Şimdi Ara

Laptobumun içini açtım(Packard Bell EasyNote TJ65) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
9.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sürmedim elimde yoktu öylede taktım eski sıcaklıklar aynı yani :D bi zaten benim cpu cok kolay sökülüyor. bi ara termal macun alıp sürerim :)
  • Bende packard bell mh45 kullanıyorduım.Touchpad'in sağ tuşu zor basınca çalışıyor toz falan girmiştir diye açtım pc yi.Ama tam olarak açamadım korktum harddiski falan söktüm.Arka kapak falan açtım anakartı görene kadar açtım ondan sonrasına cesaret edemedim :D sorunumu da halledemedim.
  • @TurkishCoder
    termal macun harbi çok işe yarar

@hlprouser
    fazla tırsıosan kendinde güvenin yoksa açma derim açmasında bişi yok zaten toplaması zor
  • Sonunda fırsat bulup Samsung r540 Notebook'umun içini açtım.Açmadan önce bilgisayarı çöpe atmayı göze alıp öyle giriştim.Youtube'de aynı cihazın sökülme videosunu izlediğimden ne yapacağımı biliyordum,acele etmeden parçaları ayırdım ve anakarta ulaştım.Fanın etrafındaki toz tabakaları oluşmuştu,onları temizledim.CPU'nun üzerindeki termal macun kurumuştu,önce temizleyip ardından yenisini sürdüm.Şükür ki açtığım gibi sapasağlam toplayabildim bilgisayarı.Yalnız sıcaklar dolayısıyla sanırım ben şuana kadar bu yaptığım temizliğin pek bir faydasını göremedim.
  • herkes sökmüş bi biz sökemedik ana kartı felan cıkarttım ama gerisine cesaret edemedim
  • İyi cesaret
    laptop u masaüstü gibi sadece masada kullanmayınca bu tozlanma gerçekleşiyo servislerde para kazanıyo işte hemen hemen her laptopun sorunu sıcaklık. Birsürü insan tanıyorum laptop ısınıyor kapanıyor bozuldu diye önce format attırıyolar sonra yine kapanıyo busefer servise gönderiyolar
  • Büyük cesaret. Asla elimi sürmem
  • Cesaret işi hakikatten yalnız bir şey merak ettim tozları neyle aldın hacı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTech

Cesaret işi hakikatten yalnız bir şey merak ettim tozları neyle aldın hacı?

+1
    Seneye anca açabilirim ben.
  • götürün teknik servise açıp temizlesinler içini
  • quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

götürün teknik servise açıp temizlesinler içini

artık her işi kendimiz yapmamız gerek hacı zaman tasarruf devri ama pc yine sıcaklanmaya başladı hiç deilse eskisi gibi değil ama yine aççaz gibi görünüyo
  • quote:

tozları sulu boya fırçasıyla temizledim gayet rahat aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

ben badana fırçası kullanıyorum 5cm, daha kolay oluyor

• birde şu R620-R522-R520 (üçüde aynı kasa) sökme takma videosu fln bulabilseydim iyi olacaktı ama bu konunun geçmişinde bulamamıştım şimdi de bulamadım :D Yardımcı olabilirseniz süper olur vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordmaster

birde şu R620-R522-R520 (üçüde aynı kasa) sökme takma videosu fln bulabilseydim iyi olacaktı ama bu konunun geçmişinde bulamamıştım şimdi de bulamadım :D Yardımcı olabilirseniz süper olur vallahi

videoları bulmak gerçekten zor oluyo anca kendimkini buldum oda çok kısa videoydu resimlerle anlatarak bakmıştım resimli anlatımlarada bakabilirsin
  • quote:

birde şu R620-R522-R520 (üçüde aynı kasa) sökme takma videosu fln bulabilseydim iyi olacaktı ama bu konunun geçmişinde bulamamıştım şimdi de bulamadım :D Yardımcı olabilirseniz süper olur vallahi

benim laptobun garantisi bitsin cekerim ama r850
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

ben badana fırçası kullanıyorum 5cm, daha kolay oluyor

Elimde sulu boya fircasi var daha buyik bisi bulursam kullanirim

• Ben garanti bitti sanıyodum 11. aya kadar garanti devam ediyo. Şimdi götürüp servise daha kötü etmelerinden endişe ediyorum. Isınıp kapanmaktan başka sıkıntısı yok bu sefer servisteki kasaplar olmayan sorunları var edip geri verirlerse ortalık karışır samsung pc hangi servis öneriyorsunuz. Kimisi kadıköy kimisi bakırköy diyo birde tek bir kişiden beşiktaş duydum ama ne gittim ne gördüm bu servisleri. Zaten verirken elimde dış kasa fotoları ve başka herhangi bir sıkıntı olmadığını, servis süresince oluşan tüm zararın servis işletmesine yükümlü olduğunu açıklayan bir kağıtla pc yi teslim edeceğim kişi ile birlikte orada laptopu inceleyip ıslak imzaları atarak teslim edicem. Bu yöntemi premier de uyguladım adamlar önce mırın kırın ettiler dedim kardeş durum bu bütün servisler çiziyo yanlış işlem yapıyo yada kullanılmış malı sıfır taktık diye gönderiyo. Gel inceleyelim sonra ürün bana başka sıkıntılarla dönerse sorumluluk senindir imzaları atalım dedim. adamın direk sorduğu soru :D siz ne iş yapıyorsunuz :D şimdi belki orda herkes bana baktı ama iyikide o kağıdı imzalatmışım diyorum. dvd nin ön panel çizik içindeydi ayrıca kızak yapılmadan geri gelmişti. Aynen gittim belgeyi işleme koyayımmı yoksa bunu hallerdermisiniz diye söyledim. RMA belgesini aldım ve çıktım :D Acaba samsung servisinde böyle bi gider yapsam yerler mi düşünmüyor değilim.

• quote:

Ben garanti bitti sanıyodum 11. aya kadar garanti devam ediyo. Şimdi götürüp servise daha kötü etmelerinden endişe ediyorum. Isınıp kapanmaktan başka sıkıntısı yok bu sefer servisteki kasaplar olmayan sorunları var edip geri verirlerse ortalık karışır samsung pc hangi servis öneriyorsunuz. Kimisi kadıköy kimisi bakırköy diyo birde tek bir kişiden beşiktaş duydum ama ne gittim ne gördüm bu servisleri. Zaten verirken elimde dış kasa fotoları ve başka herhangi bir sıkıntı olmadığını, servis süresince oluşan tüm zararın servis işletmesine yükümlü olduğunu açıklayan bir kağıtla pc yi teslim edeceğim kişi ile birlikte orada laptopu inceleyip ıslak imzaları atarak teslim edicem. Bu yöntemi premier de uyguladım adamlar önce mırın kırın ettiler dedim kardeş durum bu bütün servisler çiziyo yanlış işlem yapıyo yada kullanılmış malı sıfır taktık diye gönderiyo. Gel inceleyelim sonra ürün bana başka sıkıntılarla dönerse sorumluluk senindir imzaları atalım dedim. adamın direk sorduğu soru :D siz ne iş yapıyorsunuz :D şimdi belki orda herkes bana baktı ama iyikide o kağıdı imzalatmışım diyorum. dvd nin ön panel çizik içindeydi ayrıca kızak yapılmadan geri gelmişti. Aynen gittim belgeyi işleme koyayımmı yoksa bunu hallerdermisiniz diye söyledim. RMA belgesini aldım ve çıktım :D Acaba samsung servisinde böyle bi gider yapsam yerler mi düşünmüyor değilim.

bi dene bence

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.