Bildirim
Laptop alıcam yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
pmden mesaj iletemiyorum bende sıfır bişi var -
ben laptop satıyorum sıfır istiyorsan bende var ve çok uygun fiyatı ayrıca sıfır aldım laptop bvaşka yerden aldım eve geldiğimde baktım zaten bana almışlar ve boşa çıktı benimki ondan satıyorum düşünürsen ekle bittinsen_1907@hotmail.com 0506 432 11 83 ayrıca laptopumun daha 3 sene garantisi var benim 3 sene garantili alalı bir ay olmadı ayın 12 sinde faturası kesilmiş sıfır kutuludur herşeyi üzerinde kutusu garantisi faturası kurulum cd leri poşetleri bile duruyor yani dükkandan aldığın gibi sıfır düşünürsen konuşabiliriz fiyatı ucuz özellikleri 1536 mb ram1.50gb ). 80 hd .tümleşik e.k .wrifless. dvd kombo. blutut . kızılötesi intel pentium dual core çift çekirdek özellikli yani ararsan ayrıntılı konuşuruz daha bir çok özelliği aklıma gelmiyor fiyata gelince çok ucuz merak etme
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X