Şimdi Ara

lanet olsun ki kız konusu(ciddi mesele)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim yaş 23 (liseli konularından olmayacak) olay şu ki yaklaşık 2 aydır bir kızla çıkıyorum yaşı 24 çıkmaya başladığımız günden beri çok mmutluyum ayaklarım yere değmiyor. fakat büyük bi kaç sorunum var kızın yaşadığı çevre benim akrabalarımla dolu ve kızın en ufak adımından haberim oluyor bir de kızla çıkmaya başlamadan önce onun hakkında pekte iyi olmayan şeyler duymuştum itibar etmedim ve ona sordum hepsinin birer iftira olduğunu ve kendisini karalamak içiin söylendiğini söylüyor herşeyin üzerine yemin ediyor hatta Allah şahidim herkesle yüzleşirime kadar getirdi olayı.neyse geçen gün kuzen aradı(bu arada kızla evlenmeyi düşünüyorum) dediki oğlum bak o kızdan sana hayır gelmez falan filan konuştuk içime kurdu attı tabi. sonunda da dedi ki evlenecek dahi olsan ne yapar eder o evlilik işini bozarım dedi kapattı telefonu ve belli ki işin sonu evliliğe giderse ailem ile onun arasında kalacağım büyük olaylarda olacak o da belli ve de evleneceğimizi düşünerek bazı şeyleri gereğinden önce yaşadık sorun şu ki böyle bi durumda ayrılır mı insan ya da devam ederse ne kadar mutlu olabilir..

• Eger kiza guveniyorsan salla gitsin arkadasini.

Evlenmeden once ne gibi seyler yaptin ki ? Cinsellik falansa zaten ak koyun kara koyun ortaya cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeninin gözü olebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

Kuzeninin gözü olebilir mi?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Eger kiza guveniyorsan salla gitsin arkadasini.

Evlenmeden once ne gibi seyler yaptin ki ? Cinsellik falansa zaten ak koyun kara koyun ortaya cikar.

işin o yönü sakat ya cinselliği yaşadık fakat kızım demesine rağmen kan gelmedi:S ki o da panikledi ertesi gün doktora gidelim diye tutturdu ama o da ayrı bi dert gitsem haklı çıksa yüzüne bakamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

Orijinalden alıntı: wıtchkıng

Kuzeninin gözü olebilir mi?

+1

olamaz çünkü kuzenim evli 2 yıldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: banban10,5

quote:

işin o yönü sakat ya cinselliği yaşadık fakat kızım demesine rağmen kan gelmedi:S ki o da panikledi ertesi gün doktora gidelim diye tutturdu ama o da ayrı bi dert gitsem haklı çıksa yüzüne bakamam

Fazla takma kafaya o zaman. Elalemin agzi torba degil ki buzesin.

Doktora da gidin en iyisi. En azindan kafanda soru isareti kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kızda bir numara olabilir.Ayrıca kuzeninin tepkisi abartılı.Yapacağı tek şey uyarmak olur engellerim diyorsa işin içinde başka birşey var.
    Bunların dışında tarafsız aile dışı insanlardan kızla ilgili bilgi al.
  • Yaş 23 diyorsun,sonrada gelip evlilik diyorsun.
    Okurken benim içim acıdı.Yazık.

Evlilik zaten başlı başına bir saçmalık hele 20 li yaşlarda evleneceksen git ilk çöp kutusuna atla,sonra boynunu kır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Yaş 23 diyorsun,sonrada gelip evlilik diyorsun.
    Okurken benim içim acıdı.Yazık.

Evlilik zaten başlı başına bir saçmalık hele 20 li yaşlarda evleneceksen git ilk çöp kutusuna atla,sonra boynunu kır.

bi de üniversite 3. sınıfım hocam çöp kutusu kurtarmaz beni ben hayatta böyle bi hata yapacak insan değildim nasıl yaptım ne kadar pişmanım ama pişmanlık fayda etmiyor .

• Garip insanlar var ya. Seviştiği ilk insana aşık olup evlenmeyi düşünen. Veya, başkalarının ne diyeceğini düşünüp kendi başına hareket edemeyen.
  • Sonradan pişman olacağın şeyler yapma.İyi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Garip insanlar var ya. Seviştiği ilk insana aşık olup evlenmeyi düşünen. Veya, başkalarının ne diyeceğini düşünüp kendi başına hareket edemeyen.

sen hareket et bakalım bizde ona göre davranalım bazı değerlerden haberdar değilsen onu bilemem tabi de
  • İstediğin gibi ayrılırsın.Kadın milleti senden iyisini bulduğunda seni bırakmayı 5 dakika düşünmez.Bırakır gider.Sonra bazısı aradığını bulamayıp geri dönmek istiyor.
    Nişan yaptıktan sonra bile ayrılabilirsin.Aşama falan önemli değil istediğin gibi davran.
  • quote:

quote:

Ne safsın arkadaşım ya...
    Kuzenin söylediğine kulak ver sonra pişman olma
  • quote:

quote:

Ya haklı çıkmazsa? Yada hiç gitmezse doktora numaradan panik yapıp gidelim dediyse? Ya seni kandırıyosa? Unutma kızlar şeytandır oyunlara gelme
  • 2 ayda kızım diyip bekaretini veriyorsa bence sen şüphelen kız seni uyutuyor gibi hocam kusura bakma da.Ben 8 ay çıktım elini tutmaktan ileriye gitmedim dokunmaya kıyamıyordum sonuç terk etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 31 Ekim 2011; 2:50:32 >
  • o kiz seni tanimistir dumenden doktora gidwlim demistir gitmeyecegini biliyordur gidin kafanda soru isareti kalmasin vede onca kisi birsey soyluyorlarsa dikkate al arastirmani yap basin agrimasin dedikleri dogrudur demiyorum ama soyle birseyde vr ates olmayan yerden duman cikmaz derler sen dikkatli ol yinede ALLAH gonlune gore verir ins. hayirlisi olsun gercekten zor bir durum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Garip insanlar var ya. Seviştiği ilk insana aşık olup evlenmeyi düşünen. Veya, başkalarının ne diyeceğini düşünüp kendi başına hareket edemeyen.

sen hareket et bakalım bizde ona göre davranalım bazı değerlerden haberdar değilsen onu bilemem tabi de

Bazı değerler önemli olsaydı senin için evlenmeden önce yatmazdın kızla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.