Şimdi Ara

Lanet Olsun Tam Psp alacaktım ki... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Aradaşlar selam. 6.XX üzeri yani Hen ile kırılan Psp'ler için şu an en stabil ve kullanışlı Cfw. hangisi acaba?
    İso loader olayını pek sevmedim açıkçası, diğer türlü oyunların ikonlarını vs. görmek daha güzel oluyordu.
    Not: Kullandığım versiyon 6.31 Pro cihaz 3004.

En stabil ve kullanışlısı 6.20 TN-C versiyonu 6.31den 6.20'ye düşürebilirsin versiyonunu. İlgili forumlarda bununla ilgili bir rehber mevcut. Ama tamamen sorunsuz bir versiyon istiyorum dersen 5.03 Prome-3 versiyonuna downgrade yapman gerek. Bunun için de önce 6.31'den 6.20 düşürmelisin. 6.20'den de 5.03'e düşürürsün her türlü oyunu açarsın ve menüden çalıştırırsın. Ayrıca PSX oyunlarını da oynayabilirsin 5.03'te. 6.xx versiyonlarda PSX oyunu şu an için çalışmıyor. Ben de 6.20'den 5.03'e düşmüş halde kullanıyorum psp'yi.

Eyvallah kardeşim çok teşekkürler. Psx oyunlarının çalışmaması kötü cidden. Keza psp oyunlarından çok onlarla vakit öldürüyorum. Downgrade işleminin bir riski var mıdır? Yani 6.31 Pro'yu kurarken gayet rahat ve risksiz gibi göründü. Ama downgrade ve sonrasın da 5.03 Prome-3 kurmak biraz çaba gerektiricek gibi görünüyor. Pek anlamamda bu işlerden, mazur görün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Aradaşlar selam. 6.XX üzeri yani Hen ile kırılan Psp'ler için şu an en stabil ve kullanışlı Cfw. hangisi acaba?
    İso loader olayını pek sevmedim açıkçası, diğer türlü oyunların ikonlarını vs. görmek daha güzel oluyordu.
    Not: Kullandığım versiyon 6.31 Pro cihaz 3004.

En stabil ve kullanışlısı 6.20 TN-C versiyonu 6.31den 6.20'ye düşürebilirsin versiyonunu. İlgili forumlarda bununla ilgili bir rehber mevcut. Ama tamamen sorunsuz bir versiyon istiyorum dersen 5.03 Prome-3 versiyonuna downgrade yapman gerek. Bunun için de önce 6.31'den 6.20 düşürmelisin. 6.20'den de 5.03'e düşürürsün her türlü oyunu açarsın ve menüden çalıştırırsın. Ayrıca PSX oyunlarını da oynayabilirsin 5.03'te. 6.xx versiyonlarda PSX oyunu şu an için çalışmıyor. Ben de 6.20'den 5.03'e düşmüş halde kullanıyorum psp'yi.

Eyvallah kardeşim çok teşekkürler. Psx oyunlarının çalışmaması kötü cidden. Keza psp oyunlarından çok onlarla vakit öldürüyorum. Downgrade işleminin bir riski var mıdır? Yani 6.31 Pro'yu kurarken gayet rahat ve risksiz gibi göründü. Ama downgrade ve sonrasın da 5.03 Prome-3 kurmak biraz çaba gerektiricek gibi görünüyor. Pek anlamamda bu işlerden, mazur görün.

Risk her zaman vardır. Ama bu minumum düzeydedir. Versiyon düşürme işlemi zor değil. Normal update gibi sadece bir kaç ek dosya daha atıyoruz PSP'ye hepsi bu. Önce 6.20'e düşürmen gerek. Ordan 5.03'e. Ben downgrade işlemi daha ilk çıktığı gün yapmıştım. Gözümü karartmıştım. Herhangi bir sorun çıkmadı. Sende de çıkmayacaktır emin ol. Zaten bir tane program var. O sana hangi PSP anakartlarının 5.03'e düşürülebileceğini söylüyor. PSP'ne yüklüyorsun. Düşürülebilir diosa gözün kapalı düşür yani. 5.03 en rahat edeceğin versiyondur

http://www.mcpsp.com/psp-go-psp-300x-v3-downgrade/37581-620-tn-b-henden-downgrade-yapilabilen-modeller.html

http://www.mcpsp.com/psp-go-psp-300x-v3-downgrade/39240-635-ve-631-downgrade-cikti-davee.html

http://www.mcpsp.com/psp-go-psp-300x-v3-downgrade/37521-620-tn-bden-503-e-downgrade-islemi.html

Bu linklerden tüm işlemleriadım adım görebilirsin.

