Şimdi Ara

Laptop adaptör arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP laptop adaptöründeki arzayı araştırıyorum eğer parçaları tek,tek ölçüp arızayı bulmaya çalışmamdan önce yardım edebilecek bir arkadaş varsa memnun olurum .Örneğin şu transistör veya entegre veya şu parça genelde bozulur diyen arkadaş varmı.Çünkü ilk defa laptop adaptörü açıyorum görünürde yanma veya bir arıza gözükmüyor.

• senin yerine olsam 50 liraya gider universal bi şarz cihazı alırım bu senin çıktığın yolda bataryayı belkide bilgisayrı uçurmak var
    hiç uğraşma bataryanın en ucuzu 150 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 1 Mart 2011; 22:15:41 >
  • üniversal alma tavsiye etmem voltajı amper değeri ne ise birebir onu alınız izmirdeyim 3.7 a -19v üzerinde dahi hp yazan adapter 30tl civarıdır orjinal adapter diye satılır 4.7 A likleri 45 tl

switch mode power suplly lerde özellikle mobil cihazlar için olanlarının (kablo kırığı v.b. hariç ) tamirini pek önermezler çünki olabilecek hatada notebook çok daha büyük hasarlar görebilir
  • Teşekkürler arkadaşlar yenisini aldı ama yinede tamir etmeye çalıcacağım merak işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.