laptopta need for need for speed world oynar iken ısınmadan dolayı 2 kere kapandı ve soğmasını için kapalı halinde hava aldığı yerlerden üfleyip soğmasını fayda yok bir daha açılmadı sadece dokunmatik ışıkları yanıyor ve fan çalışıyor fakat dikkat ettim 3 saniye Hard disk ışığı yanıp sönüyor bir daha yanmıyor
sorun nereden kaynaklanmış olabilir ! ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Laptop bataryasını çıkarıp açma tuşuna bir kaç defa basın tekrar takın,ekran kartı aşırı ısınmadan yandı diyecem ama aşırı ısınmada yeni sistemler kendini kapatıyor diye biliyorum.
zaten bataryasında arızalı olduğundan dolayı pek taktığım yok mavi yazı geldi ekranda driver ve battary dikkatimi çekti sonra bataryayı taktım yeniden açtım açıldı açıldığında sistem onarılması (önerilir) geldi birde normal olarak açılması geldi bene onarmaya tıkladım az onarıldı sonra yine mavi ekran geldi bir daha açılmadı
sonra tamamen elekterikten çıkarıp bataryanın bitmesini sağladım şimdi takılı duruyor ve halada açılmıyor
ilk olarak yardımcı olamadığınız için teşekkür ederim
böyle bir durumda olan arkadaşlarımız varsa sadece 2 seçenek kalıyor
1. Garanti süresi varsa hiç vakit kaybetmeden gönderilmesi
2. garanti yok ise her ilde yetkili servisler vardır,verbirisine olsun bitsin ;) (paraya bayılmak şartıyla :P )
mavi ekrandaki hata kodunun anlamına microsoft un sitesinden bakabilirsin, yada buraya yazarsan arkadaşlar yardımcı olabilir.
Sorun çözülmüştür laptop servisten gelmiştir tek sorun ramdan kaynaklanmış garanti kapsamında olduğu için değiştirildi ;)
bu Sms incoom firmasına sinir olmaya başladım sapa sağlam verdiğim sol Shift tuşu bozmuşlar yine servise gitti laptopum :(