Şimdi Ara

Laptobu , Masaüstüne çevirme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

bu şekilde tabiki de çalışır sonuçta laptopun kasası sadece taşıma işine yarıyor birde ekranı kaldırıyor parçaları koruyor

Asıl mesele şu sen fark etmiceksin ama kuzey köprün güney köprün ekran kartının çevresi zamanla ısınmadan dolayı hassaslaşıcak ve büyük ihtimal hata vericek transistörler.

kapalı kutudayken fan havayı dışarı atabiliyor dışarıya ama şuan senin tüm parçaların açıkta ve direk tozla temas ediyor. anakartta biriken toz ısıyla birleşince yanar ve ısıyı arttırır.

ne gerek vardı ki çıkartmaya anakartı ?

Edit: Sürekli ısınıp kapanır söylediğim nedenden dolayı. PS3 bile kapalı kutuda fanla geliyor nedeni tamamen bu " Sıcak havayı tahliye etmek"

Olaya en doğru şekilde yaklaşıp cevap veren kardeşimiz de budur işte. Düne kadar pc kasasının kenarını sökünce daha iyi soğuyacağını sanırdım. Arkadaşın dediği gibi bu tür fanlı cihazların kutusu içerideki ısınan havayı dışarı atmak üzere dizayn edilir. Sana tavsiyem cihazı tekrar kasasının içine sok ve altına bir soğutucu koy. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TahsinS68

Hocam sogutma istiyosanız bi akvaryum gibi bişi alın hani anakartınız sıgacak kadar içine saf suyu doldurun saf su elektrigi iletmez biliyosunuzdur ben sanayide çalışıyorum hani nerden biliyosunuz die sorarsanız. Yani güzel bir sogutma olur anlaycagınız tabi seçim sizin bi ayrı havası olur içinede az uv boya damlatın mavi neon alın bide çok şık ve şekil olur hemde sıvı sogutmalı olur :)
    NOT: Sadece Öneri Seçim Sizin...

Bence hocamın tavsiyesi güzel tozlanma derdide olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

quote:

Hocam sogutma istiyosanız bi akvaryum gibi bişi alın hani anakartınız sıgacak kadar içine saf suyu doldurun saf su elektrigi iletmez biliyosunuzdur ben sanayide çalışıyorum hani nerden biliyosunuz die sorarsanız. Yani güzel bir sogutma olur anlaycagınız tabi seçim sizin bi ayrı havası olur içinede az uv boya damlatın mavi neon alın bide çok şık ve şekil olur hemde sıvı sogutmalı olur :)

Aynen kardeşimde işte inat ediyolar elektrigi geçirir diye

• quote:

quote:

quote:

Daha yeniler onlar öğrenecekler merak etmeyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha yeniler onlar öğrenecekler merak etmeyin

Aynen Katılıyorum Size

• leqvar kullanıcısına yanıt
    Saf su elektrik iletkenliği 0 diyorsunuz yani? İçine telefonu sokup çıkarsam zaten korozyon vs de olmaz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

quote:

Orijinalden alıntı: llTheWorlKingll

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Ne pes etmez adamsın be kardeşim. Yettin artık. Hangi meslek lisesinde saf suyun iletimini ölçecek alet var da konuşuyosun? Al sana en basitinden her internete bağlanan insanın ulaşabileceği kaynak olan wikipedia dan alıntı yapayım.https://tr.wikipedia.org/wiki/Su . Bu linke tıklıyorsun Elektriksel iletkenlik kısmına geliyorsun dikkatlice okuyorsun. "Saf" su içinde, hassas ölçüm cihazları, 0.055 µS gibi çok zayıf bir elektriksel iletkenlik değeri saptayabilirler. Bu kısma ayrıca dikkat ediyosun. Ondan sonra gelip özür diliyosun.

İşte o az ileten elektrik pc parçalarını yakmaz korkma kendin diyon bak çok az ordada öyle yazıyo benim indadım inat nabacan ?

Aldığın suyun tam saflıkta olduğu ne malum o videolarda gordugun sey özel.bi yağ. Şimdi millete hakaret etmeyi bırak ve git

Kendinle karıştırma ben senin gibi yarım akıllı degilim yarı saf su alacak şimdi sen ikile hadi abim sütünü içmeye git sen hem ordaki ya ne yagı ? Gresmi,ayçiçekmi,zeytin yagımı söyle bana bi o renkte bi yag varsa banada yolla sana parasını havale yapıyım.

Saf su , hassas duzeyde elektronik cihazlar icin risktir.Yine elektrigi kolay kolay gecirmez ama bu bilgisayar ve turevi cihazlar icin guvenlidir demek dogru olmaz.

Saf su safligini cok kolay bir sekilde kaybedebilir.Ki su yogunluktan dolayi bir cok bileseni yipratabilir.Bahsettiginiz akvaryum bilgisayarlarda yanlis hatirlamiyorsam mineral oil,bebek yagi gibi farkli bir sivi kullaniyorlar.

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    Mineral oil kullanılıyor. Arkadaşa açıkladım ben ama beni cahil ve bilgisiz olmakla gelişmeyi engellemek ile suçladı tabi bunu hakaretler ile de süsledi.

Konuya dönersek saf su hava ile temas da bile bi miktar kaybeder saflığını

• TahsinS68 kullanıcısına yanıt
    Icine balik konulabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

naptın hocam psunun içine falan kaçacak hayvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: They Call Me Alpha

Mizah anlayışınız mükemmel derecede deneyin bi isterseniz.

• Saf suyu boyle bir projede dusunmek bile yanlis kac kisi defalarca aciklamis ama hala anlamayanlar var. Saf suyun elektrik iletkenligi 0 degildir azda olsa iletir.saf su cok colay bir sekilde safligini kaybedebilir yani hacanin saf suyun temasi bile suyun safligini azaltir.elektrik iletkenligi suyun safligiyla ters orantilidir.icine birsey sokma olayina girmiyorum bile.

Ozel yaglar var bunlar icin forumdada daha once akvaryum seklinde yapan biri olmustu eski konulara bakarsaniz bulursunuz.

• Mini buzdolabı alabilirsin. Arabalar için üretilen çakmaktan enerjisini alanlardan mesela. Çakmak to usb adapter gibi bir şey vardır illa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 7 Şubat 2016; 4:03:23 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Nemi napcaz hocam

• Yağlı soğutma (trafolardaki sistem) yaparsın ama yüzü astarından pahalıya gelir. Kasaya koyup hava soğutma desteği ile kullanmaya devam et bana kalırsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.