Şimdi Ara

Samsung Smart Tv ES7000 Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
9
Favori
96.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bir samsung es7000 kullanıcı olarak wifi ile internete bağlanamıyorum.Wifi aranıyor diyo biraz arayıp kapanıyo bazende buluyo bağlanılıyor diyo tekrar kapanıyo .Eskiden böyle bir sorunum yoktu yeni yeni başladı konuyla alakalı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

--- https://kahvemag.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santarose -- 27 Ekim 2021; 19:6:29 >

• ''Samsung ES serisi ES7000 ES8000 Kablosuz sorunu ,wifi sorunu problemi''

Ben yaptım oldu :)

Bu menü servis menüsü. Yani servisin kullandığı, içinde bilmeden bi değişiklik yaptığınızda televiyonunuzda daha büyük sorunlar yaşayabileceğiniz bi menü.

Teknik olarak anlamayan, bilmeyen denemesin, tavsiye etmem.

*Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.
    *Çıkan ekranda OPTIONS altında SUB OPTIONS altında en altlarda WIFI REGION var. Wifi region ''A'' olmalı.

Sonra Tvyi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''WIFI IS BACK'' :) Artık WIFI DIRECT ve SOFT AP aktif ve AĞ ARAMADA çalışıyor.

Tekrar uyarıyorum, meraktanda olsa başka bişey altına girmeyin, bi değişklik yapmayın. Çünkü burada değişikliklerden sonra kaydedeyim mi diye bi seçenek çıkmıyor, Defaulta da alamıyorsunuz. Sadece dediğimi yapın. Kendine güvenmeyen o menüye girmesin ...
    Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Smart TV ES7000 Wi-Fi Sorunu Giderme

Samsung Smart TV ES7000'inde Wi-Fi bağlantısı sorunları mı yaşıyorsun? İşte yaygın sorunları gidermene yardımcı olacak birkaç adım:

• Wi-Fi Region Nedir?

Wi-Fi Region, Samsung Smart TV'nin farklı ülkelerdeki düzenleyici gerekliliklere uymasını sağlayan bir ayardır. TV'nin doğru Wi-Fi Region'a ayarlanması önemlidir.

• Samsung TV Wi-Fi Region'ı Ayarlama

Samsung TV'nin Wi-Fi Region'ını ayarlamak için şu adımları izle:

1. TV'nin "Ayarlar" menüsüne git.
    2. "Genel" veya "Yayın" sekmesine git.
    3. "Wi-Fi Region" ayarını bul.
    4. TV'nin bulunduğu ülkeye karşılık gelen bölgeyi seç.

5. Yayın Menüsü Pasif Sorunu

Yayın Menüsü pasifse Wi-Fi Region ayarını yapmak mümkün olmayabilir. Bu sorunu çözmek için şu adımları uygula:

1. TV'nin fişini çek ve 30 saniye bekle.
    2. Fişi tekrar tak ve TV'yi aç.
    3. "Ayarlar" menüsüne erişmeye çalış. Yayın Menüsü artık pasif olmamalı.

4. Wi-Fi Region Yok Sorunu

TV'de Wi-Fi Region ayarı yoksa TV'nin güncel olduğundan emin ol. Son yazılım güncellemelerini kontrol etmek için şu adımları izle:

1. "Ayarlar" menüsüne git.
    2. "Destek" veya "Yazılım Güncellemesi" sekmesine git.
    3. Güncellemeleri kontrol et ve varsa yükle.

4. Wi-Fi Direct Aktif Etme

Wi-Fi Direct, Samsung Smart TV'yi doğrudan diğer Wi-Fi Direct özellikli cihazlara bağlamanı sağlar. Wi-Fi Direct'i etkinleştirmek için şu adımları uygula:

1. "Ayarlar" menüsüne git.
    2. "Ağ" sekmesine git.
    3. "Wi-Fi Direct" özelliğini aç.

4. Wi-Fi Direct Kullanılmıyor Sorunu

Wi-Fi Direct özelliği etkin olsa bile kullanılmıyorsa şu adımları dene:

1. TV'yi ve diğer Wi-Fi Direct cihazını yeniden başlat.
    2. Wi-Fi Direct cihazının TV'ye yeterince yakın olduğundan emin ol.
    3. Wi-Fi Direct özelliğini devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi dene.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende de es 8000 var, aynı problem bende de vardı, servis tv yi götürdü wifi kartı değşti.problem düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERSN

bende de es 8000 var, aynı problem bende de vardı, servis tv yi götürdü wifi kartı değşti.problem düzeldi.

Ucret taleb edildi mi cihazim samsung mahazasindan alindi garantili urun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: santarose

quote:

bende de es 8000 var, aynı problem bende de vardı, servis tv yi götürdü wifi kartı değşti.problem düzeldi.

Hayır ücret istenmez. Kronik bir sorun diyebiliriz.
    Sorun neyden kaynaklanıyor bilmiyorum.

