Şimdi Ara

LANDiRENZO SİSTEM yangın çarpışma güvenlik videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

- T boru tam olarak sıkıştırılmaz aracınız birkaç gün sonra hararet yapar
    - Gaz enjektöründen çıkan borular takılması gereken yere değil kapağa takılır, motor saati sürekli 2 bin devirde çalışır ve nedense sorun araçta olur
    -Ayar yaptırmaya gittiğinizde herşey normal denir ama aracınız sürekli stop eder, benzinde bu sorun yok deseniz bile onlar işi bildikleri için problemin araçta olduğunda ısrarcıdır. Servise gidip bir sürü masraf yaparsınız ama problem geçmez. Servis problemin gazdan kaynaklandığını söyler ve servis-demal arasında gidip gelirsiniz.
    - Arabanın gaza 15-20 dakika sonra geçtiğini söylediğinizde DEMAL landirenzo marka tüplerin o şekilde olduğunu söyler.
    - Lpg nizin garantisi varken enjektörleri tek tek değişir, garanti bittiğinde öyle bir şey onların prensiplerine aykırıdır ve 4 ü birden değişir.
    - Gaz hiçbir zaman sıkıntı yaratmaz tüm sorunlar aracınızdan kaynaklanır.
    - Heryerde 30-40 lira olan gaz filtresini onlar da 40 liraya satar ama 2 tane kelepçe söküp takmak onlar için zor bir iş olduğundan 20 lira da işçilik alırlar.
    - Aracın sorunu bulunamamışsa ve gazda problem olduğunu kabul ettilerse o zaman yandınız. Orada boş oturan onlarca kişinin birdenbire işleri çıkar ve etrafınızda kimse yoktur, bulamassınız da.
    - Nerden mi biliyorum çünkü DEM-AL OTOGAZA lpg taktırdım. Şimdi sahibinden satılık hemde kelepir bir aracım var.

Herkes ekmek parası için çalışıyor, didiniyor ama bu işi yapmayı bilmiyorsanız yapmayın lütfen, insanların hem parasını hem de zamanını boşa harcıyorsunuz.

DEM-AL a lpg montajı yaptırmak isteyen arkadaşlar gidin orada birkaç saat durun ve müşteri şikayetlerini görün beni anlayacaksınız. İsteyen arkadaşlarda bana mail atabilirler.

DEM-AL BU İŞİ BİLMİYOR. BUNU YANLARINDA ÇALIŞAN ÇIRAKLARI DAHİ SÖYLÜYOR GİDİN O ÇOCUKLARA SORUN.

• ben de DEM-AL'e taktırdım ve oraya taktıran arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gitmiştim, şu ana kadar hiç sorun yaşamadım.

Talihsiz durumun için üzüldüm ama sonuçta mutlaka bir yolu vardır hepsi kul yapımı, mekanik, belirli mühendislik kurallarına göre çalışan sistemler, mutlaka bir çzöüm yolu vardır...
  • Merhabalar. Belki yanlis forumda derdime care ariyorum ama yinede yardimi olacak insanlar vardir diye dusunuyyorum.
    Sorunum su 2000 model Mercedes ML320 ye *** marka Lpg sistemi takdirmistim 2.5 yil ve yaklasik 45.000 km oldu taktirali.
    Coook ama cok memnundum.Cok memnumdum cunki aracimda hicbir farklilik olmadi tek fark yari yariya odedigim yakit ucretiydi.
    Uzatmiyim gecen ay aniden aracim teklemeye ve stop etmeye basladi(sadece lpg de yapiyordu). Isin ilginc tarafi bazen yapiyor bazen yapmiyor.
    Servise goturdugumde lpg arizali durumda degilken bir ariza tespit edemediler.Sonunda arizali iken servise goturdum ve 5. enjektor calismadigi icin "enjektor Modulu" degisti. Oradan mutlu ayrildim verdigim birkac yuz lira hic onemli degildi ariza gitmisti derken ayni arizayi ayni gun tekrar yapmaya basladi.
    Simdi ise ne yapacagimizi bilmiyoruz heralde ariza beyinde diyorlar. Beyinde sanirim en az 1000 tl lik bir cihaz simdi ben ne yapayim ne yapmaliyim?
    Garanti dolali 7-8 ay oldu. Arizanin tam olarak ne oldugunu bilmiyorlar deneme yanilma yordamiyla ariza ariyoruz.
    Cok memnun oldugum aracim icin fikirlerinizi bekliyorum. Saygilar.
    (Marka vermedim ama Tr deki en iyi sistemlerden birini en itinali sekilde halen iyi ve ilgili diyebilecegim Ankaradaki bir yetkili servise takdirdim.)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.