Şimdi Ara

laptobu dik tutunca fan hızlanıyo neden acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptob modelim casper nirvana a15he sorunum laptobumu dik tutunca diz üstünde laptob fanı soğuk hava üfleyen fön makinesine dönüyo sebebi nedir ?

• dik tutunca derken normal şekilde dizinizin üstünde kullanırken hava kanalları tıkanabilir bu biraz ısınmasına ve fanın hızlı dönmesine neden olur.
  • öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederm denemek amaçlı elimde kaldırım kanalları açık tutuyorum aynı şekilde fan hızlı dönüyo (dik tutulduktan 30-40sn sonra) zaten hava kanalları kapansa sıcak üfler benimki ısınmadan soğukken üflüyo tuaf biraz
  • sorun yapılacak bir durum değil bu seferde fazla havalandırmışsın soğuk üflemesi iyi,normal kullanırken sorun yoksa böyle şeylere kafanı yorma.
  • yok benim için sorun yok zaten sadece baş ağrısı yapıyo durduk yere tam güçte çalışması.
  • kendini boslukta hissediyo ve yere dusmemek icin kanat cirpma hareketi yapio.Kuslarinda kuyrugunu tut sallandir aynisini yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypermemory

yok benim için sorun yok zaten sadece baş ağrısı yapıyo durduk yere tam güçte çalışması.

Biostan ayarla dostum, otomatige al fanlari.Overclock moduna almisin yada en yuksek hiza sabitlemissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: hypermemory

yok benim için sorun yok zaten sadece baş ağrısı yapıyo durduk yere tam güçte çalışması.

Biostan ayarla dostum, otomatige al fanlari.Overclock moduna almisin yada en yuksek hiza sabitlemissin

biostan hiç bi ayarı değiştirmedim herzaman tam güçte çalışmıyo kardeş laptobumu dik tutunca max devirde çalışıyo bilgisayarın ısısı düşükte olsa bilgisayarı normal halinde tutunca fanın hızı normale geri dönüyo tuaf bişe ama nedenini merak ettm sadece
  • seni kafaüstü yere doğru tutsam ne olur kan beynine sıçrar dengen bozulur burda da fanın çalışma dengesini bozuyor olabilirsin dediğim gibi kafaya takılacak bir durum değil gereksiz kafa yoruyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.