Şimdi Ara

Laptop a müzik setini bağlamak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Laptop a müzik setini bağlamak istiyorum elimde bir kablo var bir ucunda 1 adet kırmızı adet beyaz, diğer ucunda da yine aynı şekilde kırmızı ve beyaz uçları var. bu kablo işe yararmı. laptop un siyah girişine ucun bırını,diğerinide müzik setinin video out veya line out' a takıyorum 2 türlüde ses alamadım.

• ses sisteminin aux bağlıyacaksınız veya line in olması gerek out olamaz
  • bıraz karanlıkta kalıyor arkası yanlıs gormus olabılırım. sesı müzik setinden almak için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevınırım
  • hocam dediğim gibi diz üstünden sesi alıp ses sistemine vericeksinz. Dizüstünden ses geldiğine emin olun müzik sisteminde deneyerekde bulursunz

• bu resımdekı(aux ın) gıbı bende alt alta 3 tane var 2si vıdeo ın, 2si md, 2si lıne out. ve ben masaustu pc de ses alıyordum muzık setımden. laptopun sıyah gırısıne bır ucunu taktım kabloyu bu setın arkasındakı bu gırıslerın hepsıne taktım ama olmadı ses alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk76 -- 13 Ocak 2009; 0:01:46 >
  • hocam o zaman malesef ses girişi yok :/
  • masaustu pc de alıyordum ama muzık setınden ses. acaba baska bır kablo ılemı alıyordum
  • ilk eklediğim resimdeki kablo olması gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.