Şimdi Ara

LG TV ile miracast bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
23.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc one m8 cihazımla miracast ile bağlanmaya çalışıyorum, bir türlü beceremedim. Dlna olarak bağlanıyor. Resim Görüntü video oynatıyorum ancak doğrudan ekran paylaşımı yapamıyorum. android 8dfa bağlantisi yapılıyor diyor sonra aygıt baglanılamadı diyor. Aynı wifi ağına bağlıyıp elbette. Model 42LB652V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 15 Şubat 2015; 20:07:04 >

• Yardım edebilecek biri yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Boşuna uğraşma kimse bu şekilde bğlantı kuramıyor. Bu konu defalarca LG forum'unda işlendi. Yeni konu açmadan oralara baksaydın keşke.

http://forum.donanimhaber.com/m_79977622/mpage_3/f_//tm.htm#100850091
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Boşuna uğraşma kimse bu şekilde bğlantı kuramıyor. Bu konu defalarca LG forum'unda işlendi. Yeni konu açmadan oralara baksaydın keşke.

Hocam ben tv yi vatan comp. Tan aldım ama yakın bir avm de lg mağazası vardı oraya gittim bugün adam bana miracast ne diye sordu , sove sove çıktım. Bimekste sağolsun bir satış elemanı abim gayet istekli bir şekilde uğraştı sorunumla. Lg nin webos olmayan bir modelinde sorunsuz ekran paylasabilirken webos tabanlı kendi kullandigimin dışındaki modellerde ise sorun aynı. Sonuç olarak webos modellerinde sıkıntı var. Şimdi sikayetvar.cm dan şikayet edicem bakalım ne diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Authorized

quote:

Orijinalden alıntı: barisg

Boşuna uğraşma kimse bu şekilde bğlantı kuramıyor. Bu konu defalarca LG forum'unda işlendi. Yeni konu açmadan oralara baksaydın keşke.

Hocam ben tv yi vatan comp. Tan aldım ama yakın bir avm de lg mağazası vardı oraya gittim bugün adam bana miracast ne diye sordu , sove sove çıktım. Bimekste sağolsun bir satış elemanı abim gayet istekli bir şekilde uğraştı sorunumla. Lg nin webos olmayan bir modelinde sorunsuz ekran paylasabilirken webos tabanlı kendi kullandigimin dışındaki modellerde ise sorun aynı. Sonuç olarak webos modellerinde sıkıntı var. Şimdi sikayetvar.cm dan şikayet edicem bakalım ne diyecekler.

Bence hiç uğraşmayın, gidin kendinize harici Miracast dongle alın. İnternet'de bu cihazlardan satan bir çok yer var. Hatta Dark firması bile getirtirmişti. Yukarıdaki link'de örnekleri var. 20-65$ arasında bulabilirsiniz. Alın onu kullanın. Ürünü iade etmek ve bu sürecin baş ağrısı size 20-65$ ödemek'den daha pahalıya patlayabilir.

• bende miracast var ve dediğiniz tv ile eşleşme yapabiliyorum hem de çok rahat. tv 47lb670 telefon lg g2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_burak

bende miracast var ve dediğiniz tv ile eşleşme yapabiliyorum hem de çok rahat. tv 47lb670 telefon lg g2

telefonun kendi miracast'i ile mi yoksa 3. el bir programla mı? gerçi bende ikiside olmuyor. Birde başka telefon ile deneyeceğim bakalım
  • quote:

quote:

bende miracast var ve dediğiniz tv ile eşleşme yapabiliyorum hem de çok rahat. tv 47lb670 telefon lg g2

telefonun kendi miracast'i ile mi yoksa 3. el bir programla mı? gerçi bende ikiside olmuyor. Birde başka telefon ile deneyeceğim bakalım

telefonun kendisinde var miracast. tv den de smart screen acıyorum ve baglanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

telefonun kendisinde var miracast. tv den de smart screen acıyorum ve baglanıyorum

Webos varmı tvde

• Xperia sp-32lb652v
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

Xperia sp-32lb652v

hocam mağazada uğraştık webOs ta sıkıntı var, diğerlerinde oluyor yani
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Webos varmı tvde

evet webos var

• Aynı tv ile bağlanıyor um istediğim hersey ekranda yansıtıyor youtube dahil yalnız arkadaş bağla na mı yor du telden yazılımı değiştir mış bağlanıyor şimdi lg tv kulübü yazısının son sayfalarını okuyun

• Bende de aynımodelin 47 inç olanı var.GM Discovery cıhazımın görüntüsünü aktarabiliyorum.

• 47lb652v olan ile note 2 sorunsuz
    Fakat aynı telden arkadaşım ın philips 6000 serisi nde olmuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakuş1

47lb652v olan ile note 2 sorunsuz
    Fakat aynı telden arkadaşım ın philips 6000 serisi nde olmuyor?

Güncelleme bekliyorum :))
  • Mağazada 42lb652 model ile HTC one M8 denedim bağlanıyor.

Herhangi bir problem çıkmadı.

Muhtemelen yapmışsınızdır ama ben yine de izlediğim yolu açıklayayım;

Htc One M8 de medya çıkışı bölümüne girdim,

Tv nin kumandası üzerinden Smart Tuşu > Aygıt Bağlantısı > Miracast seçip Başlat' a bastım >

Daha sonra cep telefonuna dönerek medya çıkışı aracılığı ile açılan bölümde

LG Smart+ TV yi seçip iki ürünü birbirine bağladım.

Sorunsuz aktarım sağladı bu sayede.

@Authorized

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza07 -- 4 Mart 2015; 16:36:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

Mağazada 42lb652 model ile HTC one M8 denedim bağlanıyor.

Herhangi bir problem çıkmadı.

Muhtemelen yapmışsınızdır ama ben yine de izlediğim yolu açıklayayım;

Htc One M8 de medya çıkışı bölümüne girdim,

Tv nin kumandası üzerinden Smart Tuşu > Aygıt Bağlantısı > Miracast seçip Başlat' a bastım >

Daha sonra cep telefonuna dönerek medya çıkışı aracılığı ile açılan bölümde

LG Smart+ TV yi seçip iki ürünü birbirine bağladım.

Sorunsuz aktarım sağladı bu sayede.

@Authorized

Evet böyle yapıyorum bende, mağazada ki adamda yapamadı. Bağlanırken android 8dfa bağlantısı yapılıyor diyor mu sizdede

• Tabletin ekranını kablosuz olarak nasıl yansıtabilirim peki,tablette android 4.2.2 var,televizyon lg lb 670...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altese -- 4 Mart 2015; 19:57:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.