Batarya doluluk oranı %80 altında ama fişte şarj olurken oyuna girdiğim de normalde 40 FPS aldığım oyundan 10 FPS alıyorum. Sanki Fişte değil de adaptör de oyun oynuyormuşum gibi performans kaybı yaşıyorum. %90 doluluk oranına ulaşana kadar bu sorun devam ediyor. Ses cızılıtılı geliyor.
Ayrıca mesela %98 doluluk oranı ile oyuna girdiğim de oyundan çıktığım da doluluk %90 düşüyor. Msi laptoplarda Pili yöneten bir program yüklü olabilir mi? Ya da batarya, adaptör veya anakarta bir problem olabilir mi?
sernorS
kullanıcısına yanıt
Sen o bilgisayarı bi servise gönder hacım :D Yüksek performansta açıyosan şarj olurkende şarj fulkende aynı verimi vermesi lazım bendede ge70 var pil kaçta olursa olsun fişe takılıyken güzel performans alıyorum.Bildiğim kadarıyla sistemle alakalı bi dragon gaming center birde scm var.
Güç tasarrufu modundan yüksek performansı işaretle yeterli.
teknolog71
kullanıcısına yanıt
Zaten yüksek performansta.
Pil %100'deyken oyuna girdiğimde -laptop fişe takılı- şarj azalıyor. ya bataryada ya da adaptörde bir sorun var sanıyorum. Belli ki servise yollamam gerekecek.
quote:
Orijinalden alıntı: sernor
Zaten yüksek performansta.
Pil %100'deyken oyuna girdiğimde -laptop fişe takılı- şarj azalıyor. ya bataryada ya da adaptörde bir sorun var sanıyorum. Belli ki servise yollamam gerekecek.
Hocam fişe takılıyken şarj azalıyor gösterıyorsa fazla beklemeden servise götürün. Buyuk ihtimal bataryada sorun cıkacaktır. Degıstırırler hemen
Kriger
kullanıcısına yanıt
Adaptörde garanti kapsamında kabul ediliyor mu? Belki de sorun ondadır. Servise yollarken aksesuarlarıyla beraber mi yolluyorduk?
sernorS
kullanıcısına yanıt
Yollayın laptobu ve sarj aletini. Garantiye girmesi lazım
Kriger
kullanıcısına yanıt
Beni çok rahatsız etmiyor ama laptopta cw sorunu da var, belirtirsem değişim alır mıyım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme