Şimdi Ara

LAPTOP A HARİCİ MONİTÖR ALACAĞIM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim casper marka 1366×768 çözünürlüklü 15.6 inç lik bir ekranı olan bir laptopum var. Ayrıca Gt 940m ekran kartı var . Harici 22-30 inç arası bir monitör almayı düşünüyorum.Şimdi gelelim kafama takılanlara
    Birincisi 1920×1080 lik bir monitör alsam 1920×1080 çözünürlüğünde görüntü alabilir miyim yoksa yine 1366×768 lik görüntü mü alırım?
    İkincisi görüntü ekranı tam olarak kaplar mi yoksa kenarlarda siyah şeritlerle aldığım görüntü daralır mi? (galiba 16:9 4:3 olaylarından bahsetmek istiyorum ama tam bir bilgim yok sizler anladınız)
    Üçüncü olarakta monitör değilde küçük bir tv alsam monitör olarak kullansam aynı zamanda tv olarakta kullansam( tabi bunu yaparken görüntü kalitesinden taviz vermeyi pek istemiyorum) ne kadar mantıklı olur?
    Ayrıca her türlü marka model ve. tavsiyelerinize açığım max 450 lira harcayabilirim bu iş için yani ikinci el bir üründe alabilirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ti_murt -- 9 Kasım 2016; 11:30:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi beyler yok mu yardımcı olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.