Şimdi Ara

Samsung Smart Tv ES7000 Wifi Sorunu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
9
Favori
96.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servis menüsünde yanlış yerlere. Girdim sanırım tekrar Wi-Fi sorunu yaşıyorum.bu sefer hiç Görmüyor.renk ayarlarıda bozuldu.yeni yazılım yüklersem düzelirmi arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gun once yazilim guncelleme geldi
    Tvnizin update kismindan yazilim guncelleme yapiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristan_1907

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Yabancı bir forumda bir çözüm buldum sanırım. Arjantinden ve venezueladan bile bu sorunu yaşayan var. Gizli bi servis menüsü varmış, o menüde bi takım değişikliklerle sorunu çözenler olmuş. Wifi kart seçeneği eğer ''B'' ise ''A'' ya çekmemiz belirtilmiş.

Ben buradan şunu anlıyorum. Bu ES serilerinde 2 farklı wlan çipi kullanılmış. Gelen yazılım tvlerimizi diğer çipset varmış gibi defaulta çekmiş. Bazılarımızın ki örneğin A çipset ise yazılımda menüden default olarak B ye çektiyse sorun bundan kaynaklıdır.
    Akşam eve gidince deneyeceğim. Eğer soruna çözüm olursa süper. Ama işin ilginç yanı bundan samsung türkiyeni haberinin olmaması :)

Veyahut garantisiz ürün sahiplerinden ücretli hizmet vermek gibi dertleride olabilir, bilemem.

O işlemi denedim herhangi bir çözüm olmadı. Arkadaşa pm de attım fakat çözümü söylemek yerine video koyacağını söyledi.
    ''Samsung ES serisi ES7000 ES8000 Kablosuz sorunu ,wifi sorunu problemi''

Ben yaptım oldu :)

Bu menü servis menüsü. Yani servisin kullandığı, içinde bilmeden bi değişiklik yaptığınızda televiyonunuzda daha büyük sorunlar yaşayabileceğiniz bi menü.

Teknik olarak anlamayan, bilmeyen denemesin, tavsiye etmem.

*Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.
    *Çıkan ekranda OPTIONS altında SUB OPTIONS altında en altlarda WIFI REGION var. Wifi region ''A'' olmalı.

Sonra Tvyi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''WIFI IS BACK'' :) Artık WIFI DIRECT ve SOFT AP aktif ve AĞ ARAMADA çalışıyor.

Tekrar uyarıyorum, meraktanda olsa başka bişey altına girmeyin, bi değişklik yapmayın. Çünkü burada değişikliklerden sonra kaydedeyim mi diye bi seçenek çıkmıyor, Defaulta da alamıyorsunuz. Sadece dediğimi yapın. Kendine güvenmeyen o menüye girmesin ...

Sevgili tristian dostum harikasin 10 numarasin ya gercekten cok sagol yazdiklarini yaptim ve harika çalışıyor wifi cakallar bizide opeceklerdi sayende yirttik bu arafa bende de 7000 serisi var yeni yazilim yukledikten sonra bozulmustu wifi dediklerini yaptim wifi f idi a yaptim kapadim 1 dk bekledim ve bingo tekrar sağol dostum cok teşekkürler

• evet bende aynı menüyü kullanarak yaptım E idi A yapınca kapatıp açtım düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusperato

quote:

quote:

quote:

Yabancı bir forumda bir çözüm buldum sanırım. Arjantinden ve venezueladan bile bu sorunu yaşayan var. Gizli bi servis menüsü varmış, o menüde bi takım değişikliklerle sorunu çözenler olmuş. Wifi kart seçeneği eğer ''B'' ise ''A'' ya çekmemiz belirtilmiş.

Ben buradan şunu anlıyorum. Bu ES serilerinde 2 farklı wlan çipi kullanılmış. Gelen yazılım tvlerimizi diğer çipset varmış gibi defaulta çekmiş. Bazılarımızın ki örneğin A çipset ise yazılımda menüden default olarak B ye çektiyse sorun bundan kaynaklıdır.
    Akşam eve gidince deneyeceğim. Eğer soruna çözüm olursa süper. Ama işin ilginç yanı bundan samsung türkiyeni haberinin olmaması :)

Veyahut garantisiz ürün sahiplerinden ücretli hizmet vermek gibi dertleride olabilir, bilemem.

