Şimdi Ara

Lanet Olsun Bioxcin! Minoxidil Kullanan Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
28.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben geçtiğimiz ay cilt doktoruna gittim saç derisiyle ilgili bir sorunum için.
    Bana dökülme için minoxil tavsiye etti.
    Eczanelerde satılıyor. 50 tl civarı...
  • Bioblas var bende.2 günde bir kullanınca kepeği engelliyor.Birde saçları yumuşatan bir balsam'ı var.Oda saç dökülmesini engelliyor ve saçları yumuşatmayı sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

minoxidil tavsiye edip duruyorsunuz iyi güzel hoş da nereden bulunur nerede satılır bu zıkkım hala anlamadım ben.internet üzerinde görüyorum bazen yok şu kadar fiyata şu kadar falan feşmekan.nasıl güvenip alacak insan mağazada ezcanede satılanı yokmu meretin?

slm

ben kişisel olarak satıyorum yakın çevreme. İran'dan getiriyoruz. %5minoxidil. Elbette gönül ister ki eczaneden alsın herkes. ancak ithalat prosedürleri, vergileri, masrafları derken aynı ilacı 30 TL'ye satarken 55-60 TL'ye alabilirsiniz. Bir de şirket olmadığım için şirket kurulması, işlemlerle uğraşacak vaktimiz yok. BU nedenle münferit satıyorum. Bu aralar kapsamlı akademik bilgiler içeren ve detaylı yorumlar ve görüşleri paylaşabileceğimiz bir web sitesi hazırlıyorum. Nasipse 10 güne kadar hazır olur ve yayına başlar. Bu site ile daha geniş kitleler ile bilgi paylaşımı, alışveriş ve satış sonrası görüşleri paylaşabileceğiz.

http://sites.google.com/site/minoxidilturkiye/

yukarıdaki geçici site de benim. Bu sitede çok fazla akademik ve kapsamlı bilgi olmadığından satış şu anda yapmıyorum. Ne kullandığınızı ayrıntılı bilmeden ne benim ürünümü ne de başka ürünü kafanıza sürmemenizi isterim.

• merhaba arkadaşlar kullanmayı düşünen arkadalara suriye malı arak marka veya iran malı pak darou marka minoxidil uygun fiyatlara gönderebilirim bayanlar için %2 minoxidil mvecuttur. şampuan çeşitlerinin tamammı vardır kullanmayı düşünen arkadaşlar msn ye eklesin minoxidil ile ilgili merak ettiğiniz hertürlü soruyu sorabilirsiniz

ARTIK PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEME İLE GÖNDERİLERİNİZ HIZLI VE GÜVENİLİR

arakminoxidil@hotmail.com

arakminoxidil@hotmail.com

• spray olanları varmış bunun 5 fıs sabah 5 fıs akşam onlar ne kadar tanesi? 1 ay gidiyormuş bi spray
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

spray olanları varmış bunun 5 fıs sabah 5 fıs akşam onlar ne kadar tanesi? 1 ay gidiyormuş bi spray

50 lira eczanelerde. ama bazı arkadaşlar üstte üreticisi farklı minoxili daha ucuza satabileceklerini söylüyorlar. ben 50'ye aldığımdan memnunum ama ucuza getirmek lazım bu işi.

üstteki arkadaşlara ne kadar güvenilir bilemem ..
  • benim kuzen eczacı 45 tan veririm dedi artı 3 tane alırsan 1 tanede bedava dedi varsa isteyen ayarlayabilirim
  • ben bıoxcinde çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

benim kuzen eczacı 45 tan veririm dedi artı 3 tane alırsan 1 tanede bedava dedi varsa isteyen ayarlayabilirim

3 tane ye bir tane bedava dediğin şampuan değil mi? Bioxin gibi serum ampuller yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.