Bu akşam teknosada 439 TL ye alacaktım. Arkadaşın fat i kırdırmaya gittik öğlen. İnternet kafedeki kıracak adamla psp muhabbetine girdik ki. O an bana PSP 3004 ün kırılamadığını ve 8-9 aydır da kırmayı başaramadıklarını söyledi. O an dünya başıma yıkıldı. Hadi bende fat ya ad 2000 alayım desem. 0 ını bulamam. 0 dışında kullanamam bende. Anlayacağınız tüm PSP hayallerim burada son buldu Artık apple farz oldu bana
Internette ''tüm psp modelleri kırılıyor'' diye heryerde bağırıyor, linkler, rehberler yayınlarlarken sen elemanın lafına mı inanıyorsun :)
Benim 5-6 ay önce 3004 versiyonunda oynamadığım oyun kalmamıştı.. Psp go bile kırıldı kaldı 3004
quote:
Orijinalden alıntı: Nirv
Internette ''tüm psp modelleri kırılıyor'' diye heryerde bağırıyor, linkler, rehberler yayınlarlarken sen elemanın lafına mı inanıyorsun :)
Hocam bende gördüm onları fakat psp yi kapatınca hack geri gidiyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Clapton
quote:
Tam kapatmaman lazım. Tam kapatırsan HEN yapmak zorunda kalırsın. Öğrendikten sonra kolay olur Hen yapmak.
O arkadaş iyi sallamış.
3000lerin çoğu zaten kırılıyordu.1-2 ay önce bütün versiyonları kırılmaya başladı. son olarak teknosaya o kadar para verme .Yakında khalkedon gibi yerlerden 300 350 gibi bir fiyata alırsın. Kapatmanada gerek yok.Uyku moduna alırsın.Bir tıkta kapanır gibi olur ama kapanmaz.çok çok az bir güç tüketir.Sonra açtığın gibi kaldığın yerden devam.Böylece versiyon gitmez.Diyelim kapadın gitti.Alışınca bu işlemi yapmak 1 dakikadan fazla sürmez.Yani dert etme. Son olarak, her ay yeni versiyon çıkar oda çözülür yakında.
quote:
quote:
Sanmıyorum ki dünya üzerinde PSP'sini bilinçli olarak tamamen kapatan biri olsun :D Anca şarjı biter falan öyle kapanır gider. Fakat gitmesi çok büyük bi sorun olarak gösteriliyor endişe etmen doğal ama pspyi tekrar açıp 5 saniyeni almayacak bi işlemle halledebiliyorsun. Her seferinde en baştan yapmıyorsun yani :)
Şu model. burda 459 yazıyo ama burda 439. Kırılabileceğini bilsem 10 dk sonra çıkıp gidip alıcam dönücem ama yok
Şu an Türkiye piyasasında satılan bütün dükkanlardaki PSP'ler KIRILABİLİYOR! Yani kopya oyun çalıştırabiliyor. Ayrıca kapattığında CFW yeniden siliniyor doğrudur ancak yeni bir yöntem çıktı. Kapatsan bile sadece bir tane programı çalıştırarak tekrar otomatik kırabiliyorsun. Bu da toplamda 5 saniye. Tek bir tuşla çözülüyor.
Ayrıca yakında silinmeyen versiyonu da çıkacaktır. Şu an PSP almazsan hata edersin. Çünkü sony yeni bir sürüm olan 6.37'yi yayınladı. Gerçi bununda ilk aşaması kırıldı ama tam olarak dedğil. Yakında piyasalar 6.37'li PSP ile dolunca anlarsın hata yaptığını.
Elini çabuk tut en ucuz bulduğun yerden PSP'ni kap. Eğer kırılmazsa PSP'n ben sana kendi PSP'mi hediye edeceğim.
Şu model. burda 459 yazıyo ama burda 439. Kırılabileceğini bilsem 10 dk sonra çıkıp gidip alıcam dönücem ama yok
Şu an Türkiye piyasasında satılan bütün dükkanlardaki PSP'ler KIRILABİLİYOR! Yani kopya oyun çalıştırabiliyor. Ayrıca kapattığında CFW yeniden siliniyor doğrudur ancak yeni bir yöntem çıktı. Kapatsan bile sadece bir tane programı çalıştırarak tekrar otomatik kırabiliyorsun. Bu da toplamda 5 saniye. Tek bir tuşla çözülüyor.
