Şimdi Ara

Laptop acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar benim sorunum laptobun güç düğmesine bastigimda fan calisiyor hdd calisiyor power isigi yaniyor dvd calisiyor ama pc acilmiyor ne görüntü geliyor nede bir islev yapiyor oyle kalıyor.yardimlarinizi bekliyorum

Msi ge60 0nd 621tr
    16gb ram
    Win10
    i7 islemci
    2gb nvidia ekran karti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• notebook un bataryasını ve power kablosunu çıkar.
    beş dakika kadar power tuşuna peş peşe bas sonra bataryayı takmadan şarz cihazını tak ve sistemi aç.
    çalışmazsa donanımsal sorun vardır.
  • 3 gun once basladi bu olay aksam yatarken normal kapatiyorum sabah kalktigimda acmaya calisirken ayni sekildi oluyodu ama 5-10 dk bekledikden sonra ekran geliyodu ve laptop aciliyodu ama bugun ne yaptiysam acilmadi

• Pili cikarmak biraz zahmetlide acaba alttaki resimde 2 tane lehimli yeri birbirine temas ettirsem bios sifirlanirmi bulamadim internette bu laptobun bios sifirlama tusu yada baska bir alternatifini

Laptop acilmiyor

edit

şuan pc açıldı pili çıkartıp bi 10 dk bekledikten sonra güç tuşuna bastım aynı şekilde fan hdd dvd okuyucu power işiği yandı siyah ekran bekledim ve 2 dk sonra ekran geldi laptop normal açıldı ne gibi bir sorun olabilir beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odnmez -- 15 Ağustos 2017; 14:8:22 >

• Arkadaş sorunun çözümünü hala bulamadım kafayi yicem bu pcnin açılmasına ne engel olabilir anakart felan bozuk değil laptop kendi kafasına göre belirli bir süre sonra açılıyor yada hic açılmıyor bataryayi cikartip güç kablosunu cikartip tekrar takarak bir kac denemede aciliyor lütfen yardım edin isterseniz videoda atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odnmez -- 4 Temmuz 2019; 12:3:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.