Şimdi Ara

LANDIRENZO motor garantisi ve ekstraları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
9.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

Orijinalden alıntı: Prins Recep

quote:

Bu motorlar içinde 102lik 1.6 SR BSE motor da var mıdır?

Euro 5 Motorlarda Genel Olrak Yapıyorlar Tüketiçi Bunun Farkında Olmaz..

sizin aracda euro 5 motordur.

Aracım omegas plus montajından sonra 4000 devirin üzerinde sürekli 1000km yol yaptı.(aracım 4000 devirde sadece 130 yapıyor)Benzin eksilmesi olmadı.Ama performans çok iyi olduğu için hala şüpheliyim.

Montaj Yapan Usta Sistemden Kaç Devir Üstü Ben Takviyesi Yapdı O na bakmak lazım??

• quote:

quote:

quote:

Bu motorlar içinde 102lik 1.6 SR BSE motor da var mıdır?

Euro 5 Motorlarda Genel Olrak Yapıyorlar Tüketiçi Bunun Farkında Olmaz..

sizin aracda euro 5 motordur.

Aracım omegas plus montajından sonra 4000 devirin üzerinde sürekli 1000km yol yaptı.(aracım 4000 devirde sadece 130 yapıyor)Benzin eksilmesi olmadı.Ama performans çok iyi olduğu için hala şüpheliyim.

Sizin Araç Takılı Olan Omegas Porgam İçinde Şecenek Vardır Kaç Devir Üstü Vermek isterseniz benzin Göndermesi yapar..

Sizin Araç Motor Özel Subap Sahip Bir Araç..

• Bana özellikle söylendi benzin harcaması yok diye.Ben de bir kaç kez özellikel sordum hatta ayar yaparken bilgisayarda yüksek devirdeyken gazda olduğunu aracın benzin yakmadığını gösterdi.Aracın ayarı ön tanımlı ayarlardan zaten.Neyse bir sonraki ayarda özellikle o ayarı sorarım ona göre kullanırız.
  • Ben sorumun cevabını Recep Ustamdan ayrıntılı olarak aldım. Dört gözle ustamdan gelecek haberi bekliyorum.
    Tekrar teşekkürler Recep Ustam.
  • quote:

Bana özellikle söylendi benzin harcaması yok diye.Ben de bir kaç kez özellikel sordum hatta ayar yaparken bilgisayarda yüksek devirdeyken gazda olduğunu aracın benzin yakmadığını gösterdi.Aracın ayarı ön tanımlı ayarlardan zaten.Neyse bir sonraki ayarda özellikle o ayarı sorarım ona göre kullanırız.

Siz Test Ediniz Benzin Harcamasına Bakınız Ona Göre Ayar Yapdırınız.

iyi geceler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiselazy

Ben sorumun cevabını Recep Ustamdan ayrıntılı olarak aldım. Dört gözle ustamdan gelecek haberi bekliyorum.

Edem Prins'e Sordum Orjinal Katalog Gelmesini Bekliyorum Yarın Gelir Ona Göre Yazarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 1 Aralık 2011; 14:09:03 >
  • quote:

quote:

Ben sorumun cevabını Recep Ustamdan ayrıntılı olarak aldım. Dört gözle ustamdan gelecek haberi bekliyorum.

Edem Prins'e Sordum Orjinal Katalog Gelmesini Bekliyorum Yarın Gelir Ona Göre Yazarım :)

prins en kaliteli ve en pahalı lpg kiti diye duydum. 2011 model 1.4 8v motor renault symbole prins kaç tl ye takılıyor? pm de atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

quote:

quote:

prins en kaliteli ve en pahalı lpg kiti diye duydum. 2011 model 1.4 8v motor renault symbole prins kaç tl ye takılıyor? pm de atabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Fiyatımız 2.450 10 Taksit Peşin Bayinin İnsafına kalmış 2.200 takıyorlar..

• offf iyi paraymış
  • performans ,dayanıklılık ve optimum yakıt dozajlama göz önünde bulundurulmalı,

ne kadar ekmek o kadar köfte,

saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prins_ufuk -- 2 Aralık 2011; 23:33:53 >
  • araç fiyatımın %10 değerinde lpg kiti :(
  • O zaman 1.850 tl civarında Prins Silverline
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.