arkadaşlar merhaba . ben laptop arıyorum. mühendisim. tasarım işleri ile uğraşıyorum. catia solidwokrs nx programları işe çok uğraşıyorum. ancak şöyle bir sıkıntım var.pc dell inspron 1520 yanlaşık 7 yııl oldu. solidworks 2013 catia açıyor ama baya yavaş . normaldr. ben xps serisini, Sony Vaio Duo 13 serisini , asus un şuanda ki pcsini araştırıyorum da tablet gibi olası benm çok hoşuma gider. özellikle xps ve sony tablet şeklinde. bunlar söylediğim programları çalıştırır mı? masaüstü al diyeceksiniz şimdi o fiyatlara . aslında o da mantıklı ancak sony ve dell in tasarımı çok güzel. sizce değer mi o fiyatlara. dell konusunda biraz israrcıyım çünkü hakikaten çok sağlam pc yapıyorlar. sizin görüşlerinizi almak isetrim. oun meraklısı değilim. belki bir iki oyun olabilir. masaüstü alın derseniz bana güzel bir toplama tavsiye edebilr misiniz. fiyatta 3500 e kadar çıkarım . şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme