Merhaba arkadaşlar , bir akrabam ocak ayında yurtdışından geliyor . Elimdeki netbook yetersiz geldiğinden iyi bir laptop almayı düşünüyorum . Sonynin sitesinden 15.5" ekran boyutuna sahip bir laptop topladım.SSD li bir laptop düşünüyorum Sizce bu laptop donanım uyumu v.s açısından nasıldır? Beni uzun süre idare eder mi? Çizim programları , autocad , simulasyon programları kullanıyorum. Tabi oyun v.b de oynayabilirim. .Bileşenler aşağıdadır;
Intel® Core™ i7-2640M processor (2.80GHz / 3.50GHz with Turbo Boost)
Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit
15.5" LED backlit Full HD display (1920 x 1080)
AMD Radeon™ HD 6630M (1GB) hybrid graphics with Intel® Wireless Display technology
Sistem bu şekilde olunca fiyatı 1700Dolar civarında . SSD yerine 500gb 7200rpm hdd olunca fiyat 1250Dolara düşüyor. Sizce bu fark 2x128 GB SSD RAİD0 için verilmelimidir? Sony yerine benzer donanım özelliklerine sahip tekliflerede açığım. Yardımlarınız için teşekkürler
Kardes o laptobu burdan daha uygun fiyata alabilirsin mesela su an vatan da indirimle su laptobu alabilirsin Senin istedigin laptopdan daha iyi 400tl farkediyor bu da normal cunku f serisi
Bu önemli ayrıntılı bilgi için teşekkürler 2 çekirdekli corei7 olduğu hiç aklıma gelmemişti=) 2670QM bakıyım bi .Peki seri olarak sonylerde pek fark oluyormu iste s serisi f serisi v.s?
Arkadaşlar bu benzer donanım özelliklerinde SSD nin pek faydası olacakmı ? Yani o farka değermi?
Şöyle birşey topladım 1400 dolar civarına geliyor ssd yok ama donanımlar daha iyi oldu sanırım, Böyle dahamı iyi oldu?