Arkadaşlar;
elimde 20.5 cm üzerinde 8 ohm 150 watt yazan çift bobini bir sub hoparlörüm var. Bunu çıkışı 4 ohm 300 watt amfiye bağlamak istiyorum. Seri bağlarsam 16 ohm oluyor, paralel bağlarsam ise 4 ohm oluyor sanırım. Yalnız watt olayı kafamı karıştırıyor. Paralel bağlayıp 4 ohm indirir sen mantıklı gibi ama yanar diye çekiniyorum.
Sizce ne yapmalıyım.
Hoparlör ekteki ürün...
Bu sistemin güç kartının çıkışı kaç dc volt, bilen varsa sevinirim. Yani demek istediğim en üstteki kartın çıkış voltajı. Altındaki karta kaç volt giriyor?
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar, creative Thx 550 sahibiyim, amfi kısmı arızalandı. Bu kolonları takarak kullanabileceğim, uygun fiyatlı avr arıyorum. Elinde olup satmayı düşünen varsa sevinirim.
Bilgilerinize...
Creative thx 550
Arkadaşlar,
Cihazı on/off tuşu açık iken fişe taktım ve yüksek şekilde pat diye ses çıktı ve şu an elektrik gelmiyor.
Sigortasını kontrol ettim, onda sorun yok.
Yine bir yerde okudum birikmiş enerji sebebiyle o pat sesi woffer ve takılı tüm uydularida bozuyormuş. Umarım öyle değildir ve sadece elektrik problemidir. Fikirlerini paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Creative Thx 550 çalışmıyor
Arkadaşlar, amfiyi arkasındaki tuş ile açtığımda pat şeklinde yüksek bir ses çıktı ve şu an enerji gelmiyor cihaza.
Tüm umudumla sigortasını kontrol ettim ama ne yazık ki sorun sigorta değil.
Cihazın power ledi yanmıyor, enerji gelmiyor.
Elim havya tutar, bana şurası arızalanmıştır derseniz o devre elemanı değiştirebilirim.
Yada tamiri konusunda bana kim yardımcı olabilir?
cevaplar için şimdiden teşekkürler
Creative thx 550 yada s750 uydusu arıyorum. Elinde boşa çıkan varsa ücreti mukabilinde alabilirim.
Teşekkürler..
2 satır 16 karakter lcd ekran yardım lütfen
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 49
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.206 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware