Ben olsam alırdım ya gayet güzel oluyor bende 19 ' var takıyorum ona ohh sen bide 22' alsam diyorsun dahada güzel olur neden olmasınki kullanım rahatlığı olur hemde bilgisayarının klavyesi ekranı felan fazla eskimemiş olur Ben 19' harici kullandığımdan ve memnun olduğumdan dolayı sana al derim hemde mümkünse widescreen al tam süper olsun.
yap yap güzel olur.evde laptop kullanıosan ek mouse klavyesiz olmaz (olur demeyin arkadaşlar laptop klavyesi hiç rahat bişi diil) ee hazır onu bağlamışken birde büyük lcd ekran ii gider.Laptopların sonuçta lcd leri gerçek bi lcd kadar başarılı olmuyor.Ayırcak paran varsa ne duruosun :) Almışkende büyükçene alcan şöyle en az 20 22 inç bir monitor.Hem elin hem gözün rahat eder
bende lcd mönitör var evde laptop a nasıl bağlıyabilirim acaba hangi kablo ile?
arkadaşlar diyelim ki evinizde küçük çocuğunuz var ve siz ona bilgisayar almak istiyorsunuz ancak sizinde notebook unuz var şimdi çocuğunuza bilgisayar almak yeni bir masraf demektir bunun için siz bir LCD monitör ile usb girişli bir klavye alıyorsunuz ve notebook unuzun ekranını kapatıp bilgisayarınızı çalıştırıp çocuğunuza veriyorsunuz bu acıdan bakarsak gerekli tabi ayrıca vurguluyorum zevkine göre değişir...
Kesinlikle. En çok kullandığınız yerde, göz sağlığınız için normal monitorden vazgeçmeyin. Hele çocukların laptop ekranına bakmasını kabul edemiyorum. (Pil tüketim kaygılarından kullanılan arka aydınlatma laptoplarda daha az enerji daha çok ışık kaygısından daha düşük kalitedir. Ama deklare edilmez.)
Ewet 226bw düşünüyorum gercekten süper bişi yaa zaten kablosuz farem var bi de klavye aldık mı tamamdır ama dediginiz gibi para lazm az bişi diil 226bw
quote:
bende lcd mönitör var evde laptop a nasıl bağlıyabilirim acaba hangi kablo ile?
Monitörün kablosuyla baglayabilirsin dostum laptoplarda normal monitör girisi mevcut
Hiç gereği yok...................
monitör bağlanabilir notebook ekran özellikleri ile lcd ayarlı olursa görüntü iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme