Şimdi Ara

Lanet olası Lucky stone !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nezamandır para harcıyorum lucky stone var satarım para gelir diye paraları bitirdim luky stone u 1 m e koyuyorum satılmıyor önceden 4m e satmıştım şimdi 1 m e satılmıyor napıcam ya Server : Hercules

Not:bazı arkadaslar atlar hemen--->hotanda stall kuruyorum ve sabahtan akşama kadar full online'ım janganda kurarsan almazlar demeyin ve ---8DG LUCKY STONE---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesTCoasTBloodS -- 27 Haziran 2008; 21:45:30 >

• dw de pvp yapılan yerin önüne koy bundan sora 8ve9 dg şeyleri 10 dkk bile sürmüo satılması
  • 9 dg. ler gelince 8 lerin değeri azaldı
  • Ben de eventtan kazanmıştım büyük bir hevesle 2m'e koydum satılmadı.3-4 saat sonra 1m'e düşürdüm yine satılmadı.En son 500k yaptım baktım satılmış.
  • npc ye sattım ben alayını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Ben de eventtan kazanmıştım büyük bir hevesle 2m'e koydum satılmadı.3-4 saat sonra 1m'e düşürdüm yine satılmadı.En son 500k yaptım baktım satılmış.

yapma ya 500K mı
    ben 9D den once 5m ye koydugumda hemen cekiliyordu ucuz koydum diye uzulmustum.birkaç aydır oynamıyorum, banka 8D luck dolu girince satarım diyordum elimde kaldı..wind 2 lerle beraber npc ye gidecekler demek ki

• quote:

Orjinalden alıntı: umutsro

quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Ben de eventtan kazanmıştım büyük bir hevesle 2m'e koydum satılmadı.3-4 saat sonra 1m'e düşürdüm yine satılmadı.En son 500k yaptım baktım satılmış.

yapma ya 500K mı
    ben 9D den once 5m ye koydugumda hemen cekiliyordu ucuz koydum diye uzulmustum.birkaç aydır oynamıyorum, banka 8D luck dolu girince satarım diyordum elimde kaldı..wind 2 lerle beraber npc ye gidecekler demek ki

Event Zamanı Ker*z in birine 3,5m den satmıştım tanesini.

• satamıyorsan kendn kullan arkadasım silahlarını +4 , +5 yap öyle para kazan sende ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

satamıyorsan kendn kullan arkadasım silahlarını +4 , +5 yap öyle para kazan sende ?

elimdeki silah fazlasıyla iyi zaten +5 + basmaya yemiyor daha ondan satıp para kazanmam lazım
  • npc ye hediye et
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

npc ye hediye et

en iyisi...
    ne uğraşcan satcam diye.
  • 8 lerin değeri çok düştü :S

ama ben lucky stone satmıyorum
    direk element satıyorum bugün yanlız water 4 ten büyük kazanç elde ettim

adamın biri globalden yazmış WTB water4 diye
    bende pm attım bende var dedim

adam dedi :kaç tane var
    dedim : 370 tanecik var
    dedi : gel hotana
    dedim : kaç lira verion
    dedi : 3k
    dedim : yok gelemem 11k yol parası tutcak 3k lık şey için (ozman janganda thief avlıyodum)
    dedi : 1m verecem lan gel
    dedim tmm

hakkatende verdi adam 1 m yi (not : adam yabancıydı)

şu hikayeden çıkaracağımız öz : Çok ballıyım

bu arada hakkaten bu işler sanş işi
    ihtiyacı olan adamı bulursun 5m den gider
    ama ihtiyacı olan yoksa 1m den satılmaz

mesela ben bilirim
    daha 2 gün önce wind 3 elimde kalmıştı bayabi birikmişti saaatlerce hotanda stalldaydım satılmamıştı
    ama bu sabah koydum 5 dakikada gitti

• ben zamanında 10m ye satmıştım geçen eventte
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.