Avforums sitesinde es8000 serisi konusunu arada yeni renk ayarları var mı diye takip ediyorum. Wifi hatası ile karşılaşanı hiç görmedim henüz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: santarose

quote:

hayır herhangi bir ücret talep edilmedi, ama 5 gün serviste kaldı cihaz.
  • Gokhan :
    Merhaba, İyi Günler. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    ercan . :
    Merhaba
    ercan . :
    es7000 serisi tv
    ercan . :
    wifi herhangi bir şey bulamıyor
    ercan . :
    çalışmıyor
    Gokhan :
    Memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.
    ercan . :
    bu yazılımsal genel bir sorun sanırım
    Gokhan :
    Tv kumandasın'dan menü,destek,samsung'a başvur komut sonrası ekrana gelen,tv yazılım sürüm bilgilerini tarafımıza paylaşabilir misiniz?
    ercan . :
    2014.2
    ercan . :
    T-ECPDEUC-2014.2,BT-S/I/G
    ercan . :
    2009.2 versiyonunu güncellemediğim bir tv daha var
    ercan . :
    onda da aynı sorunv ar
    Gokhan :
    Yazılım güncel,Paylaşmış olduğunuz bilgiye istinaden servis yönlendirme sağlayacağım.
    Gokhan :
    Yaşamış olduğunuz problem cihaz kaynaklı değil, kullanıcı hatası veya dış etkenlerin sebep olduğu bir problem ise; servis tarafından cihazınız garanti harici nitelendirilebilir. Bu durumda da yetkili servis yol ücretini ve servislik hizmet bedelini sizden talep edebilir.Bu genel bir bilgilendirmedir.
    Gokhan :
    Onaylıyormusunuz?
    ercan . :
    garantisi devam ediyor mu
    ercan . :
    2 yıl geçmiş durumda
    Gokhan :
    Fatura kesim tarihinden itibaren 2 yıldır garanti.
    ercan . :
    Ayrıca araştırmalarım sonucu bunun genel bir sorun olduğunu görüyorum
    ercan . :
    garantisi bitmiş olsada samsungun kendi hatasını ücrtsiz düzeltmesi gerekmiyor mu
    Gokhan :
    Garanti sonrası ücretli işlem yapılmaktadır.
    Gokhan :
    Serivs talep ediyormusunuz?
    ercan . :
    Hayır. Samsung aldığım güne lanet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: death23

Gokhan :
    Merhaba, İyi Günler. Size nasıl yardımcı olabilirim?
    ercan . :
    Merhaba
    ercan . :
    es7000 serisi tv
    ercan . :
    wifi herhangi bir şey bulamıyor
    ercan . :
    çalışmıyor
    Gokhan :
    2 yıl geçmiş durumda
    Gokhan :
    Fatura kesim tarihinden itibaren 2 yıldır garanti.
    ercan . :
    Ayrıca araştırmalarım sonucu bunun genel bir sorun olduğunu görüyorum
    ercan . :
    garantisi bitmiş olsada samsungun kendi hatasını ücrtsiz düzeltmesi gerekmiyor mu
    Gokhan :
    Garanti sonrası ücretli işlem yapılmaktadır.
    Gokhan :
    Serivs talep ediyormusunuz?
    ercan . :
    Hayır. Samsung aldığım güne lanet olsun

Dostum yanlız değilsin aynı sorun T-ECPDEUC-2014.2 güncellemesiyle bendede oldu.

Güncelleme öncesi canavar gibi çalışan wifi ve kablosuz bağlantım, hatta güncellemede wifi ile kablosuz yüklendi. Güncellemeden hemen sonra
    TV agı görmemeye görüp kaybolmaya ve sonrada giç bulamamaya başladı. Bende Samsung ile güncellemenizden kaynaklı, sizin yüzünüzden oldu diye birsürü tartıştım ama sonuç yok.

Güncellemenin ES 7000 serisinin veya bu kuşak serinin 2 yıllık garanti süresinin solmasının hemen ardından olması da DÜŞÜNDÜRÜÇÜ !

Samsung da üç kağıtçılar kervanına katılmış anlaşılan.

BU DURUMA MARUZ ARKADAŞLAR BİRLEŞELİM BİR ŞİKAYET YADA FACEBOOK SAYFASI OLUŞTURALIM.

CEVAP VE KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemiloztas -- 22 Eylül 2014; 23:56:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel android TV TKGS sorunu
    3 yıl önce açıldı
    LG 32LW4500 Smart TV Özelliği
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar herkes şikayet var da bunun genel bir arıza olduğunu vurgulasın.

https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2702785/
  • Ayni sorun bende de başladı. Bence evolution kit satabilmek icin bunu guncelleme ile ozellikle yapiyorlar.

