Şimdi Ara

2004 1.6 vectra landi renzo izlenimlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
13.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 96 model opel astra var landi renzo takılı sabahları geç geçio ve servise gittiğimde geçiş ısısının 40 dereceden aşağı indirilmediğini öğrendim ama gidişinde ve geçişte hiç bi sorun yaşamıorum
  • gayet memnunum teşşekürler
  • Arkadaşlar inanın hiç bir sıkıntım yok olgunlar personeline buradan bir kez daha teşşekür etmek istiyorum.
  • Onur Bey,

Marea' m vardı. Daha yeni sattım. Şu anda Kafama göre 2004-2005 Vectra arıyorum. Alır almaz da LPG taktıracağım. Landi Renzoyu kaça taktırdınız?

Gazdaki performans olayına da gelince size yalnızca şunu söyleyeyim; sattığım Marea' da eski tip mikserli sistem takılı olmasına rağmen, Bolu Dağı Tüneline Düzce' den doğru tırmanırken 5. vitesten 4 e düşmüyor( araba hem bagaj hem de araba dolu olmasına rağmen.) Kısacası yeni tip sistemlerde bu çekiş olayı neredeyse farkilmeyecek kadar az değişim gösteriyor.
  • olgun lpg arabanı ayarını yapamayıp beni ayar ettiği için uğramıyorum 5 aydır kendilerine vallaha.

lpg cut off dan çıkarken 1500 devir civarı araba langır lungur sallanıyor. aracın gaz kelebeği arızalı o değişirse düzelir diye düşünüyorum ama düzelmezse benden çekecekleri var.

ondan sonra çalıştırdıktan sonra gaza geçerken araç gidiyorsa donk diye kafa atarak geçiyor gaza.

estetik sorunlar bunlar ama insanı deli etmeye yetiyor. bir süre sonra.

yani düşünün yanlış yazılım attın diye adama söylemişim inat etmiş 1.6 1.4 farketmez diye. sonra gaz bitince benzine geçememe başladı. 6 ay gittim bana bujilerden egzoza kadar bütün araban arızalı ayağı çekti. 2 ay sonra gittim arkadaş yanlış yazılım atmış pardon dedi. yani ben sana dedim desem elime ne geçecek 8 ay o arabayı kullandıktan sonra. usta takımı deli ediyor beni ya.
  • Arkadaşım ccaparlı elbette yanlışlıklar olacaktır egerki burada bir becerisizlik veya varsa bi kötü niyet bunu disbirötör firmaya ilet mutlaka ilğilenilecektir haa ilğilenilmiyorsa bizlerde bunu bilmemizde fayda var önemli olan olgunlar lpg nin mallarının arkasında olup olmamasıdır ancak ben kendi adıma tekrar tekrar yazıyorum inanın lpg mi taktırdım o güngür buğündür en ufak bi sorunla dahi karşılaşmadım lpg ye ayar için dahi gitmedim yani taktırmış olduğum sistemden gayet memnunum.
  • Sayın lpg kullanıcıları aracınızı 4, vitesle rampaya sardırın 4000 devirle lpg de çıkın, gazın pozisyonunu hiç oynatmadan benzine geçirin bakalım ne göreceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1998onur

Arkadaşım ccaparlı elbette yanlışlıklar olacaktır egerki burada bir becerisizlik veya varsa bi kötü niyet bunu disbirötör firmaya ilet mutlaka ilğilenilecektir haa ilğilenilmiyorsa bizlerde bunu bilmemizde fayda var önemli olan olgunlar lpg nin mallarının arkasında olup olmamasıdır ancak ben kendi adıma tekrar tekrar yazıyorum inanın lpg mi taktırdım o güngür buğündür en ufak bi sorunla dahi karşılaşmadım lpg ye ayar için dahi gitmedim yani taktırmış olduğum sistemden gayet memnunum.

aracınızın çekişi nasıl?1.6 motor o devasa kasayı kaldırmaya yetiyor mu sizce?
  • çok memnunum
  • arkadasim oncelikle seni tebrik ediyorum.
    cok guzel bir topic acmissin ve hic sahipsiz birakmamissin.
    kullanici memnuniyetini aktarmissin, bu buulnmaz bir hazine.

