Şimdi Ara

Lapland

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lapland'a giden var mı? Gezi hayallerimden biri kuzey ışıklarını izlemek, her ne kadar soğukta olsa Laplandı görmek :)

Turlara bakıyorum çok pahalı :( uygun tur bilen var mı? giden gören varsa da yorumları alabilir miyim?

Teşekkürler

• Ben gittim daha once. Yaklasik 1 hafta kadar kaldim ve cok pahali, buradan tur alip gitmek zaten hic mantikli degil. Ingilizce biliyorsan al schengen vizeni sonrada bi ucak bileti buradan Helsinki'ye, oradan Rovaniemi trenine bin git, en azindan ulasimi ucuza kapatmis olursun cunku diger hersey el yakiyor.

Santa Claus Village'da Noel babayla bi kac fotografin fiyati 36 euro. Yine ayni sekilde Aurora Borealisi (Kuzey isiklari) gormek icin tur paket satin alman gerekiyor. Oda benim aldigim tur 80 euro civariydi, tura katildiginda kuzey isiklarini kesinlikle goreceksin gibi bi durum yok. Hic goremeyebilirsin yani 80 euro bosa gitmis olur, belki 1-2 saniye gorebilirsin yada sansin varsa daha uzun sureli. Anlatmak istedigim, bugun goremedik alin size paranizin yarisi diye geri vermiyolar malesef. Otel fiyatlari yine ayni sekilde cok pahali. Ayrica hava cok soguk evet, sacim donmustu benim soguktan :D Kuzey isiklarini gormeye giderken ozel kiyafetler veriyorlar ama gercekten gitmeyi dusunuyorsan kendin kalin kiyafetler alman gerek, cidden kalin seylerden bahsediyorum. Turkiye'nin kisinda giydigimiz incecik eldivenleri orada giymeye kalkarsan 10 dakika sonra parmaklarini hissetmemeye baslarsin.

• kuzey ışıklarını görebildin mi peki? çok heyecanlı olmalı. tee oralara gidip de göremezsem herhalde çok kötü olur :D çok istiyorum cidden inşallah giderim :) bilgi için teşekkürler
  • finlandiyada yasiyorum ancak hic gitmedim,soylenenlere gore guneyden daha pahali ve konaklama problemi var ozellikle christmas ve dini gunler ve tatil donemlerinde.helsinkiden rovaniemiye ucakla gidin derim,tren en azindan 7-8 saat surer aktarmalarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belgrad?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.