üniversite kazandım ve yurtta kalıcam mecburen laptop lazım verebileceğim maximum fiyat 1000-1500 tl 0 almayı düşünüyorum
marka herşey olabilir ancak bana 3 5 yıl rahatlıkla kullanabileceğim bi laptop lazım
i3 veya i5 işlemcili olması tercihimdir ekran kartı amd de olabilir nvidia da olabilir hard disk kapasitesi 300 üzeri olsa yeterli ekran çözünürlüğü genellikle 1366x768 oluyor laptoplarda ama üzeri olursa benim için daha iyi olur ram 4 de olabilir 6 da olabilir 8 de olabilir pil ömrü 6saat veya üzeri dayanırsa güzel olur genellikle müzik dinlerim o açıdan
önerilerinizi bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM YORUM YAPAN YAPMAYAN HERKESE.
ürün güzelmiş ne ararsan var ancak şey dikkati mi çekti pil ömrü 5 saat
6 saat üzeri dayanan bu fiyatalarda bulman çok zor,arkadaşlar donanım olarak bütçene göre iyi bir makine önermişler.Nerde kullnacaksın makineyi endemi yoksa okul gibimi dışarda mı?şundan dedim sürekli pile kullnıp sıksık doldur boşalt pilin erken yıpranmasına neden olabilir.
yurtta kalıcağım için yanımda genellikle priz olucak şimdi bu arkadaşların önerdiğin laptop da oyun veya film tarzı şeylerde sıkıntı çıkmaz di mi masaüstünde core 2 quad q9300 kullanıyorum işlemci olarak laptopta i5 var performans farkı illaki olucak ama kasma ısınma olur mu o laptopta ?