Şimdi Ara

Laptop Almalı Mı Yoksa BirKaç Ay Beklemeli Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konu kısa aralıklarla forumda açılıyo
    sürekli yenilikler vurgulanıyo 64 bit, çift çekirdek, vs.
    Benim çıkardığım NİHAİ SONUÇ
    Makineye ihtiyaç varsa alınır yoksa ihtiyaç zamanı beklenir çünkü sürekli yenilikler çıkıyo ve çıkıcakta
  • zaten parayı denkleştiremedim. mecbur bekliycem
  • brova çok ii anlatmışsın
    quote:

Orjinalden alıntı: salla_gitsin

yaw o zamanda windows sista çıkar tista çıkar 15-20 çekirdekli işlemci çıkar geforce'ın go serisi giter going serisi gelir
  • Beklemenin hiçbir anlamı yok bence,
    Eğer lazımsa o günün şartlarındaki en son teknolojiyi alın,
    en pahalı olmasına gerek yok, ama anakart, chipseti ve özellikle işlemcisi en son teknoloji olsun,
    oyun oynamayı düşünüyorsanız kesinlike ekran kartı çok iyi olsun çünkü değiştiremeyeceksiniz bir daha,
    diğerleri zaten değişebilir parçalar (Ram, HDD...)
  • ardaşlar bişi sorcam..daha dorusu bna fikrini sölerseniz çok iii olur.şuan masaüstü pc im var yani abimle birlikte kullanıoruz akşamları işten gelio hmn girio msn fln..doğal olarak bnde salonda oturyom ve artk çok sıkıldm bu durumdan:)..ailem dediki istersen sna laptop alalım..yada z-5500 hangisi dediler?? bnde iki arada bi derede kaldım..allah aşkına yardm edin..siz bnm yerimde olsanız napardınız??? laptop isterdiniz yoksa z-5500 mü???? (şu an creative 5.1 var 42 wat) ama baslardan hiç memnun diilim tiz ler gayet süper..apartmanda oturyom bide...siz olsanınz bu durumlara napardınız en mantıklısı ne alırdınız laptop mu yoksa z-5500 mü????? şimdiden yardımlarıınız için eyw kardeşler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: freelove

ardaşlar bişi sorcam..daha dorusu bna fikrini sölerseniz çok iii olur.şuan masaüstü pc im var yani abimle birlikte kullanıoruz akşamları işten gelio hmn girio msn fln..doğal olarak bnde salonda oturyom ve artk çok sıkıldm bu durumdan:)..ailem dediki istersen sna laptop alalım..yada z-5500 hangisi dediler?? bnde iki arada bi derede kaldım..allah aşkına yardm edin..siz bnm yerimde olsanız napardınız??? laptop isterdiniz yoksa z-5500 mü???? (şu an creative 5.1 var 42 wat) ama baslardan hiç memnun diilim tiz ler gayet süper..apartmanda oturyom bide...siz olsanınz bu durumlara napardınız en mantıklısı ne alırdınız laptop mu yoksa z-5500 mü????? şimdiden yardımlarıınız için eyw kardeşler...

laptoooooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppppppppppppp

bende aynı leyi yapıyorum

• laptoooooooooooooooop :)
  • canın nezaman sıkılırsa al laptobu kucağına atla yatağa filmmi izlersin internete mi girersin oyunmu oynarsın ne istersen

bende alabilrsem yapıcam bunları
  • hocam ben sana z-5500 desem sen hakikaten laptoptan vazgeçicek misin

ben yine de risk almayayım LAPTOP
  • quote:

hocam ben sana z-5500 desem sen hakikaten laptoptan vazgeçicek misin

aslında o kararını kendi içinde vermiş... o kararı artık ne kendisi ne de sen değiştirebilirsin...
    sadece aldığı karardan emin değil hepsi bu...
  • bekle derim dört çekirdekten sonra fiyat düşecek merak etme cep telefonu fiyatına laptop verecekler
  • teknolojide dur durak yok.beklemenin de alemi yok arkadaşlar.sokağa atacak paranız varsa teknolojiyi takip edin..adamlar çok basit bir taktik geliştirmişler.herkese ihtiyaç hissettirme numarası bu.vista core 2 duo falan filan hikaye.sorarım size kaç taneniz 3d modelleme, autocad vs kullanıyorsunuz da yüksek konfigürasyon içeren laptop peşinde koşuyorsunuz?? carbonu full oynamak için nası bi laptop alayım diye soran insanlar var:))) çok meraklıysanız alın bir playstation oynayın.gerçek ihtiyaçlarınızı belirleyip buna göre arayışlara girerseniz bence çok daha akıllıca davranırsınız.ihtiyacınız/maliyet oranı en yüksek konfigürasyonu arayın.sonuçta para sizin ama mantıklı davranmayı da bilmek gerekir.
  • Beklemek duruma göre akıllı bşr davranış olabiliyor ama şuan için önemli bir yenilik yok bence. Turion X2 veya core duo 2 64 bitlik işlemcili bilgisayarlar piyasada. ekran kartları aynı ivme ile gelişiyor. Ekran kartı için beklenecekse sonsuza kadar beklemek zorunda kalırsın. DVD-rwler çok yeterli. Ram, Hdlerde aynı şekilde. Birtek core duo 2 lerin biraz daha uygun fiyata gelmesi için beklenebilir.

