Şimdi Ara

Laptop almak istiyorum bu özellikler bu fiyata nasl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    8 GB Ram
    1 TB Harddisk
    15.6" Ekran
    4 GB Nvidia GeForce GTX950M Ekran Kartı
    FreeDOS
    Asus X550VX-DM254DC
    Fiyat 2850 sizce alınır mi bu fiyata daha iyisi var midir yoksa ? Oyun için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• osha66 O kullanıcısına yanıt
    3200tlye 960m kartlı ve windows10 yüklü asus var hepsiburada da ona bak istersen. Aradaki fiyat farkına fazlasıyla değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heartistr

3200tlye 960m kartlı ve windows10 yüklü asus var hepsiburada da ona bak istersen. Aradaki fiyat farkına fazlasıyla değer.

Malzeme kalitesi nasıldır asuslarda ki kronik menteşe prbolemi var mıdır hocam ve ssd si var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heartistr H kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla 300 lira daha fazla verip 960m li 400 lira fazla verip 965m li cihaz alınır. Adam sınırı koymuş iyimi değil mi demiş neden daha öneri veriyorsunuz?

• Oyunda can sikar isinma problemi bas gosterir bu donanima cift fan gerekli olabilir.Birde ekran panekli ve renkleri elestirilen bir model bilgini olsun.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    350tl fark ile %25 daha efektif bir ekran kartı alma fırsatı var. Ben de önerimi yaptım.2850tl ile rezil olacağına 350lira daha ekleyip keyif sürer. Sizi neden bu kadar alakadar etti anlamadım. Ayrıca 965m li asuslar 4800tlden başlıyor. Diğer dünya standrtlarında olmayan markaları dikkate almıyorum.

• Hb cihaz kronik donanım sorunlu satın aldim ama iade edeceğim

• Heartistr H kullanıcısına yanıt
    Evet monster dünya standartı değil cart curt eden asus dünya standartı. Dediğiniz saçma her zaman biraz fazlasını koyup daha iyisi alınır bu paradoks olur o leptobada rezil filan olmaz

• quote:

Sonradan orjinal bi windows 10 yüklerim ben hocam . Bu isimi görmez mi peki oyun için alıyorum fakat öyle ahım şahım oyun oynayan biri değilim. Birde bu laptoplar da ips ekran muhabbeti varmış asus un bu modelinde ekranın sadece karşısından bakınca net gorulur diyorlar ?

• Su anda Lenovo Idepad 310 kullanıyorum, memnunum bilgisayardan

https://www.youtube.com/watch?v=A0325Wvnq68

Ancak bıraz daha orta ayarlarda bırsey bakarsan Asus X655UF yı dusunebılırsın

https://www.youtube.com/watch?v=_X2sIQjRoYM&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende yeni laptop alacağım . Oyun amaçlı değil. Ekran kartının önemi yok ama diğer özellikler önemli aşağıdakine alternatif tavsiyeniz var mı ?

Bütçem max 5750

http://www.hepsiburada.com/msi-ge62-6qd-apache-pro-1258xtr-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-32gb-1tb-128gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000000SUQ2
  • osha66 O kullanıcısına yanıt
    Kullananlara sormanız lazım hocam ekran hakkında bilgim yok. Ama dediğim gibi %25 performans farkı olacak arada bu bilgisayarla 40fps oynadığınız oyunu diğeriyle 50fps ile daha akıcı şekilde oynarsınız. 950m şu anki tüm oyunları düşük ayarlarda çalıştırabilir. Ama 2sene sonra işinize yaramayacak. Çünkü yeni çıkan mafia3 ü low ayarlarda zor kaldırıyor. Bence notebook alırken birkaç yıl sonrasını da düşünmek lazım. Sonuçta az para vermiyorsunuz. Ekran kartı da değiştirebileceğiniz bir parça değil. Şimdi 300 tl daha verip en azında ömrünü 1sene uzatmak mantıklı geliyor.

Sen monster alırsın o zaman,uzatma
    Ben düşüncelerimi söyledim arkadaşa. Sen yardımcı olacağına polemiğe girmeye çalışıyorsun.300 tl fazla vermekle 2000 tl fazla vermek arasında fark var. 2850tl verdiğin bir makineden %25 fazla performans almak için 300 tl ödemen gerekiyor. Basit bir matematik kullanırsan ne kadar karlı çıktığını anlarsın.

• Peki sizin tavsiye ettiğiniz laptop nedir birde ona bakayım 300 lira fazla olan

• Arkadaş iyi sallamış low da açarsın filan. Kardeş bu mantıklw gidersen 300 lira fazla dersin 500 lira dersin 900 lira dersin çıkar bu. Aklında bir fiyat belirle bence çıkabiliyorsan çık. Ama bu foruma kanıpta 300 lora fazla verme kendi gönlünü dinle. Arkadaş anlaşılan laptoplardan anlamıyor gtx 950m oyunları low da açarmış mafia 3 sağlam pc lerde dahi sorun çıkarıyor oyun sorunlu sabit fps istiyorsan git konsol al basın ağrımaz.

Gta 5:

https://youtu.be/cJV9y-2N_-c

Battlefield 1:

https://youtu.be/MFo77lqdn7g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 15 Ekim 2016; 22:09:54 >

Yazdığım matematik hesabı fazla ağır geldi sanırım sana. 300 500 bir şeyler saçmalamışsın. Gta5 dediğin oyun 2013 yılında çıktı,4 yıl olacak neredeyse. Mafia 3 gibi bir oyuna bile çamur atabiliyorsun ve bu işlerden anladığını iddia ediyorsun.

• quote:

Yazdığım matematik hesabı fazla ağır geldi sanırım sana. 300 500 bir şeyler saçmalamışsın. Gta5 dediğin oyun 2013 yılında çıktı,4 yıl olacak neredeyse. Mafia 3 gibi bir oyuna bile çamur atabiliyorsun ve bu işlerden anladığını iddia ediyorsun.

Aynen battlefield 1 de 10 yıllık oyun mafia 3 e çamur atıyormuşum azıcık oyun hakkında yorumları okuda bilgin olsun. Bilgin olmayan konu hakkında fikrinde olmasın. Benim matematik hesabımda sorun yok senin anlama mekanizmanda sorun var.

Sen şimdi konuya bakmayada üşenirsin bak şu sayfaya gtx 1060 da bile sorun yaşayan adam var.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71321503&p=107

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 15 Ekim 2016; 23:01:58 >

Senkronizasyon hatası başka bir şey oyunun sistem gereksinimlerini karşılayamamak başka bir şey. Neyse cahille girilen hiçbir savaşı kazanamazsın. O yüzden daha fazla cevap yazmayacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.