Arkadaşlar kendime yeni bir laptop almayı düşüniorum fakat şu anda baya bi kararsız kalmış durumdayım bi tavsiye olarak Peckard Bell in W8068 modelini önerdiler özellikleri bakımından bana da hoş geldi fakat yeni modeller hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için kararsızım bana bu ürünün fiyatlarında daha güzel bi makina önerebilirmisiniz yoksa bunu mu alıyım monitörün 17'' olması ve ekran kartı bakımından sağlam olması önemli çünkü işlerden kalan zamanda oyun oynamak bilgisyardaki tek eğlencem bu yüzden bu konuda hassasım.......
PACKARD BELL W8068
Özellikleri:
Marka: Packard Bell Model: EasyNote W8068 İşlemci: Intel Core Duo T2400 1.83Ghz Bellek (Ram): 1 GB DDR2 533 MHz Maksimum Bellek: 2 GB Harddisk: 100GB (4200rpm) Ekran Tipi: 17'' WXGA+ (1440x900) TFT LCD, "Diamond View" Glare Ultra Parlak Ekran Ekran Kartı: 512 MB (128 MB Paylaşımsız) ATI X1600 Optik Sürücü: DVD±RW +R9 Dual Layer Ses Kartı: Realtek HD Audio System Entegre Bluetooth: Var Modem: 56K Portlar: 4 x USB 2.0, 1 x FireWire (IEEE 1394), uzaktan kumanda alıcısı, PCMCIA Express Card, TV Out, VGA Out DVI Out, 4/1 Kart Okuyucu(SD, MS, MS PRO, MMC) Klavye: Türkçe Q Klavye Ethernet: 10/100 Mbit, Entegre 802.11 b/g Intel® PRO/Wireless 3945ABG, kablosuz ağ bağlantısı Pil Tipi: 9 Cell Li-İon İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home İşletim Sistemi Ağırlık: 3.5 Kg Taşıma Çantası: Var
Garanti Süresi: 2 Yıl
1599$+KDV
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme