Bildirim
Laptop Açılışta Hangi Tuşa Basarsam Basayıp Bip Sesi Veriyor ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Donanımlarında temassızlık ola bilir -
logo ekranında kitleniyor ve sadece bekliyor mu yoksa bir süre sonra kendiliğinden açılıyor mu? -
Logo ekranında tepkisiz bekliyorum ekranda sağ altta ise 'Press The ESC for startup menu' yazısı var.ESC ye basınca bipliyor ama diğer tuşlara da basınca bip sesi geliyor piyano gibi düşün o misal -
Yukarı -
Son defa Yukarı -
Sorunun Hardiskten olduğunu anlaşıldı ve hdd yi değişdirdim.Bu tip sorun başınıza gelirse tecrübe olması açısından son defa yorumumu ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amulet -- 2 Eylül 2011; 14:59:57 > -
Bootsector değil mi hocam benim başımada gelmişti konunuzu yeni gördüm -
Boot Sector olabilir.İlk etap da monitor sorunlu sandım ama logo ekranda görünüyordu o zaman ekran kartı sorun çıkarttı diye düşünüyordum derken bu böyle olmaz diyip kadıköyde bakdırdım (garantisi yok) oranın servis elemanı direk HDD gitmiş dedi yani teknik olarak Boot sector demedi o yüzden emin değilim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- laptopu monitör olarak kullanma
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- suya düşen telefon
- root kaldırma
- mavi ekran hatası
- biosa nasıl girilir windows 10
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X