Bildirim
Laptop a dvd yazıcı montajı.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aynı benim sorunum arkadaşım. bi kaç konu altta başlık açmıştım. orada söyledikleri laptopun altında dvd yazıcının hizasında 1-2 vida varmış .onları söküp yazıcıyı çektiğimizde çıkartabiliyormuşuz . yenisinide yuvaya takıp yeniden vidalayarak kullanabiliyormuşuz .yani bilgisayarın içini toptan açmaya gerek yokmuş. sende değiştirdiğinde nasıl yaptığını yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: netrex2
aynı benim sorunum arkadaşım. bi kaç konu altta başlık açmıştım. orada söyledikleri laptopun altında dvd yazıcının hizasında 1-2 vida varmış .onları söküp yazıcıyı çektiğimizde çıkartabiliyormuşuz . yenisinide yuvaya takıp yeniden vidalayarak kullanabiliyormuşuz .yani bilgisayarın içini toptan açmaya gerek yokmuş. sende değiştirdiğinde nasıl yaptığını yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz.
bencede yararlı bir paylaşım olur.. -
iki dvd yazıcının da sata girişli olmasına rağmen farklı girişleri olmasının sebebi nedir ? takamadım yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozonozon -- 13 Mart 2010; 0:50:09 > -
resimler çok küçük hocam net bir bilgi edinemedim . Büyük koyarsanız daha cok yrdımcı oluruz -
-
up -
up -
Sata2 olma ihtimali varmı? yada Sata hdd ler gibi acaba bi yerden elektrik bi yerden baglantımı alıyor . -
ikinci resimdeki sata bağlantılı diğeri ide bağlantılı o yüzden uyum sorunu yaşıyorsunuz .mevcut dvd rw ide bağlantılı olduğundan aldığınız yerden değiştirme durumu olursa ide bağlantılı edinmeye çalışınız -
evet bunu sonradan farkettim sağ ol hızlıal.com dan almıştım ide versiyonu ile değiştirmek için talep gönderdim bakalım ne diyecekler. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozonozon
evet bunu sonradan farkettim sağ ol hızlıal.com dan almıştım ide versiyonu ile değiştirmek için talep gönderdim bakalım ne diyecekler.
almanız gereken ürün bu idi
http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/sony-optiarc-ad7580a-slim-dvd-rw-ide-nuad7580a-dvd-yazici_30.012.4140.0009.htm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ada44mavi
quote:
Orijinalden alıntı: ozonozon
evet bunu sonradan farkettim sağ ol hızlıal.com dan almıştım ide versiyonu ile değiştirmek için talep gönderdim bakalım ne diyecekler.
almanız gereken ürün bu idi
http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/sony-optiarc-ad7580a-slim-dvd-rw-ide-nuad7580a-dvd-yazici_30.012.4140.0009.htm
çok teşekkür ederim bununla değiştirmek(farkını ödemek karşılığıyla) ya da iade için talepte bulundum bakalım pazartesiyi bekliyorum.
-
biraz geç oldu ama sonuç ne oldu yazabilir misin bende bu dvd yazıcıyı almayı düşünüyorum yanlış alırsam sorun çıkarmadan değiştirirler mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X