Şimdi Ara

Laptop Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar dell inspiron n5010 model bir laptopum var geçen gün laptopun harddiskini değiştiricektim ama bunda harddisk klavyenin altında olduğu için yani arkadan açılmıyor neyse çıkardım klavyeyi harddiski çıkaramadım 3 vida kaldı neyse olmadı deyip geri taktım herşeyi zaten parça çıkarmadım vidaları taktım sonra açmaya çalıştım açılmadı laptop sonra youtubden baktığımda birisi f1 f2 f12 ve power tuşuna basılı tut açılır diye yazıyordu denedim açıldı sonraki gün yine açılmadı power tuşundan yine aynısnı yaptım açıldı ama bugün açılmıyor herşeyi denedim yardım etmeniz lazım teşekkür ederim.

• söktüğünüz flex veya soket kabloları tam takamamış olabilirsiniz. söküp tekrar bakın kablolara.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    flex kabloları nedir acaba öğrenebilirmiyim klavyenin altında 2 tane kağıta benzer hafif ucu mavi 2 şey vardı onları sökmüştüm takmıştım acaba onlarmı
    bişi dicem bide dg15 pwr 50.4hh05.201 yazan bi şey var kablo gibi onun ucundaki demirler kopmuş o ne işe yarıyor bi fikriniz varmıdır acaba
  • melih3536 M kullanıcısına yanıt
    Her türlü veri güç görüntü aktırımı yapan çok ince bakır diger metallerdende olan kablolardır kagıt gibi ince şekilde iki plastigi arasına koyulurlar ve genelde tablet ve laptoplarda tvlerde görürsünüz iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 28 Ocak 2019; 18:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih3536

bişi dicem bide dg15 pwr 50.4hh05.201 yazan bi şey var kablo gibi onun ucundaki demirler kopmuş o ne işe yarıyor bi fikriniz varmıdır acaba
    güç tuşu kablosu olarak görünüyor. zarar gördüyse sorun o olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz298 -- 28 Ocak 2019; 20:1:27 >
    verdim teknik servise yinede teşekkür ederim dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.