Şimdi Ara

Laptop Alacağım Yardım :!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu masaüstü bilgisayar beni deli ediyor.Çünkü hiç bir oyun yüklenmiyor.Yeni bir bilgisayar alacagım ilerde.Almışken laptop alayım diyorum.Bana bi laptop markası önerin arkadaşlar büstürü oyun yüklensin + internette hıphızlı olsun hatta heryerde hıphızlı olsun.Maddiyat önemli değil arkadaşlar.10 taksite bağlıcam.Ama dediğim gibi kaliteli bi laptop olsun.

• Kardeş atom işemcili al atom teknolojisinde yapıldığı için her oyunu kaldırır internetide çok hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jupik

Arkadaşlar bu masaüstü bilgisayar beni deli ediyor.Çünkü hiç bir oyun yüklenmiyor.Yeni bir bilgisayar alacagım ilerde.Almışken laptop alayım diyorum.Bana bi laptop markası önerin arkadaşlar büstürü oyun yüklensin + internette hıphızlı olsun hatta heryerde hıphızlı olsun.Maddiyat önemli değil arkadaşlar.10 taksite bağlıcam.Ama dediğim gibi kaliteli bi laptop olsun.

Şimdi klavyeyi yavaşça yere bırak.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115222/dell-inspiron-5010-g37h33-.aspx

• Bosver laptopu FX5500 al quad SLİ yap,gtx460 bios U at, oyunların anasını ağlat ,3d mark11 de 6950 yi deviriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: jupik

Arkadaşlar bu masaüstü bilgisayar beni deli ediyor.Çünkü hiç bir oyun yüklenmiyor.Yeni bir bilgisayar alacagım ilerde.Almışken laptop alayım diyorum.Bana bi laptop markası önerin arkadaşlar büstürü oyun yüklensin + internette hıphızlı olsun hatta heryerde hıphızlı olsun.Maddiyat önemli değil arkadaşlar.10 taksite bağlıcam.Ama dediğim gibi kaliteli bi laptop olsun.

Şimdi klavyeyi yavaşça yere bırak.

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115222/dell-inspiron-5010-g37h33-.aspx

Hızlımı bu laptop ? pek özelliklerden anlamam ben.

Bu arada maddiyat önemli değil demişim galiba önemli laptopun fiyatı 1.500 TL fln olsa iyi olur.Bu arada atom işlemcisinide ilk defa duyuyorum valla.Masaüstü bilgisayardan bıktım bıktım bıktımmmmmm.Elektrikler gidio masaüstü bilgisayarda gidiyo.Masa üstü bilgisayar hep çocuk odasında adam gibi gizli işler yapamıyorum.Ve mecbur o sert sandalyelere oturmam lazım fakat laptopta ister yatayım ister dizime koyayım heryere gidiyor.Onun için istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.