Şimdi Ara

LanjerJak veya Ohannis bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • l.j. ve ohannins ben sizi çok tutuyorum eğer sizde isterseniz size 56 lwl cypherda bi asasım var onu size vermek profesyonellerin eline bir süre bıakmak istiyorum bu konuda ciddiyimçünkü aylarımı harcadığım charımda 1 aydır hiçbir icraat yok.Yardım ederseniz sevinirim.

• Sonra güvendiğin daglara kar yagmasın
  • Bence abartmışsın biraz. Ayrıca kabul etmem teşekkür ederim. 1 haftadır kendi charıma doğru düzgün giremiyorum zaten. Neyse teşekkürler saol ama kimseden farklı bir yanım veya yöntemim yok abartmayın.
  • Set ne?icraat derken
  • LancerJAK giremiosan charına bana ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: StubB

LancerJAK giremiosan charına bana ver

• quote:

Orjinalden alıntı: StubB

LancerJAK giremiosan charına bana ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernovacan92 -- 26 Aralık 2006; 18:26:26 >
  • k teşekkür ederim elim kaymış jak diye çıkmış
  • charını kimseye verme bence
  • millet tarafından böle görülmek güzl bi duygumu lj
  • köpeğinimi terbiye ettiriyosun ??

charım var sizin elinizde dursun bi meslek öğrensin marangozluk falan ..

olum şuna desene alın charımı kasın biras 60+ yapın birasda item dizin verin bana geri..

adammı yiyon sen ya ..

sanki eğitmene köpeğini bırakıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

millet tarafından böle görülmek güzl bi duygumu lj

Eskiden güzeldi en azından bir süre iyi geldi. Ama sonradan hem forum hem de oyunda rahatsızlık olmaya başladı forumda ncs yaptık oyunda yapamadık. Forumda halen eğlenceli ama oyunda hem human olduğum için hemde biraz böyle konuştukları için hırs yapanlar, kafayı takanlar, dakka başı ilüzyon atanlar var. İmkanım olsa NCS basarım şahsen. Ayrıca forumda benden çok daha saygıdeğer abilerimiz kardeşlerimiz var. Mesela alkoc, sens, netking, citizen gibi. Sens in eski bir topicini görmüştüm aşırı pm ve item/para istemeler falan başına geliyormuş onunda hacklenmeden önce onun durumunda olmak istemem. Neyse uzatmayalım pm dende söyleyebilirdin. Kimse anasının karnında oynamayı öğrenmiyor. Topici açan arkadaşın ne benden ne de ohannisten bir farkı yoktur olamazda zaten. Bu tamamen tecrübeye bağlı bir durum. Evet iyi oynuyor olabilirim/olabiliriz ama ne ben ne de ohannis kusursuz oyuncular değiller.

• Aylardır 56 isen adamlar ne yapsın, ben 1,5 yıllık oyuncuyum, yeni serverda 56 olmam 3 günümü alır. Olay nerede kascağını bilmek. Kasmanın tecrübe ile ilgisi de yok, bilgisayar başında oturduğun süreyle ilgisi var. Tecrübeye dayanan sadece PK dır. Ayrıca cypherda oynama, çok dandiq bi server.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.