Şimdi Ara

Laptop alacam yardım lütfeen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Solid Autocad Photoshop gibi programlar kullanmaktayım.Yeni bir dizüstü pc almayı düşünüyorum.Açıkçası öğrenciyim fazla param yok.Casperlar fiyat yönünden uygun geliyor. i7 işlemci düşünüyorum birkaç bilgisayar özelliğini paylaşayım fiyatlarla yardımcı olursanız çok çok sevinirim..
    --------------------------------
    PC-1
    Intel® Core™ i7-2630QM İşlemci
    İşlemci hızı 2.00 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 2.90 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek
    Intel® HM65 Chipset
    8 GB DDR3 Bellek
    2 GB DDR3 Nvidia GT540M Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    640 GB SATA Harddisk
    15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

KDV dahil 1861 TL.
    ----------------------------------------------
    PC-2

Intel® Core™ i7-640M İşlemci
    İşlemci hızı 2.80 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.46 GHz'e kadar, 4MB Intel® Akıllı Bellek
    Intel® HM55 Chipset
    6 GB DDR3 Bellek
    2 GB DDR3 Nvidia GT320 Optimus Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
    640 GB SATA Harddisk

KDV dahil 1698 TL

Arkadaşlar buna benzer bu fiyat aralığında farklı chipset, işlemci hızı, akıllı belleklerde değişiklikler var..Lütfen yardımcı olurmusunuz önerileriniz nedir performans için nelere dikkat etmeliyim neler önerirsiniz?

• İlk linkdeki bilgisayar yeni nesil sandy birdge işlemci kullanıyor ama. Çipset'de çıkan sorunlar var intel toplamaya başladı bunları Nisan başında Türkiye'de net bi şekilde olmaya başlar sağlam olanları şuanda bu işlemcilerden uzak durun.

Size ikinci linkdeki bilgisayarı öneremiyorum neden ekran kartı iyi değil. 1698 TL veripde öle ekran kartı olmaz size aynı bilgisayarın ekran kartı 5650 yani daha iyi olanını öneriyorum bakınız fiyatıda aynı ;

http://www.casperstore.net/?urun-2377-Casper-Nirvana-CNL-I640-6M35P.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: retkit.555

Arkadaşlar Solid Autocad Photoshop gibi programlar kullanmaktayım.Yeni bir dizüstü pc almayı düşünüyorum.Açıkçası öğrenciyim fazla param yok.Casperlar fiyat yönünden uygun geliyor. i7 işlemci düşünüyorum birkaç bilgisayar özelliğini paylaşayım fiyatlarla yardımcı olursanız çok çok sevinirim..
    PC-1
    Intel® Core™ i7-2630QM İşlemci
    İşlemci hızı 2.00 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 2.90 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek
    Intel® HM65 Chipset
    8 GB DDR3 Bellek
    640 GB SATA Harddisk

KDV dahil 1861 TL.
    PC-2

Intel® Core™ i7-640M İşlemci
    İşlemci hızı 2.80 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.46 GHz'e kadar, 4MB Intel® Akıllı Bellek
    Intel® HM55 Chipset
    6 GB DDR3 Bellek
    640 GB SATA Harddisk

KDV dahil 1698 TL

Arkadaşlar buna benzer bu fiyat aralığında farklı chipset, işlemci hızı, akıllı belleklerde değişiklikler var..Lütfen yardımcı olurmusunuz önerileriniz nedir performans için nelere dikkat etmeliyim neler önerirsiniz?

arkadasım;
    seninle aynı amaçla bende autocad soliWorks kullanmak için acer aspıre 5745G aldım i7 buda vatandan 1800 lira daha 1o gün olmadı alalı. aslında senin gösterdigin casperlarla benim acerden birini secicektim bana casperın sogutmma proleminin ve servisinin çok kötü oldugunu solediler bu yüzden almadım gerci acerin servisi yada sogutması nasıl pk fikrim yok dedigim gibi alalı 1o gün oldu ben altına bide turrst sugutucu aldım vatandan 35 lira suan bi sıkıntım yok ama bakalım solid kullanırken nasıl olucak sana da şimdiden hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmechanical

quote:

Orijinalden alıntı: retkit.555

Arkadaşlar Solid Autocad Photoshop gibi programlar kullanmaktayım.Yeni bir dizüstü pc almayı düşünüyorum.Açıkçası öğrenciyim fazla param yok.Casperlar fiyat yönünden uygun geliyor. i7 işlemci düşünüyorum birkaç bilgisayar özelliğini paylaşayım fiyatlarla yardımcı olursanız çok çok sevinirim..
    PC-1
    Intel® Core� i7-2630QM İşlemci
    Intel® HM65 Chipset
    8 GB DDR3 Bellek
    640 GB SATA Harddisk

KDV dahil 1861 TL.
    PC-2

Intel® Core� i7-640M İşlemci
    Intel® HM55 Chipset
    6 GB DDR3 Bellek
    640 GB SATA Harddisk

KDV dahil 1698 TL

arkadasım;
    seninle aynı amaçla bende autocad soliWorks kullanmak için acer aspıre 5745G aldım i7 buda vatandan 1800 lira daha 1o gün olmadı alalı. aslında senin gösterdigin casperlarla benim acerden birini secicektim bana casperın sogutmma proleminin ve servisinin çok kötü oldugunu solediler bu yüzden almadım gerci acerin servisi yada sogutması nasıl pk fikrim yok dedigim gibi alalı 1o gün oldu ben altına bide turrst sugutucu aldım vatandan 35 lira suan bi sıkıntım yok ama bakalım solid kullanırken nasıl olucak sana da şimdiden hayırlı olsun..

saolasın kardeşte şu intelde sorun çıktıya ortalık karışık gibi bekleyelim bakalım biraz daha elektronik şans işi derler şansımda pek yok casper hakkındaki söylentilerde kafaı karıştırıyor bekleyelim bakalım başka çare yok..Seninki hayırlı olsun arkadaşım solid fln çalıştırdığında izlenimlerini paylaşırsan sevinirim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.