• benim cihaz da bağlanamıyor. garanti tarihine bakıp yollucam....
  • aradım servisi, wifi kartını ücretsiz değiştirdiler 10 dk da (evde)
    panel çerçevesinden dısarı ısık sızıyodu sank boyası sökülmüş gibi onu da bayram sonu garantiden değiştirceklerini söylediler..
  • S8000 televizyonumda da aynı sorun oluştu.garantiside dolali 2 ay oldu.bizleri resmen enayi yerine koydular.yaziliminda hata varsa bunun acısını bizden çıkması cok anlamsız.bu haksızlığı gidermeleri için birşeyler yapmamız gerekiyor.

• aynı sorun bendede başladı. ayrıca tv ag durumunu kontrol ederken bulamayınca kendi kendine reset atıyor artık. buyuk sıkıntı bu olay. garanti b ittikten 3 ay sonra tv elimizde kaldı resmen :(
  • Samsung para kazanma kaynağını biliyor..
    Benimde Televizyonum UE46ES7000 garantisi biteli 2 ay oldu
    dün sitesinden 2014.2 sürümlü güncelleme yapayım dedim güncellediğime lanet olsun dedim..
    Çalışan Wifi Çalışmaz Oldu.. Yazılımsal Hata Olmasına rağmen samsung bizden para talep edecek ..Buda samsung un üçkağıtçılığını ortaya koymakta..
    Tv yi aldığım güne lanet ediyorum .. 2000 Euro para verdim bide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar79us -- 19 Kasım 2014; 9:59:10 >
  • www.sikayetvar.com
    Samsung Hatalı Üretilen Yazılım Ve Genel Wi-Fi Sorunu! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2831239/#gorusmeler

Yukarda Belirttiğim Gibi Televizyon umun Garantisi 2 ay önce sona ermiştir.
    Yurtdışı Samsung İle irtibata Geçtim derdimi kendilerine anlattım,
    Gerek Diğer Tv kullanıcıları gerek Telefonda görüştüğüm Operatörler bile bana Sorunun Yazılımda olduğunu Söylemektedir.

Lakin Eve teknik Eleman Gönderme Konusunda Israrcılar.
    (150euro teknik eleman ücreti + tamir ücreti ne çıkarsa)

Şimdi Sorumu Soruyorum Ben Ve bizim Gibi Bu samsung Televizyon a sahip olanlarda YAZILIM sonucunda televizyon un wifi sini çalışmaz hale getiriyorsa ve bu samsung un kendi hatası ise kullanıcıdan Para talep etmesi Mantıksız Değilmi.

Televizyondan Başka Bir alt sürüm Yükleyip sorunun gidereceğini düşünürken..
    Alternatif Sowftware Kısmının Pasif Konumda Olması insanların kafasında Soru işareti bırakmıyormudur?

Evimde Televizyondan Tutun Home sinema sisteminden Telefonuma Kadar samsung kullanan birisiyim..

Bu sorundan Dolayı Kullanıcılarını madur ederek veya birşeylere mecbur bırakarak bir daha evime samsung sokmayacağım.

• serdar79us kullanıcısına yanıt
    iwifi kartı bizde de sorun yaşatmıştı değiştirdiler.

Fakat samsung servisi artık değişmiş bayi mantığı değil direkt olarak fabrikalar ilgileniyor.444'lü numarayı ararsanız çok güzel bir yaklaşımla iletişime geçiyorlar.Benim tv'min anakartı yandı 1 hafta kadar önce kullanıcı hatası olmasına rağmen 2 gün içinde ücretsiz değiştirdiler.Sanırım imajlarını değiştirmeye çalışıyorlar.Bence tekrar iletişime geçmeyi deneyin.
  • Arkadaslar güncelleme sonrası oluşan, servisin kart değişerek çözdüğü, çağrı merkezinin bir bok yapamadığı wifi sorununu çözdüm.

Çözemeyenler iletişime geçsin, çözümü şimdilik burada yazmayacağım. Olay tamamen yazılımsal, donanımınızda bir sorun yok servislere boşa açtırmayın tvnizi.

Azimle çözdüm, Allah belanı versin SAMSUNG, Bu arada gecen hafta LG tv aldım ve 6 kişinin yıl sonu kampanyalarından Samsung almasını engelledim.

Sizde etrafınıza Samsungun bu beceriksiz destek ekibi ve ilgisiz yönetimini yayın...

Samsung Elbet fuarda vs, yurt dışı yönetcilerinize denk gelirim... Bak gör neler olacak...
  • çözümünüz nedir avcaba? buraya yazsanız da herkes faydalansa

• evet dediğim gibi samsung yazılım sonucunda wifi çalışmaz hale geliyor
    bende oturup kendim çözüm açıkçası SAMSUNG gibi üçkağıtçı firmaya para kaptırmadığım için mutluyum.
  • kardeşlerim bulduğunuz çözümü paylaşırsanız herkese faydalı olur. böylece kimse malum firmaya para yedirmek zorunda kalmaz. emekleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.