Ayrıca yakında silinmeyen versiyonu da çıkacaktır. Şu an PSP almazsan hata edersin. Çünkü sony yeni bir sürüm olan 6.37'yi yayınladı. Gerçi bununda ilk aşaması kırıldı ama tam olarak dedğil. Yakında piyasalar 6.37'li PSP ile dolunca anlarsın hata yaptığını.
Elini çabuk tut en ucuz bulduğun yerden PSP'ni kap. Eğer kırılmazsa PSP'n ben sana kendi PSP'mi hediye edeceğim.
Hocam yarın sabah müsait olursan bir kaç sorum olacak sana.
Hocam yarın sabah müsait olursan bir kaç sorum olacak sana.
Elbette, buradan sorabilirsin. Hepimiz yardımcı olmaya çalışırız.
Neler dedik hala kırılamıyor diyor arkadaş.
Khalkedona git 400 küsür lira.Üstüne ücretsiz kırıp veriyorlar. Pazarlık yaparsın bide. Zaten artık khalkedonda 2 yıllık sony eurasia garantili. + teknosa servislerinden kurtulmuş olursun ,khalkedon güzelce yardımcı olur sorun olduğunda.
quote:
Bu akşam teknosada 439 TL ye alacaktım. Arkadaşın fat i kırdırmaya gittik öğlen. İnternet kafedeki kıracak adamla psp muhabbetine girdik ki. O an bana PSP 3004 ün kırılamadığını ve 8-9 aydır da kırmayı başaramadıklarını söyledi. O an dünya başıma yıkıldı. Hadi bende fat ya ad 2000 alayım desem. 0 ını bulamam. 0 dışında kullanamam bende. Anlayacağınız tüm PSP hayallerim burada son buldu Artık apple farz oldu bana
5,03 at eğlenmene bak
Recovery Mode a gireceğim zamanlar dışında asla PSP'mi tam kapamadım. Sorun yok yani =)
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Neler dedik hala kırılamıyor diyor arkadaş.
Khalkedona git 400 küsür lira.Üstüne ücretsiz kırıp veriyorlar. Pazarlık yaparsın bide. Zaten artık khalkedonda 2 yıllık sony eurasia garantili. + teknosa servislerinden kurtulmuş olursun ,khalkedon güzelce yardımcı olur sorun olduğunda.
Antalyada oturuyorum, internetten alışveriş yapma imkanım yok elden kredi kartı ile alacağım mecbur teknosa...
Madem öyle oradan al.Orasıda fena değil.Ben daha rahat olur diye khalkedonu önermiştim. Neyse aldığında konu aç
6.20 TN-C hen 5 sn içinde tek tuşla neredeyse kırılıyor gitsede.. büyük zahmet diyosan CFW atabilirsin.. kapatınca gidiyor işte ne güzel orjinal firmware de elinin altında bence daha güzel kapatınca gitmesi
Aradaşlar selam. 6.XX üzeri yani Hen ile kırılan Psp'ler için şu an en stabil ve kullanışlı Cfw. hangisi acaba? İso loader olayını pek sevmedim açıkçası, diğer türlü oyunların ikonlarını vs. görmek daha güzel oluyordu. Not: Kullandığım versiyon 6.31 Pro cihaz 3004.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Aradaşlar selam. 6.XX üzeri yani Hen ile kırılan Psp'ler için şu an en stabil ve kullanışlı Cfw. hangisi acaba? İso loader olayını pek sevmedim açıkçası, diğer türlü oyunların ikonlarını vs. görmek daha güzel oluyordu. Not: Kullandığım versiyon 6.31 Pro cihaz 3004.
En stabil ve kullanışlısı 6.20 TN-C versiyonu 6.31den 6.20'ye düşürebilirsin versiyonunu. İlgili forumlarda bununla ilgili bir rehber mevcut. Ama tamamen sorunsuz bir versiyon istiyorum dersen 5.03 Prome-3 versiyonuna downgrade yapman gerek. Bunun için de önce 6.31'den 6.20 düşürmelisin. 6.20'den de 5.03'e düşürürsün her türlü oyunu açarsın ve menüden çalıştırırsın. Ayrıca PSX oyunlarını da oynayabilirsin 5.03'te. 6.xx versiyonlarda PSX oyunu şu an için çalışmıyor. Ben de 6.20'den 5.03'e düşmüş halde kullanıyorum psp'yi.