Şimdi Ara

LAPTOB İNTERNETE BAĞLANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar laptobumda internet ile ilgili bir sorun var. Öncelikle laptobum hp pavillion g6 yaklaşık 2 ay önce fazla ısınması nedeniyle servise yollattım ve harddisk değiştirildi ve bir kağıt verdiler. Laptoba Windows update yapılmaması aksi takdirde yeniden bozulacağı. Ben eskiden bu laptobla lol oynardım fakat servisten oynayamamaya başladım laptobda internette dolaşabiliyorum videoalr izleyebiliyorum fakat i nterney gerektiren oyunları oynayamıyorum Windows update yapamıyorum hata veriyor bir şeyler indiremiyorum ve bunun güvenlik duvarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum sizce ne yapmalıyım Windows update ve lol u açailmek için

• Öyle saçma şey olmaz, windows update isteğe bağlı birşey değildir. Yapılması zorunlu olan birşeydir. Garantisi devam ediyorken böyle bir yazı verdilerse üründe donanımsal veya yazılımsal birtakım kusurlar bulunuyordur. Normal kullanımda yapılması gerekenleri yapmayın tarzı sınırlandıramazlar. Sorun bakalım firmaya lisanslı windows'ta update yapmadığınızdan dolayı ortaya çıkabilecek olası güvenlik açıklarından veri kaybı, sisteme virüs girme, alışverişte kart numarası güvenliğini sağlayamama vs. gibi olumsuz bir durum oluşursa zararınızı karşılayacaklarmı o halde.

Size verdikleri kağıtları saklayın. Sonra bakanlığa bağlı alo 175 tüketici hattını arayıp durumunuzu anlatın ve ne yapmanız gerektiğini sorun. Üründe veya servis hizmetinde kusur olması büyük ihtimal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunun güvenlik duvarıyla ilgili olduğunu dişünüyorun araştırdım ama bulamadım internete bağlanmasına engel oluyor bu sorunu nasıl çözerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP de İNTERNETE BAĞLANMA
    17 yıl önce açıldı
    Nodemcu Wifi Bağlanmama Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.