Ben şahsen Nokia N 95 i bekleyip, beklememem gerektiğini düşünüyorum. Tabi uygun bir fiyata gelmesinide bekleyeceğim eğer beklersem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sivord

teknolojide dur durak yok.beklemenin de alemi yok arkadaşlar.sokağa atacak paranız varsa teknolojiyi takip edin..adamlar çok basit bir taktik geliştirmişler.herkese ihtiyaç hissettirme numarası bu.vista core 2 duo falan filan hikaye.sorarım size kaç taneniz 3d modelleme, autocad vs kullanıyorsunuz da yüksek konfigürasyon içeren laptop peşinde koşuyorsunuz?? carbonu full oynamak için nası bi laptop alayım diye soran insanlar var:))) çok meraklıysanız alın bir playstation oynayın.gerçek ihtiyaçlarınızı belirleyip buna göre arayışlara girerseniz bence çok daha akıllıca davranırsınız.ihtiyacınız/maliyet oranı en yüksek konfigürasyonu arayın.sonuçta para sizin ama mantıklı davranmayı da bilmek gerekir.

azmettekten sonra geforce2 ile bile yaplır bu veletler

bu da rezaletin resmi
    http://img323.imageshack.us/img323/1235/kasldmf2.jpg

bana laptop lazımmm

aslında diil ya napcam laptobu kaç milyar para, çalışıyo işte bilgisayar

• sizce 2007 de fıyatlarda düşüş olacakmı core 2 duo lar piyasaya sürülmeye baslayınca bu konuda fikriniz varmı ram hdd gibi seyler sorun değilde işlemciler ve çipsetlerdeki değişim tr ye ne zman gelir ?
  • önce centrino duo bekledik daha sonra core duo sonra core 2 duo şimdi bekle bekle bekle bne aldım arkadaş bi c 2 duo teknolojiyi bekleyemezsisin notebookla ne yapacağın önemli. kaldıki masaüstü bilgisayar bile ömrü max. ultra max. 3 sene
  • Beklemekle olmuyor bir yerlerden başlamak lazım ama teknoloji hızlıca gelişince elde kalan ve bi ton para verilip alınan laptoplar çok can yakıyor. En iyisi elindeki paraya göre iyi birşeyler almak, elindekiyle yetinmek. Yoksa maymun iştahlılık yapılırsa sabit bir taban oturtulamaz.
  • VİSTA Drext 10 için beklenir ama yok ben işlemcilerin daha da gelişmesini falan bekleyeyim dersen yanarsın.

Şirketler bunu çok iyi takip ediyorlar yani ne zaman ne ürün çıkaracaklarını çok iyi biliyorlar.

Sen de dayanamayıp alıyorsun.

dediğğim gibi VİSTA dan tam verim alayım diyorsan bekle DİREXT için
    quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Beklemekle olmuyor bir yerlerden başlamak lazım ama teknoloji hızlıca gelişince elde kalan ve bi ton para verilip alınan laptoplar çok can yakıyor. En iyisi elindeki paraya göre iyi birşeyler almak, elindekiyle yetinmek. Yoksa maymun iştahlılık yapılırsa sabit bir taban oturtulamaz.
  • Valla ben bugün bizim bi abinin laptopa(toshiba m100-165)baktım vista yüklemis.Tek sey diyim vista su minisd kartlar var telefonlar icin onu ram gibi kullanıo takıosun yuvayaMüthiş bişi tam olarak 1gb etksini gostermesede(kart 1gb'tı)Hızlı calısmasına yardım edio ve hersey takır takır acılıo Windows Vista birde direct-x 10 destekli ekran kartları ile daha farklı olucak su andaki ekran kartları ole degil yeni seriler gelicek.Ben simdi ucuz yollu bişi alıp 1.500 ytl yi gecmicek sekilde bi laptop alıcam işimi gorsun üniversitede canım sıkılıor az da olsa oyunda oynarım onla beklemeye koyulcam ne kadar beklerim bilmiorum ama bence bu verdiğim en iyi karar ve baya içime sindiHiç laptop almadım bi ucuz yollu bişi alıp kurcalim önce,sonra saglamına bakarımDiceksiniz beklersin daha cok beklersin sonrada ama su anda bence cok koklu bi degişim var, bekleyebilcek olan varsa beklesin ama bekleme süresi baya bi uzun olabilir cunku vista 30 ocakta cıkıcak ve bence sonra en uygun laptoplar yaza dogru gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vindictive -- 2 Aralık 2006; 1:05:52 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.