O işlemi denedim herhangi bir çözüm olmadı. Arkadaşa pm de attım fakat çözümü söylemek yerine video koyacağını söyledi.
    ''Samsung ES serisi ES7000 ES8000 Kablosuz sorunu ,wifi sorunu problemi''

Bu menü servis menüsü. Yani servisin kullandığı, içinde bilmeden bi değişiklik yaptığınızda televiyonunuzda daha büyük sorunlar yaşayabileceğiniz bi menü.

*Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.
    *Çıkan ekranda OPTIONS altında SUB OPTIONS altında en altlarda WIFI REGION var. Wifi region ''A'' olmalı.

Sonra Tvyi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''WIFI IS BACK'' :) Artık WIFI DIRECT ve SOFT AP aktif ve AĞ ARAMADA çalışıyor.

Tekrar uyarıyorum, meraktanda olsa başka bişey altına girmeyin, bi değişklik yapmayın. Çünkü burada değişikliklerden sonra kaydedeyim mi diye bi seçenek çıkmıyor, Defaulta da alamıyorsunuz. Sadece dediğimi yapın. Kendine güvenmeyen o menüye girmesin ...

Sevgili tristian dostum harikasin 10 numarasin ya gercekten cok sagol yazdiklarini yaptim ve harika çalışıyor wifi cakallar bizide opeceklerdi sayende yirttik bu arafa bende de 7000 serisi var yeni yazilim yukledikten sonra bozulmustu wifi dediklerini yaptim wifi f idi a yaptim kapadim 1 dk bekledim ve bingo tekrar sağol dostum cok teşekkürler

Önemli değil dostum. Çok kavga ettim samsungla. Hep servis çağırın parasını ödeyin baksınlar demekten başka bişiy yapmadılar. sanki burayı takip edip bakmıyolar. Ben kasti olduğunu düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mur0634

evet bende aynı menüyü kullanarak yaptım E idi A yapınca kapatıp açtım düzeldi.

Sevindim sorununuzu çözmenize. Ne mutlu size ...
  • tristan_1907 T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tristan_1907.. Bende E'yi A yapınca çalıştı.. Aylardır uğraşıyordum, SAMSUNG müşteri hizmetleriyle kavga etmekten bir hal olmuştum.
    TV'yi değiştirmeyi bile düşündüm, yeter ki servise o parayı vermeyeyim diye.. Tekrar teşekkürler tristan_1907..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur0634

evet bende aynı menüyü kullanarak yaptım E idi A yapınca kapatıp açtım düzeldi.

Sevindim sorununuzu çözmenize. Ne mutlu size ...

tristan hocam eline sağlık sayende hemen çözüldü.hocam başka bir sorunum var.usb den yada herhangi bir kaynaktan film izlerken 1x ya da 2x hızına alınca altyazı görünmüyor.bunun çözümü var mıdır?
    tristan kardeşim sağol yahu. eline sağlık. dediklerini yaptım. şıp diye oldu valla . çok tşk. 3 kere merkezle chatleşmiştim. şu kadarcık bilgiyi söylemediler. evet servis parası almak için herhalde. satarken neden Türkiyeye uyumlu satmazlar anlamadım. aslında s/w 'in içinde TR için yapıldığını gösteren yerler var ama burası gözlerinden kaçmış belli ki. aslında gıcık bir şey var : ben kabloyla bağlıydım. bundan haberim yoktu. duyunca öyle sinirlendim ki !
    neyse bir sorun daha böylece kalktı sayende :)
    ellerin dert görmesin.
  • arkadaşlar bu konuda hakkında wifi sorunu kesinlikle yazılımsal bir hata olduğunu, her nekadar Samsung ile konuşsam da kabul etmemelerine rağmen ispatladım. yazılımı 0000 olan ilk haline alınca herşey eskisi gibi gayet güzel çalışıyor
    anlaşılan en yeni sürüm en iyi sürüm değilmiş. kısa zaman da size bir link vereceğim bu versiyonu yükleyebilmeniz için,
    ayrıca otomatik güncellemeyi lütfen kapatın!!!!!!!
    herkese geçmiş olsun

link aşağıdadır

https://www.dropbox.com/s/lxwaqr8h9cr9u9j/T-ECPDEUC_SECUSB_0000.zip?dl=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilertan -- 18 Haziran 2015; 12:14:34 >

Kardeşim şu mübarek günde çok sevaba girdin . Allah Razı olsun .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar79us

quote:

quote:

quote:

Aynen arkadaslar fabrika ayarlarina girmeniz lazim.yalniz riskli bir is oldugu icin video koymak istedim,
    Bunu yaparsaniz sorununuz %100 duzelicektir.
    Not: baska bir yerle oynamayin.

