Şimdi Ara

Laptobuma virüs girdi formatla bile gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Monster Abra A5 v19.1 laptopum var buna nereden geldiğini bilmiyorum trojan exp... Bulaşmış. Rav project uyari veriyordu ben de sürekli siliyorum sonrasında Defender'a tarattım hiçbir şey çıkmadı. Mrt'ye Avast'a taratttım temiz. Ben de son çözüm olarak format USB'si hazırlayıp PC'yi formatladım. Sonra hiçbir driver kuramadım yok parametre hatası yok bu program bilgisayarınızda çalışmaz ne yapacağımı bilemedim ne olur yardım edin, uykularım kaçıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• format için flashı virüslü bilgisayarında mı hazırladın peki?

• Befega19 kullanıcısına yanıt

Onda Sadece indirdim öbür pc de rufus ile yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emoji0707 -- 5 Ağustos 2024; 1:38:17 >
  • Emoji0707 E kullanıcısına yanıt
    Başka bir bilgisayarda ISO dosyasını sıfırdan indir
    Flash belleği takınca asla içine girmeden diskpart ile clean yaparak temizle. Ardından ister Rufus istersen Ventoy ile bootable belleğini hazırla. Bunlardan önce yapacağın bu diğer bilgisayarında virüslerden arındığına ya da hiç bulaşmadığına emin ol. Yoksa bu döngüyü kıramayacaksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki bu virüs ten kurtulamassam ssd değiştirsem hallorurmu yoksa bios yada anakarta sıçrar mı

• BIOS'a sıçramak ne dostum. Sırf virüs için SSD değiştirmek falan da gereksiz. Sen işi bilen biri bul ona yaptır en iyisi. Anlaşılan bu konulardan çok uzaksın.

• sağol dostum kendim hallettin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emoji0707 E kullanıcısına yanıt

Birşey bilmiyorken baya şey öğrendiniz demek.

Sorunun çözümü neymiş?

Ssd değiştirmek değil.

Bios brisey yapamazsın zaten.

Nasıl çözüldü?

Başka bir bilgisayardan Orjinal Microsoft sitesinden Windows 11 kurmak iso şeklinde en mantıklısıydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 14 Ekim 2024; 21:51:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.