Şimdi Ara

laptobumun ekranı gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 1 buçuk sene önce bir laptobum bozulmuştu.(yeniyim forumda konu yanlıs yerdeyse lütfen kusura bakmayın)

Şöyle anlatayım lanet olası joygame nin bir oyununu indirmiştim (zombi rock) yaklaşık 1 saat oynadıktan sonra bilgisayar dondu 1 saat oturup düzelmesini bekledim tv izleyerek ve bilgisayar düzelmedi bende bataryasını çıkardım laptop bir daha açılmadı.Şöyle anlatayım bilgisayar açılıyor fanların sesleri falan geliyor ancak ekran gelmiyor ve bilgisayardan fan sesi hariç ses gelmiyor araştırdım biraz benim bilgisayarın modelının genelinde olan bir nedenmıs modelini hatırlamıyorum ama bilgisayarın üstünde şöyle yazıyor ve zaten video da atacağım bilgisayarın.Ve şöyle birşeyde var bilgisayar yaklaşık 1 hafta sonra açıldı ama tekrar dondu ve gene açılmadı bu konuyu actıkdan sonra şuan değiştir kısmından yazdım bunu bilgisayarın üstünden 1-2 kere geçtim :D amacımı bılmıyorum ve bilgisayar açıldı ama tekrardan gitti :/ sorun ne olabılır formatla gidermi?

Üstünde yazan : Dolby Digital live
    Not : resimi googleden indirdim resmin adı aspire 5520 belkı modelıde budur!

bu videodakiyle aynı sorun benimkide :http://www.youtube.com/watch?v=WNB2Tsbq998

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svcfsq -- 19 Eylül 2013; 3:44:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.