Şimdi Ara

Laptop arı sesi !! Oyunlar 30 fps !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp Pavilion 15 model bir laptopa sahibim.
    İ5 6200U
    8 gb ram
    Gtx 940mx

Bilgisayarım da bu güne kadar bir sıkıntı yaşamadım böyle. Bilgisayarda müzik vs dinlerken discordda mikrofon bağlantim kesildi ve düzelmedi bende pc kapatim geri acikcaktim ancak kapattim ve açılırken bildigin ari sesi gibi birsey geldi kesikli kesikli cızırtılı bir ses. Laptopun neresinden geliyordu anlayamadim ama hoparlör değildi. Bazen 20 saniye bile öttüğü oldu daha sonra kesikli anlamsiz bir sesti. Ve pc ye yeniden başlat demen önce cs go sıkıntısız oynuyordum ancak o sesten sonra 15-30 fps ile cs go açıldı ve çıkamadan pc kendini kapattı. Geri açtığımda artık o sesi çıkarmıyordu ama bu sorum devam etti. Tüm güncellemeleri yaptım birşey değişmedi şuan da da format attim ama sonuç yine ayni. Ve anladığım kadarıyla coil whine da değil. Ne yapmalıyım bilemedim yaridmlariniza muhtacım. Bir teknik servise gitmeden önce de sizlerden bilgi belkide çözüm bulabilmek için yazdım.

Bu arkadaşın forumda paylaştığı videodaki gibi bir ses onunkininde coil whine olduğunu düşünmuyorum. Ve ben performans düşükluğu yasadim zaten.
    https://forum.donanimhaber.com/coil-whine-sesi-lenovo-idepad-700--130753949#130753949

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.