Şimdi Ara

Laptop açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper laptop'ım var. güç düğmesine basıyorum, güç ışığı yanıyor ama açılmıyor. Bilgisayar hiç çalışmıyor, tuşa hiç basmamış gibi... manuel olarak kapatıyorum. tekrar deniyorum. bu şekilde 15-20 denemede açılıyor. (bazen daha kısa) HD Tune ile HDD'yi tarattım, bad sector yok.

Var mı bir fikri olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_ozan

Casper laptop'ım var. güç düğmesine basıyorum, güç ışığı yanıyor ama açılmıyor. Bilgisayar hiç çalışmıyor, tuşa hiç basmamış gibi... manuel olarak kapatıyorum. tekrar deniyorum. bu şekilde 15-20 denemede açılıyor. (bazen daha kısa) HD Tune ile HDD'yi tarattım, bad sector yok.

Var mı bir fikri olan?

Garantisi varsa direk servise yollamanızı tavsiye ederim yazılımsal bir sorun olmadığı kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan_ozan

Casper laptop'ım var. güç düğmesine basıyorum, güç ışığı yanıyor ama açılmıyor. Bilgisayar hiç çalışmıyor, tuşa hiç basmamış gibi... manuel olarak kapatıyorum. tekrar deniyorum. bu şekilde 15-20 denemede açılıyor. (bazen daha kısa) HD Tune ile HDD'yi tarattım, bad sector yok.

Var mı bir fikri olan?

Garantisi varsa direk servise yollamanızı tavsiye ederim yazılımsal bir sorun olmadığı kanaatindeyim.

bu sorun başladığında, faturadan garantinin son gününe baktım. baktığım gün bitmişti garantisi
  • Hocam servisten bir ücret alın o zaman hem sorunun ne olduğunu öğrenmiş olursunuz ona göre piyasadan da bir fiyat alırsınız, servisin işi garantili olur resmi olarak artısı bu size. Arıza tesbiti cüzi bir tutara maal olur zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.