Şimdi Ara

Laptop'a Ram Takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba beyler iyi akşamlar başlıktanda anlışılacağı gibi laptopuma ram takviyesi yapmak istiyorum şuanda kullandığım ram 2x2gb Kingston KVR1333D3S8S9/2G fakat ekleme yapma durumu söz konusu değil sadece 2 adet ram yuvası var resimlerde şöyle
     Laptop'a Ram Takviyesi
     Laptop'a Ram Takviyesi
     Laptop'a Ram Takviyesi

Bu arada anakart Clevo W25xHPx ve ramin birim voltajı 1.5 volt toplamda en az 6gb olmasını istiyorum

• Size 6gb olması bir şey fark ettireceğini nereden biliyorsunuz ? Ramin 4gb ve 4gb'ın tamamını kullanıyor musunuz da 2gb daha eklemek istiyorsunuz ? Ne işle uğraşıyorsunuz ?

Sisteminizin hızlanmasını istiyorsanız SSD alabilirsin ya da cpu'yu yükseltebilirsiniz ama rami arttırmak render almıyorsnaız size bir şey kazandırmaz.
  • Eger oyleyse cpu'u gelistirebiliriz.Bi arkadasimin tavsiyesiydi anakartimi yazmistim islemci i5 fakat telefondan yaziyorum tam isminide bilmiyorum bana islemci onerirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Makinenizin marko ve modelini paylaşabilirseniz toplam ram kapasitesine bakabilirim, 1600MHz ram desteği mevcut ise bu şekilde de bir artırım tercih edebilirsiniz. Ayrıca işletim sisteminizin 64Bit olması gerekmektedir 3GB ve üzeri bellek kullanımı için.
  • Bilendenal Destek kullanıcısına yanıt
    Merhabalar sizede bilgisayarım 64 bit markası Exper model Karizma NRG1H
  • Malesef net bir bilgi çıkmıyor, arka kapak açıkken görünürde anakart bilgisi var ise bir de o şekilde deneyebiliriz.
  • Bilendenal Destek kullanıcısına yanıt
    Clevo W25xHPx anakart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AidenPearce A kullanıcısına yanıt
    Sizin ana kartınız ile ilgili bilgi bulamadık ama W25xHNx ile ilgli olarak maksimum 8 gb a kadar çıkabileceğinizi görebiliyoruz. Bunu referans alırsak 2 adet 4gb takabilirsiniz. 1 adet 4gb 1333 mhz kingston daha takarsanız 6g ya çkarsınız. tabi 64 bit işletim sisteminiz varsa işe yarayacaktır. ürün linkini aşağıda bulabilirsiniz.

http://www.bilendenal.com/Urunler/kingston-4gb-ddr3-1333mhz-cl9-notebook-bellegi-modul---kvr1333d3s9-4g-1422.html
  • Teşekkürler
  • kardeşim, 32 gb a kadar ddr3 1333 mhz ram takabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxidextr -- 7 Şubat 2016; 15:15:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.