Şimdi Ara

Laptobumun içini açtım(Packard Bell EasyNote TJ65)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fan çok pislenmişti bnde içini açim dedim çünkü ısınma dercesi 70-80 çıkıodu şimdi hiç ısınmıyo oyun oynarken en fazla 45 derce oluyo pcmin markası packard bell tj65 kullananlar bilir çok pis ısınır ama termik macunu falan sürdüm ısınma fena derecede azaldı nese resimleri kooymak istedim

bilgisayar bu

Pislenmiş Fan

Hardisk&Cd Rom
    Ekranıda Söktüm

Anakart

İşlemci
    Fanın Temizlenmiş Hali

eski hali sıcaklık (oyunu kapatır kapatmaz çekildi)
    resim ölmüş ortalama 70 derce falandı beyler

yeni hali(oyunu kapatır kapatmaz çekildi)

aradan bayağı bi zamandan sonra speedfanı bi daha açtım ve gördüklerim bni üzdü Tarih:05.10.2011

yaz tatilinde bi daha açıcam o zaman yeni resimler koyucam laptoba bişi olmazsa bu konu devam edicek saygılar

Edit:Resimler güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 7 Kasım 2011; 10:45:08 >

• ee hocam toplayamadın mı ?
  • yoo topladım sadece sizle paylaşmak istedim kötümü yaptım
  • Bu Makine Ölüm Ya Deli Gibi Isınması Zaten Dert Allah Kolaylıklar Sabırlar İhsan Eylesin Askerde Komutanda Vardı Hergün Mutlaka Biyerinde Bişi Oluyodu Bu Cihaz Sayesinde Askerliğimi Rahat Yaptım Diyebilirim
  • Usta sen bunu nerdeyse komple dağıtıp yeniden toplamışsın. Ama süper olmuş bütün bir yazı çok rahat geçirirsin.
  • Altına bi soğutucu yapabilirsin, aratırsan bu bölümde konuları bulabilirsin, 2,3 fanla + metal saç parçası ile buzgibi yaparsın aleti
  • tamam =) iyi çalışmalar =D
  • bilgisayarın tamamını açmamın nedeni içindeki herşeyi merak etmeme başka deneyimlerimde oldu ama bu kadar ısınan bir pcnin içini merak ettim gerçekten pc eski haliyle 20-30 derece fark war eskiden black ops oynar çıkardım 75 derece şimdi ise 45-48 derece arası ısınanlar warsa bilen birine yaptırsın weya kendi yapsın

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Altına bi soğutucu yapabilirsin, aratırsan bu bölümde konuları bulabilirsin, 2,3 fanla + metal saç parçası ile buzgibi yaparsın aleti

soğutucu almayı düşünmüyorum 6 ayda 1 temizlerim oh temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 26 Haziran 2011; 20:14:19 >

• Hocam bu sıcaklık değerleri çok iyi
  • iyi cesaret valla.ama zannediyorum ki garanti sürecini doldurmuş bir ürün .aslında laptopa ilgiç bir modifiye yapılabilir.shhhhuzayyy kasaa laptoppppssssss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 27 Haziran 2011; 12:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Hocam bu sıcaklık değerleri çok iyi

saol

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

iyi cesaret valla.ama zannediyorum ki garanti sürecini doldurmuş bir ürün .aslında laptopa ilgiç bir modifiye yapılabilir.shhhhuzayyy kasaa laptoppppssssss

garanti sürecini doldurmadı daha alalı 9-10 ay oldu 1 yıl daha war garantisi ama gitmişmidir bilmiom hem bişi olursa tamir ederim :)

• Sıcaklık Baya fark etmiş...
  • bende açmaya calışıyorum ama vazgeciyorum iyi cesaret etmişsin sıcak bayagı düşmüş
  • aynen sıcaklık baya farketti artık hiç sesde gelmio ama 6 ay sonra yine açmak zorunda kalcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

aynen sıcaklık baya farketti artık hiç sesde gelmio ama 6 ay sonra yine açmak zorunda kalcam

birde ben öğrenebilsem şu laptop açma olayını diğer arkadaşların dediği gibi sıcaklıkda çok büyük azalma yaşanmış tebrikler
  • Valla süpermiş açma olayı.
    çünkü laptop'u temizlemek gerekir sonuçta pislik olunca malum ısı artışı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtKck

Valla süpermiş açma olayı.
    çünkü laptop'u temizlemek gerekir sonuçta pislik olunca malum ısı artışı :D

Garanti olayı şimdi baa daha saçma geliyor.
  • o kadarda zor deil laptop açmak benimki çok kolay toplasan 15-20 vida war bazılarında 50-60 tane oluyo bu arada yorumlarınız için teşekür ederim eksik olmayın
  • Samsung R540 kullanıyorum,6 aylık cihaz henüz.6 ayda ne kadar kirlenebilir ki fan yada termal macun kurur mu?Bilgisayarın altında 25 cm fanlı soğutucu var ama nafile,aşırı ısınmaktan kapanıyor.Benimde sökmem lazım en kısa zamanda
  • ben bilgisyarı 7-8 ay önce aldım fanın pisliklerini görmüşsünüzdür çok fena pisleniolar temizleyince fena rahatladı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.