• Eyvallah, teşekkür ederim. Ya bismillah deyip işe girişmesi kaldı birtek.
  • Ya ben gidip alıcam bu akşam büyük ihtimal. Şimdi alırım kırılmaz falan olmaz demi öyle şey bakın size güvenerek alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

Ya ben gidip alıcam bu akşam büyük ihtimal. Şimdi alırım kırılmaz falan olmaz demi öyle şey bakın size güvenerek alıyorum

Merak etme kırılacak
  • 6.37 firmwarelılar türkiyeye gelmediyse istediğin pspyi al... bak (3000 alcaksan) 6.35ken 6.20 ordanda 5.03'e düşürür oynarsın...
    (Go! alacaksan) 6.20 düşür kalsın... (Go! için kendi fikrimi söyledim nedense 6.35'e gıcığım var...)
  • yo haklısın go için 6.20 en iyi FW hen açısından yarın bir gün 6.20 ye cfw çıksa 6.35 e downgrade etmek vs. gerekecek.. ayrıca 6.20 TN-D sürümü yolda tek eksik olan ps1 oyunlarını çalıştırma da bu versiyonla gelince başka yapılacak bişey pek kalmıyor.. 6.20 ile uzuuuun bir süre gidersin..
  • Bizim antalyada 2000 serisine kadar olanlar dışında kıracak bir mekan yok. PSP hakkında bilgim 0. Kendim kırabilir miyim?
  • quote:

Bizim antalyada 2000 serisine kadar olanlar dışında kıracak bir mekan yok. PSP hakkında bilgim 0. Kendim kırabilir miyim?

google a kıracağın versiyon ne ise onu yaz sonuna da hen ya da cfw yaz ya da gen yaz çıkar kendin 5 dk da kırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Bizim antalyada 2000 serisine kadar olanlar dışında kıracak bir mekan yok. PSP hakkında bilgim 0. Kendim kırabilir miyim?

google a kıracağın versiyon ne ise onu yaz sonuna da hen ya da cfw yaz ya da gen yaz çıkar kendin 5 dk da kırabilirsin

downgrade falan gerekiyormuş ondada risk varmış. 5 dk hallolucak iş mi? Ve risk nedir acaba?
  • versiyonunuz kaç acaba tam olarak ?
  • quote:

versiyonunuz kaç acaba tam olarak ?

Teknosada alıcam 6.35 olur diyorlar tahminen. 37 olması lazımmış ama daha türkiyeye gelmemiş.
  • quote:

quote:

versiyonunuz kaç acaba tam olarak ?

Teknosada alıcam 6.35 olur diyorlar tahminen. 37 olması lazımmış ama daha türkiyeye gelmemiş.
  • 6.35 de kırılıyor downgrade e gerek yok
  • neyse psp2 çıktı benim psp hayalleri suya düştü
  • sen bekle hocam alma psp2 çıkınca 500-600 verip alırsın bu senenin sonunda :D biz eski psp sahipleri de psp2 slim çıkana kadar rahat rahat bekleriz
  • quote:

sen bekle hocam alma psp2 çıkınca 500-600 verip alırsın bu senenin sonunda :D biz eski psp sahipleri de psp2 slim çıkana kadar rahat rahat bekleriz

500-600 mü

PSP2 için en az 600 dolar deniliyor.
  • Bunu ben söylemiyorum ki.Sony'nin yaptığı açıklama 599 dolar civarında olacak diye.
    Diyelim düşük yaptı fiyatı. oled dokunmatik ekranlı jireskoplu hareket esensörlü 4 çekirdekli işlemcili aleti 300 dolara nasıl mal edecek nasıl kar edecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Bunu ben söylemiyorum ki.Sony'nin yaptığı açıklama 599 dolar civarında olacak diye.
    Diyelim düşük yaptı fiyatı. oled dokunmatik ekranlı jireskoplu hareket esensörlü 4 çekirdekli işlemcili aleti 300 dolara nasıl mal edecek nasıl kar edecek ?

çıkana kadar ipod touch 5g falan çıkmış olacak hocam ayrıca sony nin yaptığı açıklama 500 dolardan ucuz olacağı yönünde.. aksi taktirde piyasada tutunamaz ki bunu onlardan iyi bizler bilemeyiz ancak bildiğimiz o ki 300 küsür dolarlara mal edebilmeli veya satabilmeli ki insanlar alsın..

ayrıca sony hiç bi zaman donanımdan kar etmemiştir.. ps3 ilk çıktığında maliyetinin altına satılıyordu mecburen ve zarar ediyordu sony..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 28 Ocak 2011; 15:30:20 >

• O zaman ben 3000 serisinden 1 tane PSP alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.