Şimdi Ara

Lanerlar şunu kafanıza sokun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jungle her lane'i ganklamak zorunda DEĞİL.Geridesindir.CC olmayan bi çar oynuyosundur veya Lb,Katarina gibi gank atılması zor bir şeydir.Level olarak geride olabilir.Haritanın diğer tarafında olabilir.Ağlayan Yasuocu veledin birisindir adamı tilt etmişsindir atmaz.Neden 0-3 mide gank atıp ona kill vereceğime 4-0 önde giden ADC'ye gank atmayayım? Zaten geride olan adama kill aldırsak ne olacak?

Adam daha ilk 5 dk 30 cs arkaya düşüyo.Neden düştün diye sorunca ''keS lA KAç KERE GELdin dE kOnuşuyoN'' böyle tepki verenlere hiç gelmiyorum.Oyunu kaybetsek de üzülmem.Adam olmayı öğrensin önce.Böyle alışkanlığınız varsa bırakın hemen.Jungle feedlemediği sürece jungle'ın hatası değildir.Her bir hareket için ping spamlamayı da bırakın.Bu beni acayip tilt ettiği için pingleri kapatıyorum.Adamı tilt edersiniz trollemeye başlar,performansı düşer vs zarardan başka bir şey vermez takıma.Her ayağınıza batan çivi için başkalarını suçlamayı bırakın.Yükselecekseniz tek başına yükseleceksiniz.Yani kendi hatalarınızı bulup üzerine giderseniz çıkarsınız.Başkalarını suçlamak boşuna çünkü onlarla beraber lig atlamıyosunuz.Yok ben akıllanmadım hala tartışacağım diyen varsa buyur meydan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 28 Haziran 2019; 6:41:56 >

• tmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: JordaNN

tmm
    05 Eylül 2000

Doğum tarihi ve favori şampiyonun uyumu
  • Soktum sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyyyyyyyy ne olmuş la bu foruma böyle gelen yanıtlara bak oyyyyyyyyyyy
  • Katılıyorum lanede yenildiysen de safe oynarsın jungle beklersin ölüp ölüp sonra kaç kere geldin demenin anlamı yok. Kaldı ki jungle oyunu taşıyabilecek şampiyonu kamplamalı.
  • tamam da mesela soloq da üst seçti diyelim heroyu. karşı taraf da ct seçti. ve karşı taraf iyi oynuyor. adamına yardım edip birkaç kill aldırsan lane kazanabilir. ya da karşısında yasuo gibi lane ittiren hero var diyelim. ne güzel gank potansiyeli var. ama jungle hala orman temizliyor. bu durum da beni tilt ediyor. 4-0 giden adcye gank atsan ne olacak middeki fizzden akaliden tek yiyecek zaten. bari üstteki poppye yardım et bir item fazla çıksın tflerde erimesi ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alın size taktik
    10 yıl önce açıldı
    Kendinize İyi Bakın
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Söylenmeyen bir nokta var. Takım oyuncularımıza karşı, karşıda sadece iterek lane bullyliğiyle lane'i kazanan ve önemli skillerini gözü kapalı spamlayan free-kill'leri de kaçırmamak lazım.

Onun dışında tamamen katılıyorum.

Şu an oyunda kazanan lane'e gank atmak en doğru karar. Kule yükleri, ilk kule altını...

Ayrıca bir konu daha ekleyeyim. Tüm laneler kaybediyorsa, ormancı yengeç savaşına da giremeyip otomatikman geri düşer. Kule altında farm bekleyip gank diye ağlayanlar oluyor, onların farkında olamadığı bir problem.
  • Boş yapmışsın geri düşen adama yardım etmek varken zaten önde olan laneye yardım etmeye çalışmak noobluktur.
  • asıl o lane'i kamplayacaksın.
  • Blokluymus ama soktum rahatladım.

• Çok haklısın ama sende biliyorsun ki oyun "BEDAVA" ve yapacak hiçbir şeyimiz yok maalesef. Bunun gibi insanlara daha doğrusu çocuklara katlanmak zorundayız. Tabii bu olay hep çocuklarda değil kafasız gençlerde de çok. Kısaca Allah hepimize sabır versin.
  • Jungle oynayanın pipisi gayet küçüktür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.