Alıntıları Göster
    tristan_1907 "" Ben yaptım oldu :)

Tekrar uyarıyorum, meraktanda olsa başka bişey altına girmeyin, bi değişklik yapmayın. Çünkü burada değişikliklerden sonra kaydedeyim mi diye bi seçenek çıkmıyor, Defaulta da alamıyorsunuz. Sadece dediğimi yapın. Kendine güvenmeyen o menüye girmesin ...""

buraya benim eklemek istediğim INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına seri bir şekilde basın ayrıca önce kanal sıralamanızı usb ye yedekledikten sonra
    çıkan menüde ilk seçeneği onaylayın yine yeni bir menü çıkıyor orda da ilk seçeneği onaylayarak televizyonu sıfırlayın daha (tv kendiliğinden kapanıp açılacak korkacak bir şey yok)sonra yukarıdaki
    "Gizli menüye girmek için TV standby konumundayken sırasıyla kumandadan INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına sırasıyla basın.

Sonra Tvyi kapatıp açın. 1 dk. kadar bekleyin ve ''WIFI IS BACK'' :) Artık WIFI DIRECT ve SOFT AP aktif ve AĞ ARAMADA çalışıyor." güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbarcin -- 29 Haziran 2015; 12:05:38 >

• merhaba, aynı sorun bende de oldu, Wifi konumunu A konumuna getirdim F olmuş, yinede düzelmedi.

fabrika ayarlarına nasıl getirebiliriz bu televizyonu smart özelliği olmadan bir hiç bu tv, bu arada herkes gibi benim de durumum aynı garanti bitti 15 gün sonra bozuldu
    söylediğiniz yöntemi denedim ve işe yaradı! buradan size teşekkür etmek için foruma üye oldum!
    yalnız benimki "control" menüsündeydi wifi buttonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysn_35 -- 3 Temmuz 2015; 11:25:44 >

• https://www.youtube.com/watch?v=r8WMz9QttZU

Adresinden nasıl girilip yapıldıgı konusunda bılgı var.

1-INFO tuşuna basın
    2-MENU tuşuna basın
    3-MUTE tusuna basın
    4-POWER tuşuna basın

boylece fabrika ayarları kısmına gıreceksınız

WIFI kısmında bende "E" harfi vardı "A" yaptım ve düzeldi.
  • Arkadaşlar Allah sizden razı olsun benimde ayni sorun vardı ayarlarda WIFI kısmında F harfi vardı A yapınca düzeldi emeği geçenlere teşekkür ederim
  • Benim başka bir sorum olacak bilen arkadaşlara 46 ES 8000 televizyon üzerinden google de kullanıcı adımla oturum açtıktan sonra google drıverden daha önceden yüklediğim bir filmi izlemek istiyorum ama drıver açılmıyor uyumsuzluk var diyor.
    Televizyonun smart menusunde al share play uygulaması içinde SugarSync denen bir bölüm var google drıver gibi dosya deposu ama paralı benim sormak istediğim bu tür bir depo programını nasıl çalıştıracağız
  • Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ederim aynı sorunu bende yaşadım belirttiğiniz şekilde yaptım düzeldi... Burayı okumadan samsung çağrı merkezini aradım, wifi sorununu ilettim arıza kaydı açtılar ardından dönüş yapılacağı söylendi. 2 gün oldu dönmediler, demek ki sorunu hala bulamadılar, garantisi yoksa wifi kartını değiştirip ücret alıcaklardı, neyse ki sorun halloldu.
  • kenan kahya K kullanıcısına yanıt
    INFO+MENU+MUTE+POWER tuşlarına seri bir şekilde basın
    çıkan menüde ilk seçeneği onaylayın yine yeni bir menü çıkıyor orda da ilk seçeneği onaylayarak televizyonu sıfırlayın
    wifi A olmadı ise diğer harfleri teker teker deneyin kesinlikle olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbarcin -- 31 Ağustos 2015; 0:46:15 >
  • @hakanbarcin gerçekten denedim f harfina kadar denedim olmadı, malesef bu arada ben televizyonu aldığım zamanı yanlış hatırlamışım garantim ağustos ayında dolmuş :( yani yaptırma hakkım olmasına rağmen yaptıramadım.
    içim yandı gerçekten..
    fakat aradığımda garanti ne olup olmadığını bilmiyoruz demişlerdi geçen bir daha aradım garanti ağustos ayında bitti dedi... çağrı merkezinin hatası.

bim 16 ekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan kahya -- 9 Ekim 2015; 20:14:15 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.