bende adanadayim ve hafta icinde landi taktirmayi planliyorum. ya olgun ya da olgunlar lpg tam bilmiyorum oraya taktiracagim. sizin taktirdiginiz yerle bir baglantisi olabilir belki.

bana landi icin 2 tane set oldugunu soylediler. birizi 1.700 ytl degerinde digeri ise 1.400 ytl degerindeymis. fakat sorunsuzluk istiyorsaniz 1.700 ytl olanini tavsiye ederim dedi. siz kaca taktirmistiniz. bana soylenen fiyat sizce nasil. zaten pesin parayla taktiracagim, pazarligimi yapacagim. umarim malzemeleri ve iscilikleri iyidir. umarim oranin yolunu unutturur cinsten bir montaj yaparlar ve ne ayar icin ne de baska birsey icin gitme ihtiyaci duymam.
  • topigime sahip çıkıyorum çünkü başta dediğim gibi memnuniyetimi veya şikayetlerimi burada sizlerle paylaşacagımı baştan belirtim dolayısıyle sonuna kadar düşüncelerimi sizlerle paylaşacagım ben ankara olgunlarda 1.600 ytl ye taktırdım
  • Arkadaşlar burada hep memnuniyetimi belirtiyorum ancak Olgunlar lpg hala landi renzoyu teknik anlamda tanıtıcı bir siteyi faliyete gecirmek için neyi bekliyor bilemiyorum.(gerci landi renzo tanıtımını ac öncel bey sagolsun teknik olarak bizlere aktarıyor ve o sayede landi renzo sistemini taktırdık bir kez daha kendisine teşşekür ediyorum.)

• BAKIM KAÇ KM DE Bİ YAPILACAK BİLMİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1998onur -- 1 Kasım 2008; 22:04:42 >
  • Bende de 2004 vectra ve landi renzo kit var. 15000de bakıma gidiyor. Yaklaşık bakım maliyeti 100-110 ytl tutuyor.

quote:

BAKIM KAÇ KM DE Bİ YAPILACAK BİLMİYORUM
  • onur bey öncelikle tebrik ediyorum cok faydalı bir topic olmus ancak merak ettigim aracınızın yapmıs oldugu km lerde sehir içi agırlıklı sehir dısımı?Suan ki fiyatlarla yakıt durumu nasıl...
  • ortalama şehir içi ve dışı karışık 180 kuruş(km de)
  • Doğru bir seçim yapmışsın arkadaşım hayırlı sürüşler
    quote:

Arkadaşlar uzun zamandır lpg taktırıp taktırmamak arasında düşünürken nihayet buğün karar verip aracıma ankara olgunlar lpg de landi renzo sıralı sistem taktırdım ilk gün itibariyle sadece size çekişte hiç bir farkın olmadığını söyleyebilirim , araclarına lpg taktıracak arkadaşlara burada her üç günde bir olumlu veya olumsuz izlenim ve görüşlerimi bu formda bulacaklardır görüşmek dileğiyle.

• Aynen bende de öyle. Ortalama 18 kuruş yakıyor. Uzun yolda sürekli kasarak hız sabitlemeyle 90-100km hızla En düşük 0,145 ytl, uzun yol normal yavaş kullanımda 0,156 ytl civarı, uzun yol performanslı kullanımda 0,175 ytl , tapa gaz otoban kullanımında 0,24-0,25 ytl aralığında, şehiriçi en düşük 0,17 ytl , şehiriçi normal kullanım 0,18 ytl, şehiriçi en yüksek 0,20 ytl yaktım.

Bu istatistik verilirken gazın lt fiyatı 1,80-1,85 arasındaydı. Kullanılan gaz %90 aygaz

quote:

ortalama şehir içi ve dışı karışık 180 kuruş(km de)
  • lpg de ortalama yakıtımı benzin kullanımı ilave ederek ortalama net km ücreti 180 kuruş
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.