Şimdi Ara

Laptop Açılışta Hangi Tuşa Basarsam Basayıp Bip Sesi Veriyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün laptopu açtım ekranda ise sadece laptopun markası vardı Ekranda sadece LOGO var.Laptop a hiç bir şekilde biosa yada F! help gibi komutlara erişmek yada güvenli modla giriş yapamıyorum.Logo görününce o şekilde kalıyor ve hangi tuşa basarsam basayım bip sesi vermekde.

Model hp dv5000

• Donanımlarında temassızlık ola bilir
  • logo ekranında kitleniyor ve sadece bekliyor mu yoksa bir süre sonra kendiliğinden açılıyor mu?
  • Logo ekranında tepkisiz bekliyorum ekranda sağ altta ise 'Press The ESC for startup menu' yazısı var.ESC ye basınca bipliyor ama diğer tuşlara da basınca bip sesi geliyor piyano gibi düşün o misal
  • Yukarı
  • Son defa Yukarı
  • Sorunun Hardiskten olduğunu anlaşıldı ve hdd yi değişdirdim.Bu tip sorun başınıza gelirse tecrübe olması açısından son defa yorumumu ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amulet -- 2 Eylül 2011; 14:59:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bootsector değil mi hocam benim başımada gelmişti konunuzu yeni gördüm
  • Boot Sector olabilir.İlk etap da monitor sorunlu sandım ama logo ekranda görünüyordu o zaman ekran kartı sorun çıkarttı diye düşünüyordum derken bu böyle olmaz diyip kadıköyde bakdırdım (garantisi yok) oranın servis elemanı direk HDD gitmiş dedi yani teknik olarak Boot sector demedi o yüzden emin değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.