Şimdi Ara

Samsung Smart Tv ES7000 Wifi Sorunu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
9
Favori
96.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerel ağa bağlanıldı fakat internete bağlanılamadı hatası alıyorum tv modeme bağlanıyor modem internete bağlanmıyor 40es6140 model tv denemediğim yöntem kalmadı.cep tlf wifi yaptım bağlandı beynim yandı.tv wifisi bozuk olsa orda da bağlanmaz cepten bağlanan şey modemden bağlamıyor yardım lütfen....

• Ne sıkıntılı cihazmış arkadaş , bende de 47es7000 var daha açılmamış kutusunda hazira gibi kullanılmaya başlancak , cıhazdan soğucam yakında... satıp başka bi cihazmı alsam napsam bilemedim

• Wifi yi bende de bulmuyo artık :))) neyseki smartında bişey kalmadı apple tv kullanıyorum gerek kalmadı wifisine..

• Wifi a yaptım oldu süper 👍🏻

• ADIOWINGS kullanıcısına yanıt
    O iş geçici oluyor. Sonra yine sapıtıyor. Kablo tak en sağlamı. Hele hdmi den pc bağlasan uyuz smart ve sinir bozucu wifi veda edersin. En güzelde bu.
  • Yok zaten apple tv var :) , ama wifi smart hersey canavar gibi

• Bir de şöyle birşey var; Televizyonu her açtığınızda WiFi şifresini yeniden istiyorsa,

kumandadan menüye girin, sonra ağ seçeneğine gelin ve buradaki "soft AP" yi kapalı yapın. Bir daha şifre sormayacak ve internete hep bağlı kalacaktır. Hani bazı arkadaşlar E'yi B'yi A yapmış ve olmamış ya, belki bu ilave bilgi işe yarar.

• Bendede bu sorun vardı senelerdir wifi kullanamıyorum bukadar kişide olduğnu bilmiyordum garanti bitti diye uğraşmamıştım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.