Şimdi Ara

Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet laptop alıcam.Ve bunun için bir aydır çalısıyorum.Elimde taş çatlasın 1300 tl olucak.Fazla bir miktar degil ama bana uygun tavsiyelerinizi bekliyorum.Acaba asus,toshiba alıcagıma acer falan alsam özellikleri yükseltsem nasıl olur?

• ben 1250 ye aldım çok memnunum modeli lg r580 istersen bi bak
  • Lap top kullanışsız.Bataryası falan.Fişi takılı çalıştırırken bir elektrik kesilirse hayatın kararır O yüzden yoksa 3g li telefon al.O da her yere taşınıyor sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nonıck13

ben 1250 ye aldım çok memnunum modeli lg r580 istersen bi bak

Uzun zamandır teknoloji dünyasını takip edemiyorum.Bazı oyunları tam performanla çalıstırmasını istiyorum.Call od duty,pes vb.Uygunmudur bu pc.Ayrıca yorumlara falan baktım.olumlu yönde.
  • Acer al derim dayım teknosadan 1.500 tlye acer aldı özellikleri gayet iyi (4 gb ram,1 gb ekran kartı,320 gb ram ) 5-6 saat gidiyo bataryası Acerin laptoplarını bir incele derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

Lap top kullanışsız.Bataryası falan.Fişi takılı çalıştırırken bir elektrik kesilirse hayatın kararır O yüzden yoksa 3g li telefon al.O da her yere taşınıyor sonuçta

yoruma gel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop RAM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .OkN.

quote:

Lap top kullanışsız.Bataryası falan.Fişi takılı çalıştırırken bir elektrik kesilirse hayatın kararır O yüzden yoksa 3g li telefon al.O da her yere taşınıyor sonuçta

yoruma gel

Bakış açısına bağlı tabi

• quote:

Espiri mi yaptın ? Neyse Önce laptopun nasıl birşey olduğunu öğren sonra yorum yap. Fişi takılı,pilde takılıyken elektrik giderse nasıl sorun olur ki ? Saçma sapan bilgin olmadığı konularda yorum yapma.

Hocam internetten araştırıp bakarsınız ucuz laptoplar var.

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_POR&br=ACER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 3 Ağustos 2010; 18:04:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.