Bildirim
Laptop
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ben 1250 ye aldım çok memnunum modeli lg r580 istersen bi bak -
Lap top kullanışsız.Bataryası falan.Fişi takılı çalıştırırken bir elektrik kesilirse hayatın kararır O yüzden yoksa 3g li telefon al.O da her yere taşınıyor sonuçta
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nonıck13
ben 1250 ye aldım çok memnunum modeli lg r580 istersen bi bak
Uzun zamandır teknoloji dünyasını takip edemiyorum.Bazı oyunları tam performanla çalıstırmasını istiyorum.Call od duty,pes vb.Uygunmudur bu pc.Ayrıca yorumlara falan baktım.olumlu yönde. -
http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/109286/toshiba-satellite-a350-212-.aspx
bunu düşünebilirsin. -
Acer al derim dayım teknosadan 1.500 tlye acer aldı özellikleri gayet iyi (4 gb ram,1 gb ekran kartı,320 gb ram ) 5-6 saat gidiyo bataryası Acerin laptoplarını bir incele derim -
quote:
Orijinalden alıntı: go girl baby
Lap top kullanışsız.Bataryası falan.Fişi takılı çalıştırırken bir elektrik kesilirse hayatın kararırO yüzden yoksa 3g li telefon al.O da her yere taşınıyor sonuçta
yoruma gel -
quote:
Orijinalden alıntı: .OkN.
quote:
Lap top kullanışsız.Bataryası falan.Fişi takılı çalıştırırken bir elektrik kesilirse hayatın kararırO yüzden yoksa 3g li telefon al.O da her yere taşınıyor sonuçta
yoruma gel
Bakış açısına bağlı tabi
-
quote:
Espiri mi yaptın ? Neyse Önce laptopun nasıl birşey olduğunu öğren sonra yorum yap. Fişi takılı,pilde takılıyken elektrik giderse nasıl sorun olur ki ? Saçma sapan bilgin olmadığı konularda yorum yapma.
Hocam internetten araştırıp bakarsınız ucuz laptoplar var.
http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=PC_POR&br=ACER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 3 Ağustos 2010; 18:04:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X