Şimdi Ara

Samsung Ue40es6340 İnternete Bağlanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
19.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başlıkta bahsettiğim televizyondan internete bağlanamıyorum. 3 senedir bu tvye sahibiz. Eskiden rahatça girerdim. Ama yaklaşık 1 ay önce modemimizi değiştirdik. O modem değişikliğinden beri televizyon internete girmiyor. Diğer bütün aletler girerken tv ile giremiyorum. Ağ ayarları kısmından başlama seçeneğini seçiyorum. Kablosuz ayarları kontrol ediliyor yazıyor. Buraya kadar bir sorun yok. Ama burdan sonraki aşamaya geçmesi gerekiyor normalde. Yani kablosuz ağların olduğu yerin çıkması lazım ve oradan bizim wifi yi seçip internete bağlanmam gerekli. Ama kablosuz ayarları kontrol ediliyor yazısı bi süre ekranda gözüktukten sonra yazı kayboluyor ve sonraki aşamaya geçmiyor. Tekrar, başlama seçeneğinin olduğu kısım geliyor. Ne kadar ugrastiysam olmadı. Neden böyle oldu anlamadım. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen var mı arkadaşlar

• Up

• https://forum.shiftdelete.net/threads/samsung-smart-tv-wifi-sorunu-kesin-cozum.443321/

Bu linkteki anlatım sayesindedir buldum arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yararlanabilir.

• verdiğiniz linkteki çözüm yolunu denedim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum başka bir yolu yok mudur bunun acaba?
  • Mert Dirlik M kullanıcısına yanıt
    Hocam artık TV ile İnternete bağlanmaya çok ihtiyacım olmuyor hatta genel olarak TV ile işim olmuyor o yüzden sorunun cevabını bilmiyorum maalesef

• Hocam biraz hortlatıyorum da aynı sorun bende de mevcut. Çözebilidiniz mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Di Zetemeno kullanıcısına yanıt

Hocam seneler sonra bu bilgiyi paylaşmanız sebebiyle sorunumu çözdüm çok teşekkürler :)

• allyjhan kullanıcısına yanıt
    Dh nin en çok bu yanını seviyorum hocam :)
    Dev bir arşiv.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.