_cdx ben birkaç tane taktım iyi yada kötü yorum yapamam her ürünün kendine özgü bazı özellikleri var. ama 1350 tl fiyat olarak internetten araştırdım var ama genelde duyduğum 1450 1600 arası fiyatlar. ve tartariniyide 1350 fiyat verdiklerini duydum. derlerya ateş olmayan yerden duman tütmez.
quote:
sn.rechan_cdx ben birkaç tane taktım iyi yada kötü yorum yapamam her ürünün kendine özgü bazı özellikleri var. ama 1350 tl fiyat olarak internetten araştırdım var ama genelde duyduğum 1450 1600 arası fiyatlar. ve tartariniyide 1350 fiyat verdiklerini duydum. derlerya ateş olmayan yerden duman tütmez.
kımse kusara bakmasın vermem o paraları bir sisteme 790 taktırdım ramsesi suruyom keyfını 4000 km oldu daha tık yok zaten bundan sonrada bi .. sey olmaz
sn.rechan_cdx zaten 100 000 km garantili korkmadan bol bol kullan rahat ol.
quote:
sn.rechan_cdx zaten 100 000 km garantili korkmadan bol bol kullan rahat ol.
bana sınırsız km garantılı
sen ramses topiğini açtığın için sana özel km garantisi bak şimdi kıskandım bana hiç kıyak yapmıyo şimşek otogaz
quote:
sen ramses topiğini açtığın için sana özel km garantisi bak şimdi kıskandım bana hiç kıyak yapmıyo şimşek otogaz
sayın uysal otogaz ramses herkese 2 yıl içinde şu km şartı diye bir şey sunmaz biz malımıza güveniyoruz .esen kalın
evet bir yalnışlık olmuş km garantisinde sınır yazmıyor
Landi renzoyla 35000km yaptım sadece bir kere gaz filtresini değiştirdim. Hiçbir problem yok. Çekişten düşme yok. Şehiriçi yakıt tüketimi gaz 1,52'den 0,145 tl . Gazı 1,39dan aldığımda 0,115tllere kadar düştü. Geçen sene 1500/10 takside taktırmıştım. 1350 olanlar LANDI marka olmasın sakın? Landi renzo ile Landi farklı marka.
Gaz göstergesi, direksiyonun solunda far açma düğmelerinin altında bir kapak var. İçine ancak sigara paketi girebiliyor. Onun içine monte edildi. Kapak kapalı olduğundan kimse göremiyor. Gaza bakmak istediğinde kapağı açıp bakıyorsun, tekrar kapıyorsun
arkadaşlar işin kolayı var çevrenizdeki lpg servislerini araştırın landi,landirenzo 1350 tl mi 1750 tl mi 1500 tl mi her montajcının reklamı var orada telefon no ları var yani cevap size bir telefon kadar yakın
Aracım 2000 model Focus 1.6 araç üzerinde LandiRenzo SGİ kit var sorunum LPG de 5500-6000 devire çıkınca benzine geçiyor tekrar LPG ye geçmiyor düğmeye bassan yine LPG ye geçmiyor aracı stop edip yeniden çalıştırınca LPG ye geçiyor benim LPG sistemindemi bir sorun var hepsimi böyle.
benim aracımda böyle bir problem yok arkadaşım.
Son devirleri zorladığınızda, eğer ki deponuzda yeterince gaz yoksa otomatikman benzine geçiyor. Nasılsa benzindeyken gazı köklediğinizde benzin oluk oluk harcanıyorsa gazda da aynı şey. Gerektiği kadar gaz olmayınca benzin içmek istiyor araba:) Bende açıkçası şikayetçiyim bu konudan. Aracın deposundaki gaz 5-6ltden az kalmışsa gazdan benzine geçmesin diye gaz pedalına parmak ucumla basıyorum. Yoksa benzine geçtimi sağa çekip stoplayıp tekrar çalıştırmam gerek!
quote:
Orjinalden alıntı: yeakin
Aracım 2000 model Focus 1.6 araç üzerinde LandiRenzo SGİ kit var sorunum LPG de 5500-6000 devire çıkınca benzine geçiyor tekrar LPG ye geçmiyor düğmeye bassan yine LPG ye geçmiyor aracı stop edip yeniden çalıştırınca LPG ye geçiyor benim LPG sistemindemi bir sorun var hepsimi böyle.
Aracıma dün itibariyle gaz (lpg) filitresini degiştirdim aslında hiç bir problem yoktu ama değişim km geçmişti hep olumlu mesajlarımı bildirdim ancak filitre fiyatını açıkçası pahalı buldum 55 tl dediler 50 tl aldılar bilğilerinize